Alaves – Eibar: Fogadási Tippek és La Liga 2 Előzetes – 2023.06.08.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 05.
Alaves
Teljesítmény:
D D N D D
  • Mendizorroza
  • Június 08. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Eibar
Teljesítmény:
D N D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mindkét együttes ismerős lehet azoknak, akik követik a spanyol futballt. Mindketten voltak nemrég tagjai a spanyol élvonalnak, de egy-egy gyenge szezon elegendő volt ahhoz, hogy kiessenek. Most itt vannak a rájátszásban, hogy ezen változtassanak.

Élesebb mérkőzésre lehet számítani, mint a Levante és az Albacete esetében, ugyanis itt az első meccs 1-1-et hozott.

Az Alaves előnyösebb helyzetben, otthon vívhatják ki a döntőbe jutást. Az online sportfogadás Magyarországon elérhető irodái közül kivétel nélkül mindenki őket favorizálja. A Powbet 2.20-at fizet rájuk, a döntetlenre 3.10-et, a vendégekre 3.75-öt.

Következzen az Alaves – Eibar találkozó!

Alaves

Tavaly tökutolsóként esett ki a Deportivo Alaves csapata. Az akkori kiesők közül egy már eldőlt, hogy visszatér, a Granada Myrto Uzuni segítségével (23 góljával) megnyerte a bajnokságot.

A Levante és az Alaves csapata a rájátszásban szerepelhet, a valenciai csapat meccséről már olvashattatok.

A nyáron a csapathoz érkező új edző, Luis García első szezonjában azonnal feljuthatott volna, ehhez nem kellett volna más, mint egy győzelem az utolsó fordulóban. A Las Palmas elleni idegenbeli találkozón azonban csak döntetlen jött össze, egy gól nélkül lejátszott 90 perc, amely a hazaiaknak kedvezett. Az Alaves így a negyedik helyen végzett, egy ponttal lemaradva a második helytől, néggyel az elsőtől.

Ők sem a szerzett góljaikról voltak híresek, 47 találat 42 meccsen minden, csak nem sok.

Hazai pályán viszont nagyon jók voltak, egyetlen vereségük volt csupán, tizenhárom győzelem és hét iksz mellett.

Sérültjük Nikola Maras, aki egyébként sem volt meghatározó játékosa a csapatnak ebben a szezonban.

A várható kezdőcsapat:

Sivera – Tenaglia, Abqar, Sedlar, Duarte – Blanco, Benavidez – Rioja, Guridi, Rebbach – Villalibre

Egymás elleni meccsek

Nem kellett sokat várni az első gólra, amelyet a vendégek, vagyis a Deportivo Alaves szerzett. Egy nagy bedobás után nem fogták elég szorosan Mamadou Syllát, aki az ötösnél fordulásból lőtt a hazai kapuba. Nagy hibák előzték meg ezt a gólt…

Még az első félidőebn jött az egyenlítés, a hosszabbításban, a gól maga pedig nagyon hasonlított az első találathoz. Itt is egy oldalról elvégzett nagybedobást tessékeltek az ötösről a kapuba. Ennek a gólnak a szerzője Stoichkov volt, aki neve ellenére nem bolgár, és semmi köze Hristo Stoichkovhoz. A 23 éves támadó becsületes neve Juan Diego Molina Martínez.

Több találat nem esett, a döntést pár nappal későbbre halasztották.

Előző 5 meccs eredménye
2023.06.03.La Liga 2
eibar
1:1
alaves
La Liga 2
2023.02.04.La Liga 2
alaves
2:0
eibar
La Liga 2
2022.11.20.La Liga 2
eibar
0:0
alaves
La Liga 2
2021.05.01.La Liga
eibar
3:0
alaves
La Liga
2020.12.23.La Liga
alaves
2:1
eibar
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Eibar

Szorosan követte a bajnoki tabellán az Alavest az Eibar, amely végül ugyancsak 71 pontot gyűjtve lett az ötödik. Ők tudták, hogy ebből sehogy sem lehet feljutás, de az utolsó meccsükön hozták, amit kell, és idegenben megverték 1-0-ra az Huescát. Góljukat Matheus Pereira szerezte.

A meccs legvégén Frederico Venanciot kiállította a játékvezető, ami miatt a belső védő nem játszhatott az Alaves ellen. Az a meccs sem ment le úgy, hogy ne állítottak volna ki valakit, Anaitz Arbilla negyedórával a vége előtt kapott piros lapot.

Az Eibar idegenben nem volt rossz összességében, de a bajnokság végén belekerültek egy mélyebb gödörbe, egymás után négy meccsen át nem sikerült nyerniük.

Venancio visszatérhet, viszont Arbilla nem lesz ott, ahogy Daniel Lasure és Imanol García sem.

A várható kezdőcsapat:

Zidane – Tejero, Venancio, Berrocal González, Chema – Alvarez, Pereira, Aketxe, Javier Munoz, Stoichkov – Jon

Tippelde

A tavasszal hazai pályán az Alaves 2-0-ra tudott nyerni, és egy ilyen eredménnyel most is elégedettek lennének. Hazai pályán 2017 óta veretlen a csapat az Eibar ellen, ez most folytatódhat.

Nem gondolunk nagy meccsre, a célfocié lesz a főszerep, így hazai sikerre és két és fél gól alatti eredményre tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.41 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.44 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.45 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső