AS Roma – Parma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 20.
AS Roma
Teljesítmény:
N N N D D
  • Stadio Olimpico di Roma
  • November 22. 15:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Parma
Teljesítmény:
D D N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A héten az utolsó tippünk Olaszországból érkezik, az AS Roma – Parma meccset választottam. A Farkasok remek formában vannak, ha szigorúan nézzük, akkor még egyetlen egyszer sem szenvedtek vereséget a bajnokságban, csak az a bibi, hogy a Verona ellen (az a meccs 0-0 lett) jogosulatlanul szerepelt egy játékos, így végül ott 3-0-lal a Veronának adták a meccset. Viszont mind az EL-ben, mind a bajnokságban nagyot mennek, de most vannak problémák, és persze a vírus az okozója. Egy sor játékosuk fertőződött meg, mások megsérültek, így a Roma jelenleg nem fog tudni kiállni legjobb csapatával. Lent az összefoglalásnál megírom, kik fognak hiányozni.

A Parma tavaly számomra nagyon kellemes meglepetés volt (még nem unjátok? Folyton a múltba révedek…), de Fabio Liverani vezetésével valami nem stimmel. Egyetlen győzelmük van a szezonban, mellette három döntetlen és három vereség. Tény, Dejan Kulusevszki fazont adott a játékuknak, ő pedig már a Juventusban van.

Az odds egészen kellemes, még a rengeteg hiányzó ellenére is. Vágjunk bele, nézzük meg, hogy mire számíthatunk az AS Roma – Parma meccsen!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Genoa – AS Roma

A Farkasok Genoa elleni vendégjátékának első félideje túl sok izgalmat nem hordozott magában, amit igen, azt Henrikh Mkhitaryannak köszönhettük. Az ő lövését kell kiemelni, távoli bombájánál csak egy szebb dolog volt: A védés. A jó erejű lövést ugyanis a Genoa kapusa, Perin még rá tudta ütni a kapufára. Szép jelenet volt mindkettő. Amit a sors elvett Mkhytariantól, azt nem sokkal később visszaadta: A félidő hosszabbításában Veretout szögletét az örmény fejelte be a kapuba. Nem jellemző, hogy Mkhitaryan fejjel eredményes, most mégis megtörtént.

A második félidő elején egyenlítettek a hazaiak: Scamacca ugratta ki Marco Pjacát, aki egy védőjét lerázva lőtt Lopez hálójába.

Felbátorodott a Genoa, a gól után Scamacca is ziccerbe került, de ő célt tévesztett.

Negyedórával Pjaca gólja után újra Mkhitaryan volt eredményes, ezúttal Bruno Peres labdáját váltotta gólra, végül a mesterhármas is összejött, a 85. percben kapásból lőtte ki a jobb alsót Pedro beadását követően.

Megérdemelten nyertek a vendégek. És külön hálás vagyok, amiért Henrikh Mkhitaryan nevét ilyen sokszor le kellett írnom. Egy életre megtanultam…

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.08.Serie A
roma
2:1
parma
Serie A
2020.01.16.Olasz Kupa
parma
0:2
roma
Olasz Kupa
2019.11.10.Serie A
parma
2:0
roma
Serie A
2019.05.26.Serie A
roma
2:1
parma
Serie A
2018.12.29.Serie A
parma
0:2
roma
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Parma – Fiorentina

Sajnos ezen a meccsen nem tudok gólokról beszámolni, ugyanis a végeredmény 0-0 lett. De ez nem azt jelenti, hogy nincs miről beszámolni. Bár az első félidő vérszegényre sikerült, hazai oldalon az elefántcsontparti Gervinhonak volt egy lövése, amelyet szinte az alapvonalról engedett el és az oldalhálót találta el, a másik oldalon pedig Biraghi szabadrúgását ütötte ki a mezőnybe Sepe, valamint volt egy gyengécske Ribery-kísérlet. De ezen kívül szinte semmi.

A második félidőben továbbra is a mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, és egy dolgot hadd jegyezzek meg: Dragowskinak nem volt védeni valója. A Parma egész meccsen nem találta el a kaput, kapura tartó lövés nélkül pedig szinte nulla az esély, hogy megnyerjék a meccset. A Fiorentinának azért volt ziccere, egy szép üresbe passzolt labdára Biraghi startolt rá, de ahogy az első meccsüket, úgy ezt is Sepe nyerte, a testéről szögletre vágódott a bogyó.

Az látszott, hogy a hazaiak védelme könnyedén zavarba hozható, viszont Sepe állta a sarat, valamint a végén mindig hibáztak a vendégek. Így maradt a 0-0, amivel a Parma elégedettebb lehet.

Összefoglalás

Ígértem, hogy átnézzük, kik sérültek a Románál. És persze a vendégeket is megvizsgáljuk. Dzeko már a válogatott szünet előtt elkapta a vírust, az ő felépüléséről még mindig nincs hír, kétlem, hogy pályán lesz a bosnyák csatár. Rajta kívül Lorenzo Pellegrini, Federico Fazio és Maresh Kumbulla fertőződött meg, Chris Smalling ételmérgezéssel küzd, Nicoló Zaniolo még a szeptemberi válogatott szünet alatt sérült meg súlyosan, és Javier Pastorét is műteni kellett.

Szóval azért van hiányzó bőséggel, a másik oldalon egy kicsit jobb a helyzet: Mihaila és Dini már régebb óta nem játszhatnak, Andreas Cornelius pedig október végén sérült meg.

A tabellát nagyjából kiveséztük, a Roma jól áll, kérdés, hogy mennyire bír el a hiányzókkal. Szerencsére van kiből válogatni, Henrikh Mkhitaryan (köszi, még egyszer) pedig úgy tűnik vezérré válhat ebben az időszakban.

Nagyon erőtlenül játszott a Parma legutóbb, de ez jellemző rájuk az egész szezonban, és nem, nem lehet egy emberre fogni, de a tavalyi jó szereplés egyértelműen a svéd Kulusevszkin múlt. Irányított, gólokat szerzett, gólpasszokat adott, de ha kellett, a védekezésből is kivette a részét. Az ő hiánya sokat számít, valamint Cornelius hiánya sem a legjobb hír.

D’Aversa egy nagyon sikeres csapatot épített, tette mindezt a harmadosztályból. Az elküldése (a részleteket ugyebár nem tudjuk) hibának tűnik jelen pillanatban.

Részemről a hiányzók ellenére ez hazai, van megfelelő pótlás, egyedül Pellegrini cseréjében nem vagyok biztos, de a kezdőcsapat nagyjából megvan. Emiatt, és a Parma gyengébb szereplése miatt a Farkasok győzelmére fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső