AC Milan – Parma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 13.
AC Milan
Teljesítmény:
D N N D N
  • Giuseppe Meazza
  • Július 15. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Parma
Teljesítmény:
D V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Juventus elleni rangadót követően a Napoli volt az AC Milan ellenfele, egy újabb erős ellenfél, és az egyre jobban játszó Ibra-csapatnak itt is sikerült pontot szerezni. Most talán könnyebb feladat vár rájuk, az egyébként remekül teljesítő Parma a szezon utolsó szakaszára elfáradt, így nem jelentenek majd akkora ellenállást, mint a fent említett két csapat. Kell is a pont a Milannak, továbbra is van esélyük az EL-re, de ha hibáznak, a Napoli és a Roma is faképnél hagyhatja őket.

Parmában – ahogy írtam – elfáradtak a srácok, utolsó öt meccsükön egy pontot gyűjtöttek be. Pedig ennél jobb képességű futballisták alkotják a keretet, de kezd kipukkadni a parmai lufi.

Folytatják-e a hazaiak jó sorozatukat? Erre keressük a választ az AC Milan – Parma mérkőzés beharangozójában.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Napoli – AC Milan

A mérkőzést megelőző beharangozóban azt tippeltük, hogy a meccs végeredménye döntetlen lesz. Szerencsére ez jött, így elég nagyot szakíthattunk Rebicék nápolyi vendégjátékával.

Két nagy Napoli helyzettel indult útjára a találkozó, előbb Mertens lőtt, utána a belga hozta remek helyzetbe Callejónt, de Gigio Donnarumma mindkét alkalommal bravúrral hárított. A hazai nyomás ellenére a Milan szerezte meg a vezetést, a Real Madridtól szerződtetett Theo Hernández futott fel egy támadással, Rebic beadását kapásból vágta Ospina kapujába.

Negyed órát követően jött az egyenlítés, a Napolinál is az egyik szélső védő, Di Lorenzo talált be. Egy szabadrúgás szállt át mindenki feje felett, így Donnarummának bravúr kellett, hogy egyáltalán bele tudjon érni a labdába, szerencsétlenségére pont arra kószált Di Lorenzo és két lépésről egyenlített.

A második félidőre is maradt egy-egy gól, így alakult ki a 2-2-es végeredmény.

A 60. percben Callejon kapott labdát a jobb oldalon, középre passzolt, ahol az érkező Mertens lövése Donnarumma lábai között talált utat a kapuba, majd a Bonaventura buktatásáért megítélt büntetőt Kessie értékesítette.

Az egy ponttal a Milan játékosai lehetnek boldogabbak, a statisztika és a meccs képe alapján Gattuso fiai megérdemelték volna a győzelmet.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.01.Serie A
parma
0:1
milan
Serie A
2019.04.20.Serie A
parma
1:1
milan
Serie A
2018.12.02.Serie A
milan
2:1
parma
Serie A
2015.02.01.Serie A
milan
3:1
parma
Serie A
2014.09.14.Serie A
parma
4:5
milan
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Parma – Bologna

Ezt a meccset is megtippeltük a fordulót megelőzően, hála Istennek ez is szép pénzt hozott a konyhára, hiszen mindkét csapat betalált, nekünk pedig ennyi volt a lényeges most. Hogy hogyan, az már más kérdés, hiszen a Bologna a hosszabbításban engedte el kétgólos előnyét, három pont helyett így csak egyet kaparintottak meg.

Már az első negyedóra végén kettővel mentek Szinisa Mihajlovics tanítványai: A harmadik percben szerezték meg a vezetést, Orsolini szögletére a belső védő, Danilo érkezett tökéletes ütemben, fejesét nem tudta már védeni Sepe.

A kapus hamarosan ismét kapitulált, a 16. percben Soriano okos tekerésére nem volt ellenszere a portásnak, nagyon hamar kétgólos előnyre tettek szert a vendégek.

Komoly lehetőségei a Parmának csak a második félidőben akadtak, előbb Grassi lövését kellett védeni, majd egy szöglet utáni kavarodást követően a gólvonalon álló Mbaye mentett fejjel.

A 93. percben jött össze a szépítés, Kulusevski szögletébe csúsztattak bele, a hosszún álldogáló Kurtic fejjel juttatta hálóba a labdát.

Majd két perccel később jött a dráma, Gagliolo beadására Inglese érkezett és kiegyenlített. Hogy az Ingleset fogó Tomiyasu és Skorupski mit csinált, az számomra rejtély…

Összefoglalás

Tartom, hogy jó csapat a Parma, de az is egyértelmű, hogy gyenge formában vannak. A Milan ezt pedig kegyetlenül ki fogja használni véleményem szerint. Nekik az EL-szereplés lebeg a szemük előtt, míg aktuális vendégüknek ilyen álmai már nem lehetnek. Pedig az esély megvolt rá, de a rossz forma miatt hamar le kellett mondaniuk róla.

Az újrakezdés óta két találkozót játszott a San Siroban a Milan, mindkettőt megnyerte. Ugyebár az egyik meccs a Juve ellen volt, 0-2-ről álltak fel Leaoék. Ahogy a Spal ellen is 0-2-ről, igaz, akkor nem sikerült nyerni és az a meccs idegenben volt.

Jó az öreg a háznál, Ibra visszatérése jó hatással volt a játékosokra, a svéd a gólokat is rúgja, de rutinja, tekintélye is sokat dob a csapat játékán.

Utolsó két idegenbeli meccsét bukta a Parma, most jöhet a harmadik. Ugyanis arra tippelek, hogy a Milan magabiztosan tartja otthon a három pontot. Egy Napoli hiba pedig elegendő lehet az EL-re…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső