AS Roma – Cagliari: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 14.
AS Roma
Teljesítmény:
V V D N N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Január 16. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Cagliari
Teljesítmény:
N N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Átugrunk Olaszországba, vasárnap két érdekes bajnoki meccset is rendeznek (a többiről meg majd holnap), ami elnyerte a tetszésünket, felkeltette az érdeklődésünket. Ezek közül az első az AS Roma – Cagliari találkozó lesz, ami okozhat meglepetést, a Cagliari nagyon belelendült. Több győzelmet arattak a 2022-es meccseiken, mint ősszel, konkrétan megduplázták a nyertes találkozók számát.

Egyáltalán nincsenek még biztonságban, viszont az önbizalmuk a mögöttük hagyott meccsek miatt megnőhetett, ezért a három mérkőzés óta nyeretlen AS Roma ellen is lehet esélyük. Nyilván nem sok, még mindig José Mourinho együttese számít favoritnak…

Akik tehát nem kezdték jól az új esztendőt, kétszer is rangadót veszítettek. Előbb az AC Milan, három nappal később a Juventus győzte le őket. Utóbbi a szezon egyik – ha nem a – legjobb meccse volt, a zebrák 3-1-es hátrányból fordítottak 4-3-ra. Ezen mérkőzést követően jön majd a forduló rangadója, az Atalanta – Inter meccs, így érdemes velünk maradni.

AS Roma

Az AC Milan elleni vereség mondhatni benne volt a levegőben, hiszen a rómaiak gépezete a Stadio Olimpicotól távol nem működik olyan olajozottan. A meccs előtt 4-0-5-tel álltak, vagy mindent visznek, vagy semmit. Ezúttal a semmi jutott nekik.

Annál meglepőbb a Juve elleni fiaskó, mert bár Max Allegri együttese nincs rossz formában, azért a 3-1-es előnyt leadni nagy vétek volt. Ráadásul – csak hogy jobban fájjon a Roma drukkereinek szíve – Lorenzo Pellegrini még tizenegyest is hibázott a hajrában.

Otthon gyűjtötték pontjaiknak több mint felét, 11 mérkőzés alatt 6-szor nyertek, kétszer ikszeltek és háromszor kaptak ki.

A csapatból ketten vesznek részt az Afrikai Nemzetek Kupáján: Ebrima Darboe és Amadou Diawara. Van két eltiltott játékosuk is Roger Ibanez és Bryan Cristante személyében, Chris Smalling elkapta a covidot, míg Stephan El Shaarawy és Leonardo Spinazzola sérült. Az olasz balbekk még a nyáron szenvedett achilles-ín szakadást, a tervek szerint tavasszal már a pályán lesz.

A várható kezdőcsapat:

R. Patricio – Maitland-Niles, Kumbulla, Mancini, Vina – Veretout, Mkhitaryan – Zaniolo, Pellegrini, Afena-Gyan – Abraham

Egymás elleni meccsek:

Elég csak megnézni, hogy az elmúlt pár évben milyen mérkőzéseket játszottak, és egyből látni fogjátok, hogy a Cagliari egy találkozón sem adta könnyen magát. Sőt sikerélményeik is voltak, egyszer, 2020-ban 3-2-re nyertek hazai pályán, előtte pedig 1—1-es döntetlent értek el. Tíz meccsből hét ért véget úgy, hogy mindkét csapat a hálóba talált, ami azért is nagy szó, mert a Cagliari évek óta gyengélkedik, folyamatosan a kiesés ellen küzdenek, de a rómaiak ellen fel tudják szívni magukat.

José Mourinho együttese 23-szor, Walter Mazzarrié 10-szer győzött, a döntetlenek száma 13.

Előző 5 meccs eredménye
2021.10.27.Serie A
cagliari
1:2
roma
Serie A
2021.04.25.Serie A
cagliari
3:2
roma
Serie A
2020.12.23.Serie A
roma
3:2
cagliari
Serie A
2020.09.12.Barátságos Mérkőzés
cagliari
2:2
roma
Barátságos Mérkőzés
2020.03.01.Serie A
cagliari
3:4
roma
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Cagliari

Az ősz folyamán reménytelennek hittem Mazzarri csapatának helyzetét. Csak sodródtak, jelentősebb sikerélmény nélkül, egy győzelemmel nyomták le az őszt. Erre elkezdődött 2022, és a csapat egyből két győzelemmel nyitott. Mindkettő nagy szó, előbb idegenben gyűrték le a Sampdoriát, majd otthon a Bolognát. Küzdésből jár az ötös Pavolettiéknek, hiszen mindkét találkozón ők voltak hátrányban, és később fordítottak. A Bologna ellen a mérkőzés hosszabbításában sikerült elérni azt, hogy a három pont otthon maradjon.

Ettől függetlenül elég gyengécske a statisztika, még mindig kiesőhelyen állnak, a tabella 18. helyét foglalják el, ám már csak egy pont a hátrányuk a legrosszabb bent maradó Veneziával szemben. Idegenbeli mérlegük szintén csapnivaló, egy győzelmük van (amit most szereztek, így már nincs idegenben nyeretlen csapat a Serie A-ban), háromszor ikszeltek és hatszor kikaptak.

10 meccsen mindössze 7 gólt szereztek, náluk kevesebbet csak a Torino szerzett.

Nagy csapás, hogy Leonardo Pavoletti kiesett, mellette pedig Strootman, Ceter, Ceppitelli, Walukiewicz és Rog sérültek, Keita Baldé az Afrikai Nemzetek Kupáján van.

A várható kezdőcsapat:

Cragno – Lovato, Altare, Carboni – Bellanova, Deiola, Grassi, Marin, Lykogiannis – Joao Pedro, Pereiro

Tippelde

Nagyon kicsi a farkasokra adott odds, ami valahol érthető is, ám ne feledjük el, hogy elég szedett-vedett védelemmel kell majd megvívniuk a csatát, és bár nincs Pavoletti, azért vannak még, akik Rui Patricionak munkát adhatnak.

A két és fél gól feletti odds viszonylag kellemes, ezt mindenképp megfogadjuk, illetve a múltból kiindulva nem hagyhatjuk ki a BTTS-t sem. Hisszük, hogy a jó formába került Cagliari legalább egyszer beköszön a tartalékos római védelemnek köszönhetően.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.88 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.88 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.88 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső