AC Milan – Venezia: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2021 szeptember 21.
AC Milan
Teljesítmény:
D V N N N
  • Giuseppe Meazza
  • Szeptember 22. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Venezia
Teljesítmény:
V N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor vissza is tértünk, még két tipp legalább várható mára, abból egyet szerdáról, egyet pedig csütörtökről néztünk ki. Az AC Milan – Venezia meccsel folytatjuk, az újonc próbál meg csodát tenni a Giuseppe Meazza Stadionban, vagyis a San Siroban.

Nem lesz könnyű dolguk, eddig négy meccsből hármat elveszítettek, és csak az Empolit tudták megverni, és emellett Stefano Pioli csapatára sem lehet azt mondani, hogy rosszul menne a szekér.

Jelenleg a 3. helyet foglalják el a Napoli és az Inter mögött, a hétvégén a Juventus otthonából hoztak el egy pontot, ami akkor sem rossz eredmény, ha Max Allegri csapata még nyeretlen a Serie A-ban idén.

A Venezia úgy indult, hogy két meccsen is simán kapott ki, gólt sem szerzett, de a szintén újonc Empolit meg tudták verni 2-1-re, a hétvégén viszont ismét kikaptak, ezúttal a Spezia vitte el mindhárom pontot a Stadio Pierluigi Penzoból.

Mennyi esélyük van Milánóban? Egyáltalán meg tudják-e szorongatni a tavalyi szezon ezüstérmesét? Tudnak-e gólt szerezni? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Juventus – AC Milan: 1-1

G.: Morata ill. Rebic

Massimiliano Allegri nagy reményekkel vette át a gyeplőt Andrea Pirlotól, azonnal megszabadult Cristiano Ronaldotól, a meccsek, a győzelmek pedig nem jönnek egyelőre. Négy forduló telt el most már a bajnokságból, de győzelmet még nem ünnepelhettek a zebrák. Úgy sem sikerült kétvállra fektetni a Milant, hogy egy rakás sérültje volt Pioli mesternek…

A kezdők:

Juventus:

Szczesny – Danilo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro – Cuadrado, Bentancur, Locatelli, Rabiot – Dybala, Morata

AC Milan:

Maignan – Tomori, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernández – Kessié, Tonali – Saelemaekers, Brahim Diaz, Rafael Leao – Rebic

Bekezdett az öreg hölgy a rangadón, a negyedik percben Alvaro Morata rúgott nagy szóló végén gólt. Pedig előtte a Milan, pontosabban Sandro Tonali veszélyeztetett, egy védő belelépett a lövésébe, amiből így szöglet kerekedett. Az egész Milan felhúzódott, ezt pedig a Juve kihasználta, két passz után már Moratánál volt a labda, akit Theo Hernández üldözött, de nem ért utol, a spanyol elegánsan emelte át a kifutó Maignant.

Maradt támadásban a hazai gárda, Morata nem sokkal később Kjaert előzte meg és pörgetett kapura – Maignan ezúttal védeni tudott -, ezt követően pedig Paulo Dybala távoliját kellett hatástalanítania a francia portásnak.

Jobb volt a Juventus, ez nem is vitás, a másodikat azonban nem sikerült bepréselni. Még a második félidőben sem, amikor Danilo került helyzetbe, lövését ismét a Lille egykori kapusa védte.

A kihagyott helyzetekre végül ráfizettek a zebrák: A hajrában Sandro Tonali végezhetett el szögletet, ebből viszont most nem a Juve, hanem a Milan szerzett gólt, Ante Rebic – aki nem egy égimeszelő – négy hazai játékos között bólintott a kapuba, Wojciech Szczesny meg sem tudott moccani a fejesre.

A Milan egyenlítése után még két-két helyzet maradt ki, a Milan előtt adódtak a nagyobb gólszerzési lehetőségek, de a horvát válogatottban kegyvesztetté vált Rebic, valamint Pierre Kalulu sem tudta eltalálni a kaput, a túloldalon Moise Kean lövése szállt mellé, maradt az 1-1-es eredmény. A Juventus négy forduló után két ponttal szerénykedik a tabella végén, a Milan pedig tíz pontot gyűjtött a lehetséges tizenkettőből.

Előző 5 meccs eredménye
2002.02.24.Serie A
venezia
1:4
milan
Serie A
2001.10.14.Serie A
milan
1:1
venezia
Serie A
2000.03.19.Serie A
venezia
1:0
milan
Serie A
1999.11.07.Serie A
milan
3:0
venezia
Serie A
1999.02.14.Serie A
milan
2:1
venezia
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Venezia – Spezia: 1-2

G.: Ceccaroni ill. Bastoni, Bourabia

Közel állt az újabb pontszerzéshez az újonc, ám a Spezia végül csak begyűjtötte a három pontot. A helyzet nem reménytelen, de az idei újoncok közül eddig senki sem brillírozik, van, aki kifejezetten gyenge teljesítményt nyújt.

A kezdők:

Venezia:

Maenpaa – Mazzocchi, Caldara, Ceccaroni, Molinaro – Cmigoj, Vacca, Busio – Okereke, Henry, Johnsen

Spezia:

Zoet – Amian, Erlic, Nikolaou – Ferrer, Sala, Maggiore, Bastoni – Verde, Antiste, Gyasi

A két csapat meccse egy nagyjából kiegyenlített meccset hozott – a statisztikák szerint -, a Venezia szomorú lehet, mert kicsit nagyobb odafigyeléssel, pontossággal és egy kis szerencsével akár még győzhettek is volna.

Bár nehéz mit kezdeni az olyan lövésekkel, mint amilyen Simone Bastoni eresztett meg a 13. percben. A középpályás egy lekészített labdát csavart rá 18 méterről, a játékszer tökéletes ívben kanyarodott a bal felső sarok felé, végül a kapufa segítségével lett belőle gól. A játékos volt talán a legjobban meglepődve, hogy a próbálkozásával vezet csapata. Nem is csoda, ez volt a harmadik gólja pályafutása során, amit az első osztályban szerzett.

A Venezia komoly erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, Gianluca Busio és Thomas Henry is ígéretes helyzetben találták el rosszul a labdát.

A fordulás után viszont csak sikerült egyenlíteni, amit teljesen megérdemeltek a hazaiak: Az 59. percben Busio végzett el szabadrúgást, a középen érkező Pietro Ceccaroni remekül érkezett, és csúsztatott a kapu jobb oldalába.

A szurkolók lelkesek voltak, esély nyílt egy újabb győzelemre, Arabu szabadrúgása vagy Johnsen bombája után pedig még inkább bízhattak a sikerben. Csakhogy jött Mehdi Bourabia, aki az utolsó támadást vezette a mérkőzésen. A középpályás két védőt is megvert egy labdáért folyó csatában, majd közelebb lopta magát, körülbelül 20 méterről szúrta rá a bogyót, amit mintha zsinóron húztak volna, 1-2.

A Venezia remekül állta a sarat, nyerhetett is volna, de a Spezia sikerét sem lehet érdemtelennek nevezni.

Összefoglalás

Hosszú a sérültek listája a Milannál, ehhez pedig most hozzá kell adnunk egy újabb nevet, Simon Kjaerét. A dán védő mellett Rade Krunic, Junior Messias, Zlatan Ibrahimovic, Olivier Giroud, Tiemoue Bakayoko és Davide Calabria is sérült.

Ez azt jelenti, hogy Fikayo Tomori a védelem jobb oldaláról középre költözik, a helyét pedig Alessandro Florenzi foglalja majd el. Romagnoli és Theo Hernández természetesen ott lesz a kezdőben. Több változást nem tartunk valószínűnek.

A vendégeknél Luca Fiordilino, Lauri Ala-Myllymaki és Luca Lezzerini nem kaphat majd szerepet sérülés miatt.

A Veneziaban bemutatkozhat az új kölcsönjátékos, Ethan Ampadu, akit a Chelseatől kaptak, de eddig karanténban volt.

A korábbi meccseikről értelmetlen lenne beszélni, az utolsó is majdnem húsz éve volt, azóta teljesen kicserélődött mindkét garnitúra, feleslegesnek érezzük, hogy ezzel raboljuk az időt.

A Venezia idegenben eddig két gólt szerzett az Empoli ellen, a Napoli és az Udinese ellen viszont nem tudtak betalálni. És ebben bízunk most is, hogy a Milan nullára hozza a találkozót. Bár Henryék játéka biztató volt, de azért a Spezia védelmét nem lehet összehasonlítani a Milanéval. Így hát erre a meccsre csak egy tippünk van: Csak a Milan szerez gólt a találkozón.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső