AS Roma – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 17.
Roma
Teljesítmény:
N N N V V
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Július 19. 21:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Inter
Teljesítmény:
N N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rangadót játszanak vasárnap este az olasz első osztályú bajnokságban. Az AS Roma hazai pályán fogadja az Internazionalet, tehát az ötödik fogadja a másodikat. Mindkét csapat számára óriási tétje van a meccsnek, Conte csapata az ezüstért harcol, míg a Roma szeretné megtartani az 5. pozícióját. Erre minden esélyük megvan, négy ponttal mennek a 6. és 7. Napoli – Milan páros előtt. De még hátra van öt forduló. Nem szabad könnyelműsködni, mert csúnya bukás lehet a vége.

Kétlem, hogy van olyan Roma – Inter a világon, amelyet bármelyik fél ne venne komolyan, épp ezért egy jó találkozóra számítok, ahol ha nem is lesz gólzápor, de nekünk fognak kedvezni az események.

Nézzük, mire számíthatunk az AS Roma – Inter meccsen!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

AS Roma – Verona

Az előző fordulóban is a Stadio Olimpicoban játszott mérkőzést a Roma, az év újonca, a Verona ellen. A mérkőzés nem volt mentes a vitatott bírói ítéletektől, több esetben is a veronaiakat sújtotta döntéseivel a játékvezető.

Kezdve mindjárt Zaccagni esetével: Remek kiugratást kapott a támadó és Lopez késve indult ki a kapujából, így épphogy elérte a labdát a kapus. Zaccagni nagyot esett, majd reklamált. Elsőre valóban necces döntésnek tűnt továbbot inteni, azonban a lassítások alapján jó döntést hozott a bíró.

A túloldalon is, amikor a tizenhatoson belül történt összeakaszkodás után a sípjába fújt és tizenegyest ítélt a Romának. Nem volt durva szabálytalanság, de kétségtelenül meg lehetett adni. Veretout állt a labda mögé és higgadtan a kapu bal oldalába küldte a labdát.

Az első félidőben ismét egy tizenegyes-gyanús szituáció borzolta a kedélyeket, és szerintem ennél a szituációnál nem hozott jó döntést Maresca. Számtalan olyan esetet láttunk már, amikor a kissé leszorított kezet találja el a labda, az új szabály óta viszont minden olyan esetben tizenegyest fújnak, amikor valamilyen módon a kézhez ér a labda. Itt is ez történt, hiába volt leszorítva Dzeko keze, attól még telibe találta azt a labda. A síp ezúttal azonban néma maradt.

Mkhitaryan aztán rúgott egy kapufát, majd Dzeko a lefújás előtt fejesgóllal szomorította a veronaiakat.

A második félidőben csak a szépítésre futotta a vendégektől, Pessina sarokkal szerzett gólját viszont öröm volt nézni.

Köszönhetően a Napoli két döntetlenjének, a Roma négy pontra lépett meg Gennaro Gattuso csapatától.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.06.Serie A
inter
0:0
roma
Serie A
2019.04.20.Serie A
inter
1:1
roma
Serie A
2018.12.02.Serie A
roma
2:2
inter
Serie A
2018.01.21.Serie A
inter
1:1
roma
Serie A
2017.08.26.Serie A
roma
1:3
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Spal – Inter

Könnyű meccse volt Conte csapatának, a sereghajtó otthonában egy kényelmes 4-0-lal ért véget a találkozó. Pedig Pessagna révén még kapufáig is jutottak a hazaiak, de aztán a nagyobb játéktudású Inter végül kiütötte a biztos kiesőt. Lehet, túlzás őket biztos kiesőnek beállítani, de nézzünk csak a tabellára…

Az első gólt Candreva szerezte Alexis Sánchez passzából. A chilei remekül vette észre, hogy Candreva üresen áll, a középpályás pedig Letica mellett a hálóba lőtt.

Az első félidőben több gól nem esett, a darálás a másodikban folytatódott. Előbb Biraghi lőtt 16-ról, Letica itt is esélytelen volt, majd Alexis Sánchez fejelt a kapuba. Gól és gólpassz a chileitől, Solskjaer pedig épp a héten mondott le róla a hírek szerint.

A kegyelemdöfést Gagliardini adta meg, Ashley Young erős passzánál csak arra kellett figyelnie, hogy másfél méterről eltalálja a labdát. Eltalálta, ezzel pedig kialakult a 0-4-es végeredmény.

Összefoglalás

Egy Roma – Inter azért mindig rangadó a javából, ezúttal pedig komoly tétje is van a meccsnek. Egy pontra olvadhat a különbség a Napoli és a Roma között, sőt ott van az az AC Milan is, akik az utóbbi napokban, hetekben megtáltosodtak és sorra hozzák a győzelmeket.

Az Inter szempontjából pedig a második hely miatt fontos a meccs, az Atalanta ott liheg a nyakukban, erősen kétséges, hogy Gasperini csapata botlana.

Persze, csodák mindig vannak.

A két csapat legutóbbi öt meccséből négy (!) döntetlennel végződött, de ami számunkra fontosabb, hogy általában mindkét fél betalál a másiknak. Ez alól kivételt képez legutóbbi találkozásuk, ami gólnélküli döntetlennel ért véget.

De lássuk a felhozatalt, kiben bízhatunk: Az egyik oldalon Sánchez bombaformában van, Lukakuban bármikor benne van a gól, a középpályások is szállítják a gólokat, egyszóval bőven van potenciál abban, hogy a milánóiak gólt szerezzenek.

A másik oldalon pedig Mkhitaryan, Dzeko, az ifjú Kluivert vagy a hosszú sérülésből visszatérő Zaniolo okozhat kellemetlen pillanatokat Handanovic kapuja előtt.

Véleményem szerint ismét döntetlennel zárul majd a meccs, de ami igazán számít, hogy mindkét csapat rúgjon egy gólt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső