Arsenal – Olympiakosz: Fogadási Tippek és Európa Liga előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2020 február 26.
Arsenal
Teljesítmény:
N N N D N
  • Emirates Stadion
  • Február 27. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Olympiakosz
Teljesítmény:
N V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az öt nagy európai topligában (angol, spanyol, német, olasz, francia) már csak két együttes van, akik a 2020-as naptári évben veretlenek. Ezen csapatok egyike a Mikel Arteta által irányított Arsenal. A spanyol mester sokáig honfitársa, Pep Guardiola segédje volt a Manchester Citynél, majd Unai Emery menesztése után 2019. végén vette át az Ágyúsok karmesteri pálcáját.

Nem indult könnyen, a Bournemouth elleni 1-1-et követően kikaptak hazai pályán a Chelsea-től, de azóta az Arsenal képtelen veszíteni. Az idén lejátszott kilenc mérkőzésükön ötször nyertek, négyszer pedig döntetlen lett a végeredmény.

Az első mérkőzésen Pireuszban tudtak 1-0-ra nyerni Alexandre Lacazette kései góljával. A francia csatár többször is bebiztosíthatta volna, hogy a visszavágó csak formaság legyen, de a fontos pillanatokban rendre rosszul döntött. A játék képét elnézve Arteta akkor sem lehetett volna szomorú, ha 0-0-val ér véget a találkozó, mert a másik oldalon Lenonak is akadt dolga, sőt, egyszer csak a kapufa mentette meg a góltól.

Az Arsenal hétvégén a Carlo Ancellotti vezette Everton ellen tudott fordítani és nyert 3-2-re, de a győzelem áldozattal járt. Sead Kolasinac rúgást kapott, le is kellett cserélni, szereplése így kétséges. Amennyiben nem játszik, minden bizonnyal az előző meccsen gólpasszig jutó Bukayo Saka kap helyet a kezdőben. Kolasinacon kívül biztosan nem játszhat Cédric Soares, Calum Chambers, Kieran Tierney illetve a télen érkezett Pablo Marí sem.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.20.Europa League
olympiacos
0:1
arsenal
Europa League
2015.12.09.Champions League
olympiacos
0:3
arsenal
Champions League
2015.09.29.Champions League
arsenal
2:3
olympiacos
Champions League
2012.12.04.Champions League
olympiacos
2:1
arsenal
Champions League
2012.10.03.Champions League
arsenal
3:1
olympiacos
Champions League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Az Olympiakosz a szezont még a BL-ben kezdte, de csoportjukban nem termett számukra sok babér. Az utolsó fordulóban tudták megverni a Crvena zvezdát, így sikerült kiharcolni a harmadik helyet, ezen kívül mindössze döntetlenre futotta a Tottenham ellen.

A görög Szuperligában öt ponttal vezetnek a második helyezett PAOK előtt, és meg kell jegyezni, hogy idén még veretlenek a pontvadászatban: 19 győzelem, 6 döntetlen a mérleg. Persze, a görög bajnokságban kevésbé állítják őket próba elé, mint a nemzetközi porondon, de azért így is elképesztő adat, főleg, hogy csak 9 gólt kaptak ezen a 25 meccsen.

A pireusziak jó teljesítményét két, lassan veteránnak nevezhető játékosnak köszönhetik. A marokkói Youseff El Arabi a hónapban töltötte 33. életévét, a legtöbb gól az ő nevéhez fűződik Pedro Martins együttesében. A Bajnokok Ligájában a görögök öt gólját vállalta magára, a bajnokságban pedig 17-nél jár.

Mellette pedig ki kell emelni a már 35 éves Mathieu Valbuenát. A legutóbb a török Fenerbahceban futballozó támadó középpályás a nyáron érkezett, hat góljával a házi góllövőlista harmadik helyére fér fel és igazi vezére lett az együttesnek. Az Arsenal elleni első meccsen is remekül osztogatott és hozta helyzetbe a társait, így rá mindenképp oda kell figyelni David Luizéknak.

Eltiltás miatt a remek szezont futó Rubén Semedo nem játszhat, sérültjük pedig az a Soudani, aki már hét gólt szerzett a bajnokságban.

Nem gondolom, hogy innen az Arsenal képes lenne kiesni. Előnnyel lépnek pályára, ráadásul hazai pályán. Semedo eltiltásával pedig az egyik legstabilabb játékosukat vesztették el a görögök. Nem is tudok mást mondani, itt kinéz egy sima hazai. Tippem: 2-0; 3-1.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső