Arsenal – Aston Villa: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 06.
Arsenal
Teljesítmény:
N N N V N
  • Emirates Stadium
  • November 08. 20:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Aston Villa
Teljesítmény:
V V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napon négy tippet hoztam számotokra, közülük az első Angliából, a Premier League-ből jön, méghozzá az Arsenal – Aston Villa. Papíron könnyű kis hazai győzelem lenne, de az Aston Villa képes nagy eredményekre, az Arsenal pedig képes a gyengébbektől kikapni, míg a papíron erősebbeket legyőzni. Szóval igazán kis háromesélyes találkozó ez kezdésnek, de pont azért vagyunk itt, hogy megpróbáljuk kitalálni, ki nyerhet vagy milyen olyan egyéb opció van, amivel növelhetjük a bankrollunkat.

Ne is vesztegessük az időt, vágjunk bele!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Manchester United – Arsenal

Sajnos rosszul mértem fel a terepet, amikor a Manchester – Arsenalról írtam tippet. Úgy gondoltam, hogy ezt az Arsenalt (amelyik az előző fordulóban hazai pályán kapott ki a Leicestertől) képes megverni a jó támadókkal rendelkező MU. Tévedtem, azóta pedig a Vörös Ördögök Isztambulban is kikaptak a Bajnokok Ligájában.

Az Arsenal a lehető legjobb összeállításában lépett pályára és sokszor nagyon szép futballt, szép akciókat mutattak be. Az első félidő első fele gyakorlatilag róluk szólt, a Manchester nem igazán volt képben. Aubameyang nagyon kevéssel maradt le egy remek Tierney-beadásról, nem sokkal később pedig Willian lövése pattant ki a felsőlécről. A 21. percben Rashfordnak is volt egy helyzete, de Leno lábbal védett.

Az első félidőre még egy Saka fejes jutott, de gól nem született. Azonban az Arsenal játéka több mint biztató volt.

A második játékrész sem változtatott sokat a játék képén: Egy szép Lacazette szóló után Aubameyang lőhetett, nem sokkal tévesztett célt a támadó. A mérkőzés egyetlen gólja a 69. percben született, ekkora Hector Bellerin ellen szabálytalankodott Paul Labile Pogba, így jöhetett egy büntető, amelyet Pierre-Emerick Aubameyang könnyedén váltott gólra.

A mezőnyben nagyjából kiegyenlített volt a küzdelem, de a több, minőségi helyzet az Ágyúsoké volt, így a végeredmény megérdemelt.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.21.Premier League
aston villa
1:0
arsenal
Premier League
2019.09.22.Premier League
arsenal
3:2
aston villa
Premier League
2016.05.15.Premier League
arsenal
4:0
aston villa
Premier League
2015.12.13.Premier League
aston villa
0:2
arsenal
Premier League
2015.05.30.FA Kupa
arsenal
4:0
aston villa
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Aston Villa – Southampton

Csalóka lehet, ha valaki csak a végeredményt látja, azt sejtheti, hogy egy végletekig izgalmas meccset hozott a két csapat meccse. Holott a 90. percben még 4-1 volt a Szentek javára, a hosszabbításban kétszer találtak be a hazaiak, így alakult ki a 4-3-as végeredmény.

Az első félidőben sokkal aktívabb volt a vendégcsapat, Che Adams pedig a harmadik percben szerencsés gólt szerzett, de annyira mégsem volt szerencsés a támadó, mert les miatt visszavonták a találatot. Később egy Southampton kapufát láthattak a tévénézők, majd jött az első gól, amelyet Vestergaard szerzett, ezzel vezettek a vendégek.

Ezután jöttek Ward-Prowse percei, kétszer sült el az angol középpályás lába, mindkét szabadrúgásából gyönyörű gólt tekert Martinez kapujába, az Arsenaltól igazolt kapusnak esélye sem volt egyik gólnál sem.

Ez volt a félidő, a fordulás után pedig Danny Ings mutatta meg, hogy ő is képes bombagólt szerezni: Az 58. percben óriási gólt ragasztott a bal ficakba, itt sem hibáztatható Martinez.

Az Aston Villa innen állt fel majdnem, ha van még 5-6 perc, valószínűleg döntetlenre tudták volna menteni a meccset, a Szentek nagyon visszavettek.

Előbb a belső védő, Mings szépített, majd hosszú csend. A 93. percben kaptak egy tizenegyest, amit Ollie Watkins váltott gólra, majd a 97. percben még Jack Grealish is betalált, több idő azonban nem maradt, a hatalmas hajrá ellenére pont nélkül maradtak a birminghamiek.

Összefoglalás

Képes engem mindkét csapat meglepni, hol így-hol úgy. Nem is nagyon „szeretem” őket emiatt, mert tényleg, olyan szinten képesek csalódást okozni, mint a Reading, akik számomra a legnagyobb mumus csapat, valószínű, hogy azok is maradnak. No, mindegy…

Az Arsenal a tegnapi napon játszotta le soron következő Európa Liga meccsét, nagyon sima sikert arattak, 4-1 a Molde ellen. A Moldénak igazán balszerencsés napja volt, mert a négy hazai gólból kettő öngól volt, mellette Pepe és Willock találtak be.

A sérülések, hiányzók terén nem nagyon van új ember, az Arsenalnál még mindig nem bevethető Pablo Mari, Chambers és Martinelli, Özilről mindannyian tudjuk, miért nem szerepel, Holding pedig felépülőben van, ő talán már játszani tud.

A vendégeknél pedig Bertrand Traoré kiesése okoz problémákat, a Lyonból vett támadó biztosan nem szerepelhet az Ágyúsok ellen, mellette pedig a „régiek” vannak: Heaton és Wesley.

Korábbi meccseiken többször is kiszakadt a gólzsák, ebben most is bízom, főleg az utolsó Aston Villa bajnokit és az Arsenal EL-meccsét látva. Még akkor is, ha egy rakat öngól volt azon a meccsen.

A Villa egyébként idegenben nagyon meggyőző, mindkét meccsét nyerte, az Arsenal pedig csak a Leicestertől kapott ki eddig az Emirates-ben.

Nem húzom tényleg az időt, mert abból nincs sok, ahogy már mondtam. Magam részéről játszik az Arsenal győzelme, valamint az Over 2,5, abban is látok fantáziát. Maradnék utóbbi döntésnél, remélhetőleg a srácok nem hagynak cserben.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső