AC Milan – Sassuolo: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 20.
AC Milan
Teljesítmény:
N N D N V
  • Giuseppe Meazza
  • április 21. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Sassuolo
Teljesítmény:
N N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Zajlik az élet a Serie A-ban is. Nem csak a futballra gondolok itt, hanem az AC Milan egyik játékosát övező botrányra is. A napokban derült ki, hogy Zlatan Ibrahimovic cége három évvel ezelőtt egy Máltán bejegyzett fogadóirodában vásárolt tulajdonjogot, és ez bizony nagy gond. Ugyanis olyan játékos nem léphetne pályára az UEFA és a FIFA sorozataiban, akinek érdekeltsége van bármilyen fogadással kapcsolatos cégben.

Emiatt igencsak szomorúan, nem méltó módon fejeződhet be a klasszis támadó karrierje, a legrosszabb esetben három évre eltilthatják, és azzal mindenki tisztában van, hogy 41-42 éves korában már Ibra sem fog visszatérni…

A Milan viszont szerződéshosszabbítási ajánlattal kereste meg őt, így jövőre is Milan mezben láthatjuk a futballistát… Ha láthatjuk…

Holnap este viszont szinte biztosan láthatjuk, AC Milan – Sassuolo mérkőzést rendeznek a Serie A-ban. És nem ez lesz az egyetlen meccs, teljes forduló lesz…

Élesedik a verseny az ezüstért, a Milan még mindig két pont előnnyel áll a második helyen, de az Atalanta hétvégi győzelmével megközelítette Pioloékat, és megérezték a vérszagot. Épp ezért lenne kötelező a győzelem a Milannak…

Viszont a Sassuolo sem egy rossz csapat, lássuk be!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

AC Milan – Genoa

Vasárnap délután rendezték a meccset a San Siroban, és a Milan eléggé megszenvedett a gyengécske Genoával. Pedig könnyednek indult, hiszen Ante Rebic már a 13. percben vezetéshez juttatta a csapatot. Theo Hernández végzett el szabadrúgást, ami a sorfalon megpattant, kifejelték, Rebic a tizenhatos vonalánál elcsípte a játékszert, és kapásból zúdította rá Perin kapujára. A hálóőr ugyan vetődött, de a labda – mintha zsinóron húzták volna – akadt be a bal sarokba.

Nem állt le a Milan, Rafael Leao pedig majdnem meglőtte a másodikat, de Perin útját állta, így maradt az 1-0.

Nem sokáig, a Genoa váratlanul egyenlített. És hogy kicsoda? Hát, Mattia Destro, aki a két csapat decemberi találkozásakor duplázott. Most Zajc szögletét fejelte a kapuba a meccs 37. percében.

Így, ezzel az eredménnyel ért véget a félidő, és a fordulás után sokáig nem esett gól. Pioli három cserével frissítette csapatát, beállt Dalot, a sérüléséből felépülő Mandzukic és Brahim Diaz is.

A 68. percben jött a meccs mindent eldöntő gólja, szerzője pedig a Genoa csatára, Gianluca Scamacca volt. Csakhogy nem a jó kapuba. Egy Milan szögletre Mario Mandzukic emelkedett, azonban a feje felett elszállt a labda. Scamaccát annyira meglepte az érkező golyóbis, hogy elfordult, és így a hátáról a kővé dermedt Perin mellett pattant kapuba a labda.

A végére maradt még tűzijáték, méghozzá a Milan kapuja előtt: Egy baloldali beadást Donnarumma ejtett ki a kezéből, Masiello egyből kapura lőtt, Simon Kjaer a gólvonalról mentett, az ismétlés Benrahmitól érkezett, azt meg Tomori mentette ugyanonnan. Hihetetlen jelenet volt…

A vége tehát 2-1, de ezért szabályosan megizzadt a Milan…

Előző 5 meccs eredménye
2020.12.20.Serie A
sassuolo
1:2
milan
Serie A
2020.07.21.Serie A
sassuolo
1:2
milan
Serie A
2019.12.15.Serie A
milan
0:0
sassuolo
Serie A
2019.03.02.Serie A
milan
1:0
sassuolo
Serie A
2018.09.30.Serie A
sassuolo
1:4
milan
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sassuolo – Fiorentina

Roberto De Zerbi mester hazai pályán fogadta a Fiorentinát, amiből egy igazán jó kis meccs alakult ki. Az első félidőben sokkal jobban játszottak a violák, kapufát lőttek, helyzeteik voltak, de gól csak egy jött össze számukra. És ez lett a vesztük.

Consigli ismételten nagyszerűen védett, nagyrészt neki köszönhető, hogy csak egy mínusszal vonult szünetre a neroverdi.

Az egyetlen gólt egyébként Giacomo Bonaventura szerezte, szépségdíjas találat volt, amelyet a tizenhatoson kívülről eresztett meg a középpályás, és a bal felső sarokban kötött ki a labda.

A Sassuolo ebben a szakaszban nem volt túl produktív, egyedül Hamed Traorénak volt egy jó lövése, amit Dragowski kapus védett.

Ám, ha már szóba hoztam Dragowskit. A viking külsővel rendelkező hálóőr a második félidőben közreműködött a hazai csapat egyenlítésében, kihúzta a lábát a kispadról beszálló Domenico Berardinak. Aki – ha már kiharcolta – el is végezte a tizit, és elképesztő magabiztosságról tett tanúbizonyságot, amikor a jobb felsőbe lőtt nagy erővel.

Három perccel később újabb tizenegyest kaptak a hazaiak, ezt is Berardi lőtte be – itt Raspadorit rúgta fel hátulról Pezzella -, majd az utolsó gólt Maxime Lopez szerezte egy átlövésből.

Eldönthették volna a meccset a vendégek az első félidőben. De az egygólos előny kevésnek bizonyult.

Összefoglalás

Az Atalanta csütörtökön Rómába látogat, Paulo Fonseca pedig akár meg is foghatja őket, szóval itt van egy esély, hogy máris meglépjenek egy picit. A két pontos előny nem életbiztosítás, ezt ők is tudják. Bár… A Roma épp a hétvégén szenvedett vereséget a Torinotól, akik nem egy világverő együttes mostanában…

Egyébként, ha nagyon egyszerűen akarnék tekinteni a végjátékra, a Milannak nem kell hátrafelé nézegetnie. Egy dolguk van, hogy hozzák a saját meccseiket. Tudom, könnyű mondani.

Utolsó két meccsüket a Mapeiben játszották, mindkét meccsen 2-1-re nyert a Milan, a San Siroban utoljára 2019. decemberében futottak össze. Akkor nem bírtak egymással, 0-0 lett a meccs.

Komoly hiányzó nincs a piros-feketéknél, Davide Calabria és Daniele Maldini az, aki kihagyja ezt a meccset, a Sassuolonál Filippo Romagna és Ciccio Caputo nem játszhat.

Ritka az a helyzet, amikor Defrelék idegenben nem rúgnak gólt, ez idáig csak kétszer fordult ez elő velük. A Milan pedig szintén erős otthon, de velük többször előfordult, hogy nulláztak.

Egy dolgot ne feledjünk: A Sassuolo védelme nem olyan erős, rengeteg alkalommal csak Consiglin múlik, hogy megússzanak egy-egy helyzetet.

Arra akarok kilyukadni, hogy mindkét együttes be fog találni reményeim szerint. Adja magát, és az odds is tűrhetően jó. Maradjunk ezúttal ennél.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső