Arminia Bielefeld – Vfl Osnabrück: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 14.
Arminia Bielefeld
Teljesítmény:
D N N N N
  • Schüco Arena
  • Május 17. 13:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Vfl Osnabrück
Teljesítmény:
V V D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Pályára lép a listavezető, ráadásul egy (talán) könnyebbnek ígérkező mérkőzésen. Az Arminia Bielefeld is azon klubok közé tartozik, akik több idényen keresztül a Bundesligában szerepeltek, de aztán nem tudtak visszakapaszkodni kiesésük után. Most itt a nagy esély, innen már csak elrontani lehet – szokták volt mondani. Folytassuk az elemzésünket a Bielefeld – Osnabrück találkozóval!

Bielefeld

Az Arminia minden tekintetben a legjobb csapatnak számít az idei Bundesliga 2 kiírásában. Ők állnak az első helyen, tehát ők szerezték az legtöbb pontot, övék a legkevesebb vereség (két csapat tudta megverni őket), ők lőtték a legtöbb és ők kapták a legkevesebb gólt, illetve náluk játszik a gólkirályi cím várományosa.

Nem túl jó kilátások az Osnabrück számára.

De hogy is jutott el idáig a Bielefeld? A tavalyi esztendőt csak a hetedik helyen zárták, aztán Uwe Neuhaus gárdája idén varázsütésre a legjobbak közé avanzsált. Kellett ehhez egy rendkívül stabil védelem, az Arminia az eddig lejátszott 25 találkozón 24 gólt kapott, ami a legkevesebb. Ehhez a teljesítményhez nagyban hozzájárult a svéd Joakim Nilsson, aki az idény elején az Elfsborgtól szerződött a Bielefeldhez és azonnal bejátszotta magát a kezdőbe. Párja a védelemben Pieper, aki a Dortmundban nevelkedett, ez is jó ajánlólevél. Stefan Ortegát is dicsérni lehet, a kapus nevével kezdődött az összes találkozó, ezeken pedig rendre remekül véd a német kapus.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.07.Bundesliga 2
vfl osnabrück
0:1
arminia bielefeld
Bundesliga 2
2017.01.21.Barátságos Mérkőzés
vfl osnabrück
0:2
arminia bielefeld
Barátságos Mérkőzés
2015.02.18.3. Liga
vfl osnabrück
0:4
arminia bielefeld
3. Liga
2014.08.09.3. Liga
arminia bielefeld
1:2
vfl osnabrück
3. Liga
2013.11.15.Barátságos Mérkőzés
vfl osnabrück
0:0
arminia bielefeld
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A középpályán Hartel játszik hétről hétre nagyot, míg Fabian Klos jó teljesítménye senkit sem lepett meg. Klos 16 góllal vezeti a góllövőlistát és mellette még meg kell említeni Voglsammert, aki 10 gólnál jár.

Idén még veretlenek, utoljára tavaly decemberben a St. Pauli kényszerítette térdre őket, az azóta lejátszott 7 bajnokin ötször nyertek, kétszer ikszeltek.

A hátralévő meccseiken a Hamburgon és Heidenheimen kívül igazi rangadójuk nem lesz, ami az ő malmukra hajthatja a vizet a Stuttgarttal szemben. Ha tudják hozni a leállítás előtti formájukat, akkor zsebben lesz a bajnoki cím.

A mester Voglsammerre nem számíthat, illetve már tavaly óta küzd a felépüléssel Behrendt és Quaschner.

Osnabrück

Újonc csapat, akik tavaly megnyerték a harmadosztály, egészen simán. Három vereséggel zárták a szezont, miután ugyanis matematikailag is bebiztosították a bajnoki címet edzőjük a fiatalokat és a kevesebb szerephez jutó játékosokat játszatta, ahogy az ilyenkor lenni szokott.

Daniel Thioune 2017 óta irányítja az Osnabrücköt, előtte játékosként is őket erősítette a német-szenegáli mester. Legnagyobb sikere, hogy a másodosztályba vezette fiait, ott pedig jelenleg a 12. pozíciót foglalják el.

Nem lélegezhetnek fel, céljukat még nem érték el. Az utolsó Drezda is 24 pontos, ez pedig csak ötpontos különbség. Nem kótyavetyélhetik el ezt az előnyüket, de valószínűleg ők is tudják, hogy a Bielefeld ellen nem ők a mérkőzés esélyesei.

Csapatuk legjobbja a latin felmenőkkel rendelkező, de német állampolgárságú Marcos Alvarez. Már tavaly is ő volt a gólfelelős, ez idén sincs másként és Alvarez úgy tűnik, él is a lehetőséggel, 10 gólt lőtt már az idényben.

35 gólt kaptak a szezonban, ez lehetne sokkal rosszabb is, ebben pedig nagy szerepe van a Sheffieldtől kölcsönkapott holland védőnek, Joost van Akennek.

Utolsó tíz mérkőzésükből kettőt nyertek meg, a többi meccsen döntetlenek és vereségek egész sora, nincsenek jó formában. Utolsó meccsükön hazai pályán kaptak egy hatost attól a Wehentől, akik a 16., osztályozót érő helyen állnak.

Lehet, én vagyok az, aki túlságosan lebecsüli az Osnabrücköt ezen a találkozón, de a tabellán elfoglalt helyezésük, a formájuk nem ad okot arra, hogy az ellenkezőjét gondoljam. Mehet a hendikep véleményem szerint, sőt a F/V hazai is, ha magasabb oddsot szeretnénk magunknak.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső