Angers – Bordeaux: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 augusztus 26.
Angers
Teljesítmény:
N N D V V
  • Stade Raymond Kopa
  • Augusztus 30. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Bordeaux
Teljesítmény:
D D D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szerencsére van most választék sportfogadási szempontból, így nem kell nélkülöznünk jó bajnokságokat, jó meccseket és jó tippeket. Eddig a francia bajnokság megviccelt, de most feltett szándékom, hogy ezen változtassak. Ehhez pedig az Angers – Bordeaux meccset fogom segítségül hívni és az előző forduló figyelembe vételével, a keret változásával összhangban megpróbálok egy jó kis tippet adni nektek és persze magamnak is.

Az elmúlt csonka szezont egymás mögött fejezték be, ugyanis az Angers 11., a Bordeaux 12. lett. Az egykoron szebb napokat is megélt vendégek élén egy ismerős arcot láthattunk, Paulo Sousa 2011 és 2013 között itt, Magyarországon edzősködött, a MOL Fehérvár FC (akkoriban csak Videoton FC) vezetőedzője volt, felmondását ez év júliusában adta be.

No, hagyjuk a nosztalgiát, lássunk hozzá a tippgyártáshoz!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Dijon – Angers

Idegenben sikerült győzni a nyitófordulóban az Angersnek, egy furcsa mérkőzésen verték a Dijon együttesét, amely kétszer is hálóba talált, a végeredmény mégis 1-0 lett az ellenfélnek. Minden azzal kezdődött, hogy Ngoda, a Dijon balhátvédje távolról lövésre szánta el magát. Izmos kis löket volt, de Bernardoni még leért és kiütötte a labdát. A Dijon szerencséjére Scheidler elé pattant, aki kapuba lőtt, a Dijon szerencsétlenségére mindezt lesről tette, így annulálták a találatot.

A másik oldalon is volt veszély, Kanga Aka ugrott ki egy indítással, a kifutó kapus azonban blokkolni tudta a PSG nevelés lövését.

A 22. percben szerezte meg az Angers a vezetést és – mint később kiderült – a győztes gólt: Szépen járt lábról lábra, pontosabban sarokról sarokra a labda, hiszen két játékos is így továbbította azt társának. Thioub nem passzolt, hanem betört a tizenhatoson belülre, majd a rövid oldalt vette célba, a lövése a kapufán csattant, de a kipattanó pont Ismael Traore elé került, aki igazított egyet, felnézett és a hálóba emelt.

Még mindig az első félidőben járunk, amikor jöhetne a hazai egyenlítés, de Marie kisodródva csak a kapufát találja el. Nem akart összejönni a szabályos gól a Dijonnak.

Scheidler pedig ezt bizonyította is, amikor ismételten lesről talált a kapuba, de a sasszemű partjelző ezt is észrevette. Mondjuk, egy nem sasszemű is látta volna, legalább fél méteres lesen volt a friss igazolás. Ettől függetlenül nem rossz bemutatkozás, tekintve, hogy tavaly a harmadosztályba kieső Orleans-ban, előtte pedig a szintén harmadosztályú Boulogne-ban szerepelt.

Több találat nem esett, így az Angers – mondhatjuk, hogy – megérdemelten vitte el a három pontot a Stade Gaston Gérard-ból.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.25.Barátságos Mérkőzés
angers
1:1
bordeaux
Barátságos Mérkőzés
2019.08.10.Ligue 1
angers
3:1
bordeaux
Ligue 1
2019.05.04.Ligue 1
bordeaux
0:1
angers
Ligue 1
2019.01.15.Ligue 1
angers
1:2
bordeaux
Ligue 1
2018.03.10.Ligue 1
bordeaux
0:0
angers
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bordeaux – Nantes

Egy fél csapatnyi hiányzóval kellett számolni a a Nantes-nál edzősködő Christian Gourcuffnak, hiszen nem kevesebb mint hét játékosára nem számított. Hárman sérülés miatt, négyen viszont karanténban voltak…

A Bordeaux pedig hamar, már a 20. percben megfogyatkozott, miután Zerkane letalpalta ellenfelét, azon nyomban villant került elő a piros lap a játékvezető zsebéből. Így hát a mérkőzés több mint háromnegyedét kénytelenek voltak emberhátrányban lejátszani.

Ennek ellenére jól állták a sarat, nem húzódtak vissza saját térfelükre, néha-néha lövésig is eljutottak, miközben persze a Nantes is támadott, bár nem túl nagy elánnal. A félidő legnagyobb és legszebb lehetősége a Bordeaux előtt akadt, Otávio szerzett labdát a félpályánál, majd felnézett és látta, hogy a kapus kint áll a kapujából. Otávio pedig megpróbálta… Lövése nem sokkal kerülte el a kaput, már eleve a helyzetfelismerés tapsra ad okot, de még a kivitelezésbe is csak egy apró hiba csúszott.

A második félidőben minden ugyanúgy folytatódott, a Nantes erőtlen volt és hiába játszottak egyel többen, nem tudta átütni a Koscielny fémjelezte védelmet. Ugyanez a Bordeaux-nak sem sikerült, így maradt a 0-0, amelynek azért jobban örülhetnek a hazaiak, hiszen bő 70 percen keresztül nélkülözték Zerkanet.

Összefoglalás

A közös találkozóikat elnézve vegyes összképet láthatunk, ami a gólokat illeti, márpedig inkább abban látok fantáziát jelen pillanatban. Egyáltalán nem olyan biztos, hogy a Girondins be tudja húzni ezt a találkozót, jól mutatja az odds is, ami az ő győzelmükre jár. Tény és való, ez a Bordeaux már nem az, mint régen volt… Emlékeztek még például Pauletára? Imádtam a fickót…

Ez a Bordeaux már egy középcsapattá vált, hiába a hat bajnoki cím, a négy kupagyőzelem, ez a keret most ennyire elég.

Az Angers ugyanúgy egy stabil középcsapat, relatíve szerény költségvetéssel, nagy sztárok részvétele nélkül.

A csapatra a felkészülési időszakban sem volt jellemző, hogy nagyon lőnék a gólokat, az első fordulóban is egy gólra futotta, valami ilyesmire számítok most is.

Benne van a pakliban egy 1-1-es döntetlen, de számomra a lényeg, hogy 2,5 gól alatt maradjanak a csapatok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső