Aston Villa – Brighton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 25.
Aston Villa
Teljesítmény:
D N V V N
  • Villa Park
  • Május 28. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Brighton
Teljesítmény:
D N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tegnap bebizonyosodott pár dolog az angol első osztályú bajnokságban. Pontosabban egy, de az több csapatra is hatással volt. A Brighton a Manchester City ellen szerzett döntetlenével kiharcolta az európai kupaszereplést. És most hozzásegíthetik ehhez az Aston Villa csapatát is.

A sirályok számára ennek a találkozónak semmi tétje nincs, Roberto De Zerbi nyugodtan felküldheti a pályára a B-csapatot, akkor sem történik semmi, ha kikapnak.

Unai Emeryéknek viszont nagyon kéne a győzelem. A Tottenham ott a sarkukban, a Brentford szintén, de egy győzelemmel az övék lesz a hetedik hely, valamint az ezzel járó nemzetközi kupaporond.

Kiélezett mérkőzésre számítanak az online sportfogadás szakemberei, de azért a hazaiakat favorizálják:

A Betrophynál 2.00 a hazai siker, 3.60 a döntetlen és 3.40 a vendéggyőzelem.

Jöjjön az Aston Villa – Brighton mérkőzés!

Aston Villa

Nem sokan adtak esélyt szerintem a Villának a Liverpool ellen. Egyrészt a vörösök nagyon jó formában voltak mostanában, másrészt a mérkőzést az Anfield Roadon játszották. Mindezek ellenére Unai Emery együttese szinte végig vezetett, és csak pár perc hiányzott a bravúrhoz, amely lényegében az EKL-szereplésüket jelentette volna.

Ollie Watkins kihagyott egy tizenegyest, de öt perccel később Jacob Ramsey megszerezte a vezetést a vendégeknek. Ezt akarták megtartani a legvégéig, de a 89. percben kapituláltak.

A hetedik helyüket nem bukták el, hiszen a Tottenham sem tudott nyerni, de az utolsó fordulóban ez még megtörténhet.

Azonban hazai pályán elképesztően játszanak az utóbbi időben, az utolsó hat meccsüket egyaránt megnyerték, pedig voltak kemény ellenfeleik, mint mondjuk a Newcastle vagy a Tottenham.

Az utolsó mérkőzésen sem lesz rendben Jed Steer és Philippe Coutinho, de most még csatlakozott hozzájuk kettő társuk is. Alex Moreno és Diego Carlos játékára nem sok esély van, míg Calum Chambers várhatóan felépül megfázásából.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Young, Konsa, Mings, Digne – Douglas Luiz, McGinn – Bailey, Buendía, Ramsey – Watkins

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.12.08.Barátságos Mérkőzés
aston villa
2:2
brighton
Barátságos Mérkőzés
2022.11.13.Premier League
brighton
1:2
aston villa
Premier League
2022.02.26.Premier League
brighton
0:2
aston villa
Premier League
2021.11.20.Premier League
aston villa
2:0
brighton
Premier League
2021.02.13.Premier League
brighton
0:0
aston villa
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brighton

Az utolsó fordulóra nem maradt izgalom a Brighton számára. Roberto De Zerbi együttese egy nagyon fordulatos mérkőzésen 1-1-et játszott a Manchester City ellen. Kicsit bosszús vagyok, ugyanis két és fél gól fölötti eredményre számítottam, és voltak is gólok szép számmal, de a többségét nem adták meg. Ha nincs a VAR, akkor 3-2-re győzött volna a hazai csapat…

Szabályos gólt egyébként a hazaiak részéről Julio Enciso szerzett.

A Brighton eldőlt, hogy a hatodik helyen végez, bármi is történjék a Villa Parkban. Hátrányuk a Liverpoollal szemben négy pont, előnyük a Villával szemben megint csak négy pont.

De Zerbi újfent lehetőséget adhat a fiataloknak, ez egyébként is jellemző volt rá a szezonban, de részben azért, mert nagyon sok sérültje volt. Főleg itt a végén.

Mielőtt erre kitérnék, nézzük, hogyan szerepelnek idegenben Fergusonék: Jól. Nagyon jól.

Övék a negyedik legjobb eredmny, csak a Newcastle, a Manchester City és az Arsenal szerzett több pontot náluk. Mérlegük 8-4-6.

Robert Sánchez továbbra sem az első keret tagja, miután összerúgta a port De Zerbi mesterrel. Jeremy Sarmiento, Tariq Lamptey, Jakub Moder, Adam Lallana és Solomon March továbbra is sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Steele – Gross, van Hecke, Colwill, Estupinán – Mac Allister, Gilmour – Buonanotte, Undav, Mitoma – Enciso

Tippelde

Gondoljunk bele, a Brighton már ott van, ahol akar lenni. A Villa még nincs. A sirályok kiszúrhatnak a Tottenhammel, De Zerbi egy vereséggel kilöki a nemzetközi kupaszereplésből a Spurst.

Na nem ez a fő indokunk, amiért a Villára tippelünk. Hanem az, hogy egy nagyszerű csapattá érett Unai Emery együttese, akik otthon hat meccse nem hibáznak.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.08 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.05 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.05 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső