Arsenal – West Ham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 16.
Arsenal
Teljesítmény:
N N N N V
  • Emirates Stadium
  • Szeptember 19. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
West Ham
Teljesítmény:
N V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Remekül indította a 2020/2021-es szezont Mikel Arteta csapata, könnyedén léptek túl az újonc Fulhamen. A meggyőző játék gólokkal párosult, ráadásul az új igazolások közül Gabriel gólt szerzett, Willian pedig kiosztott három gólpasszt, tehát jól belenyúlt a spanyol mester. Legalábbis eddig úgy tűnik.

A West Ham viszont pocsékul indított, hazai pályán kaptak ki a Newcastle-től. A Szarkák számítottak esélyesebbnek, a West Hamnek pedig megvoltak a lehetőségei, végül gól és így pont nélkül maradtak. A Ligakupában is játszottak, tegnap este 3-0-ra verték a harmadosztályba kizúgó Charltont.

Most is az Ágyúsok győzelme a reálisabb eredmény, de vajon tényleg így van? Ennek fogunk utána járni. Lássuk az Arsenal – West Ham beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Fulham – Arsenal

Mikel Arteta ezúttal végre ő maga alakíthatta a keretet, ennek pedig előbb-utóbb nyoma lesz. Az sem elhanyagolható, hogy végre hivatalossá vált: Pierre-Emerick Aubameyang, az Ágyúsok gaboni támadója három évvel meghosszabbította szerződését. Ez pedig hatalmas fegyvertény. A Lacazette, Aubameyang, Pepe, Nketiah csatársor elég biztatónak tűnik.

Mögöttük pedig ott lesz Willian, aki nagyot alkotott ezen a meccsen. Az első gólnál nem kifejezetten gólpasszt adott, de az ő lövését követően szerezte meg a vendégeknek a vezetést Lacazette. A brazil lövését még hárítani tudta Rodak, de a kipattanónál már nem volt lehetősége hárítani.

Lehetőségei a Fulhamnek az első félidőben voltak, de gólig nem jutottak, így az Ágyúsok vezetésével ért véget a félidő.

A fordulást követően Willian végezhetett el szögletet a 49. percben, a Lille-től igazolt Gabriel pedig Rodak lábai között a hálóba fejelt.

Ez már magabiztos előny volt, amit nem hogy megtartottak, de még növelni is tudtak: Aubameyang egy gyönyörű csavarással állította be a 3-0-s végeredményt.

Megszórhatták volna a második játékrészre teljesen széthulló Fulhamet, biztató volt ez a start.

Előző 5 meccs eredménye
2020.03.07.Premier League
arsenal
1:0
west ham
Premier League
2019.12.09.Premier League
west ham
1:3
arsenal
Premier League
2019.01.12.Premier League
west ham
1:0
arsenal
Premier League
2018.08.25.Premier League
arsenal
3:1
west ham
Premier League
2018.04.22.Premier League
arsenal
4:1
west ham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

West Ham – Newcastle

Az Arsenalhoz hasonlóan a Newcastle-t is az új igazolások repítették. A Bournemouthtól igazolt Callum Wilson már az első félidőben jelezte, hogy szeretne első mérkőzésén gólt szerezni, két jó kísérlete is volt, azonban mindkettő elkerülte a kaput.

Nem úgy a második játékrészben, amikor Manquillo megpattanó beadását fejelte tovább Hendrick, Wilson pedig megelőzte a kilépő Fabianskit, ezzel 1-0-ra vezettek a Szarkák.

De térjünk egy picit vissza az első 45 perchez, mert voltak itt lehetőségek bőven: Kapufát fejelt a West Ham egy pontrúgás után, valamint mindkét oldal előtt adódtak további helyzetek, de Wilson volt az első, akinek lövése túljutott a gólvonalon.

Az egész mérkőzést figyelembe véve kiegyenlített volt a találkozó, mindkét félnek 15 kapu felé tartó lövése volt. De míg a Newcastle értékesíteni tudta a helyzeteit, addig a Kalapácsosok rendre hibáztak, vagy balszerencséjük volt.

A meccset a gólpasszt adó Hendrick döntötte el: A 87. percben az Almirontól kapott labdát varrta fel a pipába.

Összefoglalás

Ismét egy londoni rangadó, hiszen a Fulham és a West Ham is az angol főváros csapata, meg persze az Arsenal is. Az örökmérleg nagyon erősen lejt az Ágyúsok irányába, összesen eddig 50-szer mérkőztek meg, abból 33 alkalommal az Arsenal örülhetett.

Legutóbbi találkozásuk alkalmával az Emirates-ben egy szűk 1-0-s győzelmet hoztak össze a hazaiak, míg az idegenbeli találkozón 3-1-re nyertek Aubameyangék.

Fontos megjegyezni, hogy nem feltétlenül győzni megy a West Ham a mostani vendéglátóihoz: Amikor az Emirates-ben játszottak (legyen szó bajnokiról vagy kupákról) 10 meccsükből 9-et a hazaiak nyertek.

Ha azokat a meccseket is vizsgáljuk, amiket a London Stadionban rendeztek: 7-3, természetesen az Arsenal javára.

Nagyon jól kezdték a bajnokságot a hazaiak, kezd összeállni a gárda, Gabriel érkeztével pedig a védelmük is megerősödött.

Bernd Leno egyébként új vetélytársat kap, Emiliano Martinez ugyanis átteszi székhelyét Birminghambe és az Aston Villa játékosa lesz. Ma írta alá a szerződését, már az új mezével is pózolt, szóval Artetának szüksége lesz egy második számú kapusra.

Már szinte kész a megállapodás a Dijon 20 esztendős izlandi kapuvédőjével Rúnar Alex Rúnarssonal, aki viszont elég nagy fekete ponttal indítja majd londoni karrierjét.

Az internet nem felejt – szokták volt mondani, ez pedig most is bebizonyosodott. Az izlandi kapus régi Twitter-bejegyzéseit szedték elő, ahol nem épp irodalmi hangnemben beszélt a gárda legendássá vált szakvezetőjéről, Arsene Wengerről. Nevezhetjük fiatalkori botlásnak, nem hinném, hogy túlságosan fel kellene nagyítani egy ilyen régi posztot, de az Ágyúsok drukkerei már most gyűlölik a fickót. Innen lesz szép nyerni.

Visszakanyarodva a meccsre:

Új sérült nincs a hazaiaknál, továbbra sem szerepelhet Pablo Mari, Shkodran Mustafi, Calum Chambers és Gabriel Martinelli.

A túloldalon mindenki David Moyes rendelkezésére áll.

A tippem egyszerű, mint a faék: Arsenal győzelem. Minden jel arra utal, az első forduló lendületet is adott a csapatnak, Willian eddig úgy néz ki, telitalálat volt. Szinte minden adott egy nagy arányú Arsenal sikerhez, az odds pedig ehhez képest egész jó.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső