Arsenal – Brentford: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 07.
Arsenal
Teljesítmény:
V V N N N
  • Emirates Stadium
  • Február 11. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Brentford
Teljesítmény:
N D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Sok kárörvendő ember tudott élvezkedni a hétvégén egy bizonyos mérkőzés után. Sokan voltak, akik szeptember óta azt mondogatták, hogy előbb vagy utóbb az Arsenal lufija kipukkad. És miután egy kiesőjelölt otthonában kaptak ki, már fel is emelhették a hangjukat, hogy márpedig ők ezt már régóta tudták, és hogy csak idő kérdése volt az egész. Nem különösebben szeretném az ilyet kommentálni, engem csak megmosolyogtatott.

Az Arsenal valóban vereséget szenvedett, az is igaz, hogy az Everton ellen győzni kellett volna. De az is igaz, hogy minden csapat életében vannak jobb és gyengébb meccsek, az Arsenal ezúttal szimplán nem volt jó. Nem volt jobb, mint az Everton, így talán pontosabb. Valahol érthető az a vereség. Lehet, hogy az ágyúsoknál páran lebecsülték ellenfelüket, lehet, hogy egy kicsit könnyelmű volt mindenki, és mire észbe kaptak, már mindegy volt. A másik oldalon pedig új edző jött, aki érti a szakmát, nem véletlenül volt éveken át a Burnley edzője.

Arteta megúszta, nem csak ők kaptak ki, hanem a Manchester City is, így megmaradt a különbség köztük és a második helyezett között. Bár, ha a tegnapi hírekből indulunk ki, nem sokáig kell aggódni a Man City miatt a fővárosiaknak. Még az is lehet, hogy a csapatot a folyamatos trükközések miatt kizárják a PL-ből. Ha nem, akkor pontlevonással fogják őket sújtani, mint a Serie A-ban a Juvét. Erről később egy külön cikkben írni fogunk.

Most foglalkozzunk az Arsenal – Brentford találkozóval, ami szintén nem lesz piskóta. Aki a sportfogadás által keresi a napi betevőjét, az ezt pontosan tudja. A méhek nagyon jó csapat benyomását keltették az egész idényben, Thomas Frank együttese ráadásul nagyszerű formában van. És feltett szándékuk, hogy a forduló után még feljebb lépjenek a tabellán.

A bet365-nél 1.40-et fizetnek akkor, ha nyer az Arsenal, 7.00-t, amennyiben nyer a Brentford, 5.00 a döntetlen. Én ezt nem tartom reálisnak. Lássuk, hogy alakul ez a szombat délutáni meccs!

Arsenal

Nem hiszem, hogy túl kell misztifikálni az Arsenal hétvégi vereségét. Az ágyúsoknak ezúttal is megvoltak a lehetőségeik, bár tény és való, hogy több hiba csúszott a játékba, több volt a pontatlanság, ami összességében táptalaja volt az Everton ellentámadásainak. És amennyi helyzetet kihagytak a hazaiak… Az 1-0 még hízelgő is?

Ezt a mérkőzést hamar maguk mögött kell hagyni, szerencséjükre a City is kikapott, így az ötpontos különbség megmaradt. De intő jel volt ez Arteta számára, hogy egy kicsit muszáj lesz motiválnia a játékosokat, egy kicsit megmutatni nekik, hogy nem elég kitenni a mezt a pályára.

16-2-2 a mérlegük, ami még mindig fantasztikus, az igazán nehéz dolgok viszont ezután jönnek. A Brentford elleni mérkőzésre még annak duplája sem lesz elég, amit az Everton ellen csináltak.

Hazai pályán fognak játszani, ahol még egyetlen vereségük sincs, 8-1-0 a mérlegük jelenleg.

Az új igazolások, mint Jorginho vagy Leandro Trossard a kezdőbe kerülhetnek, hogy egy kicsit jobban forgassák az együttest, sérültek terén nincs változás: Nincs Mohamed Elneny, Emile Smith Rowe, Reiss Nelson és továbbra is sérült az a Gabriel Jesus, aki megindította felfelé a tabellán az Arsenalt az ősz folyamán.

A várható kezdőcsapat:

Ramsdale – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Jorginho, Xhaka – Saka, Ödegaard, Martinelli – Trossard

Egymás elleni meccsek:

A két csapatnak nincs túl sok meccse a másik ellen. Összesen csak hét, melyből három barátságos meccs volt. Emlékezetes volt a 2021 augusztusi meccsük, történelme első angol élvonalbeli meccsét játszotta a Brentford, még nem tudtuk, mire számítsunk tőlük. Megverték 2-0-ra az Arsenalt. Ha most a barátságos mérkőzéseket félretesszük, akkor azt láthatjuk, hogy a tétmeccseken ez volt a méhek egyetlen sikere.

Idén szeptemberben a Brentford otthonában három góllal nyertek a vendégek, William Saliba, Gabriel Jesus és Fabio Vieira találtak akkor be a hálóba.

Hazai pályán két tétmeccsük volt, mindkettőt a házigazda nyerte meg.

Előző meccs eredménye
2022.09.18.Premier League
brentford
0:3
arsenal
Premier League
2022.02.19.Premier League
arsenal
2:1
brentford
Premier League
2021.08.13.Premier League
brentford
2:0
arsenal
Premier League
2018.09.26.Angol Ligakupa
arsenal
3:1
brentford
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brentford

A vártnál sokkal könnyebb mérkőzésen van túl a Brentford együttese. Mi is írtunk a Soton elleni meccsről, és lehet, hogy mi vagyunk, akik a szenteket túlbecsülik, de ennyire sima mérkőzésre nem számítottunk. Az első félidőben Ben Mee és Bryan Mbeumo két találatával már elhúztak a méhek, és a másodikban hiába próbált talpra állni a Southampton, gólt csak a hazaiak szereztek, Mathias Jensen talált még be a hálóba.

A Brentford továbbra is üldözi az élbolyban levőket, legközelebb hozzájuk a hatodik helyen álló Brighton áll. Velük szemben egy pont a difi, a Tottenhammel szemben már hat. Az sem behozhatatlan…

Idegenben mindenképp fejlődniük kellene, mert a mostani szintjükről lehet még bőven feljebb lépni. Két győzelmük van, öt döntetlennel és három vereséggel.

Pontus Jansson, Shandon Baptiste és Frank Onyeka az a három játékos, aki nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Raya – Hickey, Pinnock, Mee, Henry – Dasilva, Nörgaard, Jensen – Mbeumo, Toney, Wissa

Tippelde

Meglátjuk, hogy az Everton elleni vereség csak egy kisiklás volt-e, vagy annál több? A bajnokságban lassan az utolsó harmadra fogunk ráfordulni, innen eshet a legnagyobbat az Arsenal.

Szerintem élvezetes mérkőzés lesz, ahol a gólok is főszerepbe kerülnek, van olyan formában mindkét csapat, hogy legalább két és fél gólt a kapuba tegyenek.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.71 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.75 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső