Ajax – Liverpool: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 20.
Ajax
Teljesítmény:
N V N N N
  • Johan Cruijff Arena
  • Október 21. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Liverpool
Teljesítmény:
D V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Már most látni, hogy nem lesz akkora diadalmenet a Pool idei szezonja, mint a tavalyi. Akkor a bajnokságot majdnem veretlenül lehozták, most viszont már túl vannak egy súlyos zakón, 7-2-re verte őket az Aston Villa, majd ezután az Everton elleni városi rangadón elért 2-2 vezéráldozattal járt. Virgil van Dijknak ugyanis elszakadt a térdszalagja, hamarorsan kés alá fekszik.

Az Ajax mindig üde színfoltja volt az európai futballnak, pár éve majdnem sikerült a BL-döntő is, akkor egy utolsó pillanatos góllal végül a Tottenham került a fináléba.

Lássuk, hogy milyen eredménnyel számolhatunk az Ajax – Liverpool meccsen!

Mi történt korábban?

Nézzük meg a hétvégi bajnokit, a sérülteket, úgy egyáltalán azt, hogy mi a helyzet a csapatok háza táján!

Ajax

A holland bajnokság már javában zajlik és természetesen az erőviszonyok mit sem változtak. A PSV és az Ajax áll jelen pillanatban az élen, az amszterdamiaknak négy győzelmük és egy vereségük van.

Jó hír, hogy a csapat legjobbjai maradtak, így Onana, Tagliafico, Bling, Neres és Tadic is Eric Ten Hag rendelkezésére áll.

A hétvégén a Heerenveen csapatát fogadták, és igazi örömfocit játszottak. Dusan Tadic már a negyedik percben betalált, egy szép csavarás után juttatta vezetéshez a csapatát. A 28. percben ismét ő talált be, ezúttal büntetőből. Az ítélethez szükség volt a videóbíró segítségére, többszöri visszanézés után fújták csak a tizenegyest.

Hét perc múlva már jött is a harmadik: Kudus és Gravenberch játszott össze a vendégek játékosai mellett, között, előbbi 14 méterről, laposan rúgta a harmadik Ajax gólt.

A második félidőben szépített ugyan a Heerenveen Henk Veerman révén, de ezután még kétszer köszöntek be a hazaiak. Davy Klaassen most tért vissza a Werder Bremen együttesétől és egy második tizenegyesből volt eredményes.

A pontot az I-re Antony tette fel, a 87. percben: A 20 esztendős csatárnak ez volt a harmadik gólja a bajnokságban.

Fölényes győzelem, meggyőző játék, kérdés, hogy egy ilyen teljesítmény elég lenne-e a Pool ellen?!

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Liverpool

Jürgen Klopp csapatára igencsak rájár a rúd. Nem elég, hogy súlyos vereséget szenvedtek az Aston Villától, az Everton elleni derbi sem úgy jött össze, ahogy szerették volna.

Várható volt a nagy iram, a kemény játék és a sok gól is, ezek a meccsek ritkán unalmasak.

És amilyen jól indult a meccs a Liverpool számára, olyan gyorsan vált rémálommá.

Sadio Mané gólja volt az első, a harmadik percben közelről talált be, Pickford nem volt elég gyors, nem tudott védeni.

Aztán a hetedik percben megtörtént a baj: Virgil van Dijk indult meg egy labdára, a kapujából kilépő Jordan Pickford pedig elütötte őt. Nagyon csúnya volt, mégsem történt semmi. Csak annyi, hogy van Dijk a földön maradt és aztán le kellett cserélni. Azóta már tudjuk, hogy elszakadt a térdszalagja, műteni kell, az egész évre gyakorlatilag kiesett.

Még mindig csak a meccs elején, a 19. percben jártunk, amikor jött az egyenlítés: Egy szöglet után Michael Keane volt eredményes.

A második félidő is tartogatott gólokat, és sajnos durvaságokat is. A Pool ismételten vezetést szerzett a 72. percben, Mohamed Szalah használta ki Yerri Mina hibáját és a kapu jobb oldalába lőtt.

Nem tudtak nyerni azonban a Vörösök, mert a 81. percben jött a parádés formában levő Dominic Calvert-Lewin és újra egyenlített.

Ígértem durvaságot is: Richarlison a 90. percben nagyon csúnyán rácsúszott Thiago Alcantara lábára, amiért azonnal piros lapot kapott.

Izgalmas derbi volt, kár azonban van Dijk miatt.

Összefoglalás

Jó formában az Ajax, nem annyira jóban a Liverpool. Immáron három meccse nyeretlenek, elveszítették legjobb védőjüket, szóval fel van adva a lecke Jürgen Klopp számára.

Azonban a Poolnak azért jól megy a BL-ben és az ellenfél bár nehéz falat, mégiscsak az angolok az erősebbek.

A forma egyértelműen az Ajax mellett szól, ahogy a hazai pálya előnye is.

Néztem és gondolkoztam, hogy itt, az első fordulóban mi lenne a legjobb döntés? És szerintem az, ha a gólokra teszünk. Láthatóan erős támadói vannak mindkét együttesnek, a Pool védelme megtizedelődött…

Szóval a legjobb tipp az, ha arra teszünk, hogy mindkét csapat szerez gólt. Látok benne bőven fantáziát, a gólszerzéssel eddig sem volt gond a Poolnál, de a védelmen még van mit csiszolni. Főleg, hogy van Dijk kiesett…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső