AC Milan – Sassuolo: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 9 perc alatt szerző Bartos László 2023 január 27.
AC Milan
Teljesítmény:
V V D V D
  • Giuseppe Meazza
  • Január 29. 12:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Sassuolo
Teljesítmény:
D V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy mérkőzés erejéig az olaszoknál is szétnézünk. A Serie A-ban a héten tovább folytatódnak a küzdelmek, de nehéz a csapatoknak a futballra koncentrálni, amikor kibontakozóban van egy újabb balhé. A Ground Zero „persze” megint a Juventus csapata volt, a calciopoli után most a könyveléssel való trükközésen érték őket, ami miatt a bajnokság élmezőnye nem kicsit alakult át, a zebrákat 15 pontos levonással sújtották. De lehet, hogy a történetnek itt még nincs vége, hiszen vizsgálatot indítottak több élcsapat ellen is, így többek között az élen álló Napoli, a hatodik helyen álló Atalanta, és mostani főszereplőink egyike, az AC Milan is aggódhat.

Mi állást nem foglalhatunk, anno az egyetemen még tanultam könyvelést, de sosem volt a szívem csücske, meg amúgy is, ez nem egy pénzügyi oldal, mi futballal foglalkozunk, online sportfogadás, tippek és hasonlók.

Az AC Milan épp ezekben a hetekben bukja el végleg a bajnoki aranyat. Amellett, hogy a Napoli megy előre, mintha muszáj lenne, Stefano Pioli együttese válságba került. Ezt maga a mesterük is elmondta, nem csak taktikai válság ez, hanem mentális is.

Nehéz az ilyenből kijönni. Ha megvan a recept, megoszthatják mostani ellenfelükkel, a Sassuoloval is, akik robognak a kiesés felé, és most már nem mernék megesküdni rá, hogy a jövő év elejét is az élvonalban töltik. Dionisi még mindig kitart, de nem tudom, meddig. Az biztos, hogy sok hibázási lehetőségük nincs, és ha az edzőjük képtelen kihozni őket a gödörből, akkor mennie kell, mielőtt magával rántja a csapatot is.

A bukik azt gondolják, hogy a Milan ezen a találkozón ki tud jönni egy kicsit a gödörből. A Librabetnél 1.50-et fizetnek a hazaiakra, 4.50-et a döntetlenre, 6.50-et a vendégekre.

Következzen az AC Milan – Sassuolo mérkőzés!

AC Milan

„Rengeteg dolog nem működik jelenleg. Mentális és taktikai gondjaink vannak. Olyan szituációkban hibázunk és kapunk gólokat, melyeket elkerülhetnénk, ha másképp olvassuk az adott helyzetet.”

Ezt Stefano Pioli nyilatkozta a Lazio elleni mérkőzés után. A fővárosi gárda ellen négyszer olvasták rosszul az adott helyzetet, azaz 4-0-ra kaptak ki. Ez egyébként is kínos lenne, és ezzel nem lebecsülni vagy degradálni szeretném a Laziot, hanem inkább azt akarom bemutatni, hogy a Milan tényleg mennyire mélypontra került. A biancocelesti ellen csak lézengtek a pályán, néhány említésre méltó lehetőségecskéjük volt, azonban a védelmük annyira nem volt egyben, hogy arra szavakat is nehezen lehet találni.

Az, hogy idén ők nem lesznek bajnokok, szinte tényként közölhető. Jelenleg hiába állnak a második helyen, látva, hogy rohamoznak a mögöttük levő gárdák, még az ezüstben sem nagyon reménykedhetnek. Hacsak nem szedik össze magukat.

Az utóbbi időben több kellemetlen élményük is volt. Ide sorolható az imént említett Lazio elleni zakó, azt megelőzően az Inter verte őket 3-0-ra, valamint volt még két cikibb döntetlenjük, az egyik a Lecce, a másik meg a José Mourinho által irányított AS Roma ellen. Ez utóbbit azért lehet ide sorolni, mert 5 perc alatt buktak el egy kétgólos előnyt a mérkőzés végén.

Hazai mérlegük még mindig kiváló, egy vereség, egy döntetlen, valamint hét győzelem van a nevük mellett. Ha valamire, hát erre büszkék lehetnek.

Új arcok nincsenek, szerintem a télen nem is lesz ebben változás. Pontosabban egy új érkező van, látni azonban még nem igazán láttuk Devis Suárezt, akit Mike Maignan sérülése miatt vásároltak meg. Azt mondták, Pioli nem igazán bízik Tatarusanuban, ehhez képest a fiatal kapus megvásárlása óta csak ő áll a kapuban.

A Sassuolo ellen továbbra is lesznek sérültek, és jelen helyzetben mindannyian segíthetnének a Milanon. Fikayo Tomori a Lazio ellen sérült meg, Mike Maignan, Zlatan Ibrahimovic és Alessandro Florenzi már régebb óta nem bevethető.

Arról nem is beszélve, hogy Ismael Bennacer sem lesz ott a neroverdi ellen, ő meg eltiltását tölti majd.

Egyelőre masszív csalódás Charles De Ketelaere, a belga irányító, aki nagy reményekkel érkezett Milánóba. Főként Brahim Díaz játszik 10-es szerepkörben, azonban a hírek szerint a belga megkapja a lehetőséget vasárnap.

Bennacer helyét Rade Krunic veheti át, a jobbszélső pedig vagy Junior Messias, esetleg Alexis Saelemaekers lehet. Mi inkább az utóbbira gondolnánk.

Még annyi, hogy a sérült Tomori helyére Simon Kjaer lép be, de ez elég evidens, a Milan nem igazán áll jól belső védők terén.

A várható kezdőcsapat:

Tatarusanu – Calabria, Kjaer, Kalulu, Theo Hernández – Krunic, Tonali – Saelemaekers, De Ketelaere, Rafael Leao – Giroud

Egymás elleni meccsek:

Tavaly a Sassuolo otthonában lett bajnok az AC Milan. A Mapeiben szükségük volt a győzelemre, és a zöld-feketék nem is álltak az útjukba. Vagyis próbáltak, de akkoriban a piros-feketéket nem nagyon lehetett megállítani. Ez az állítás idénre már nem igaz. Példa erre a Sassuolo és a Milan őszi mérkőzése, amikor már nem tudtak hármat lőni az észak-olaszok kapujába. De még csak egyet sem. Döntetlen lett a mérkőzés, 0-0.

Összességében a mérleg kiegyenlített, a Sassuolo két meccset nyert az elmúlt ötből, ahogy a Milan is.

A Giuseppe Meazzában meglepő módon sorozatban két győzelemnél tartanak a vendégek, a Milan 2019-ben verte meg őket utoljára hazai pályán… A mérleg: 2 vendégsiker, 2 döntetlen, 1 hazai győzelem.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.30.Serie A
sassuolo
0:0
milan
Serie A
2022.05.22.Serie A
sassuolo
0:3
milan
Serie A
2021.11.28.Serie A
milan
1:3
sassuolo
Serie A
2021.04.21.Serie A
milan
1:2
sassuolo
Serie A
2020.12.20.Serie A
sassuolo
1:2
milan
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sassuolo

Csalódást keltő eredményt ért el megint a Sassuolo, bár azt hiszem, ez már nem újdonság az olasz focit kedvelők számára. Sportfogadás szempontjából azonban sikerült kiszúrni velünk, a Monza elleni meccsen nem hittük volna, hogy pontot tudnak majd szerezni, hiába egy újonc ellen játszottak.

Alessio Dionisi együttese zsinórban három elveszített tétmérkőzés után tudott pontot szerezni, előrelépésnek ezt azonban nem igazán lehet nevezni.

A mester szénája nem áll jól, csodálom, hogy még mindig ő van a kispadon. Lehet, már az utódját keresik, csak még nem találták meg… Semmi nem indokolja, hogy a nemrégiben még európai kupaindulásért küzdő együttes, amely most a kieséssel dacol, megtartsa az edzőjét, aki ide juttatta őket.

A múltkor már mondtam, hogy nem lehet mindent rá fogni, de azért nagyon nagy felelőssége van abban Dionisinek, hogy az együttes most itt tart. Meg még a vezetőségnek, akik leamortizálták a keretet…

A Monza elleni mérkőzésen Gian Marco Ferrari góljával még ők vezettek, de egy órán át tartották csak magukat, ekkor érkezett a hazaiak egyenlítése. Az eredmény pedig nem változott tovább.

Mivel a Verona úgy néz ki, hogy kezd magára találni, kezdhetnek felmászni a toronyba a Sassuolonál, hogy megkongassák a vészharangot. Bár, azt szerintem már meg kellett volna tenni.

A Sassuolo a legrosszabb bennmaradó jelen pillanatban, és ahogy mondtam, mögöttük jön fel a Verona, már csak öt pont a különbség kettejük között.

A mérlege Berardiéknak most 4-5-10, közel kétszer annyi kapott, mint rúgott góllal. Hosszú ideje nyeretlenek, vonatkozik ez hazai és idegenbeli meccsekre egyaránt. Bár a múltban a Milan ellen jó eredményeket értek el, nem látom, hogyan győzhet ez a csapat. Még úgy sem, hogy a Milan nincs túlzottan elemében.

Sérültek terén változás nincs, Mert Müldür mellett két kulcsjátékos, Andrea Consigli és Andrea Pinamonti sérült még.

A várható kezdőcsapat:

Pegolo – Toljan, Erlic, Ferrari, Rogério – Frattesi, López – Berardi, Traoré, Laurienté – Defrel

Tippelde

Egyik csapat sem jeleskedik mostanában, nem várom, hogy ezen a találkozón szedjék össze magukat. A formahanyatlás miatt nem egy minőségi meccset várok a két csapattól, hanem egy nyögvenyelős, sokathibázós találkozót, ahol egyetlen gól dönthet. És a helyzet az, hogy akármelyik csapat javára.

Szóval én ezúttal csak annyit mondok, hogy két és fél gól alatt marad a két együttes.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 2.57 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 2.56 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.54 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső