Aston Villa – Chelsea: Fogadási Tippek és Premier League előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 március 12.
Aston Villa
Teljesítmény:
V V V V V
  • Villa Park
  • Március 14. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Chelsea
Teljesítmény:
N N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az Aston Villa egy nagy pofon után fogadja az Evertont kiütő Chelsea csapatát. Megvizsgáljuk, melyek azok a tényezők, amik által a legtöbbet ki tudjuk hozni ebből a mérkőzésből. Megnézzük, mi történt a csapatok háza táján, milyen formában várják a meccset, kik nem állhatnak az edzők rendelkezésére, és megtippeljük a végeredményt.

Aston Villa

Ligakupa ezüst ide vagy oda, óriási a baj Birminghamben. Az Aston Villa tíz mérkőzéssel a vége előtt kieső helyen áll és a meccseiket elnézve nehéz lesz kilábalni ebből a helyzetből. Bár nincs messze a bentmaradást érő 17. hely (mindössze két pontra), de ahhoz el kellene kezdeni gyűjtögetni az egységeket, ami mostanság nem a Villa erőssége.

Hétfőn látogattak a harmadik helyen álló Leicester otthonába és nem is indult rosszul számukra a mérkőzés, két komolyabb helyzet is kimaradt, aztán indult be Rodgers együttese és mutatta meg, miért is ők állnak a Premier League harmadik helyén.

Kellett persze a Leicester vezetéséhez Pepe Reina óriási bakija is: A veterán hálóőr Barnes elől akart lefülelni egy labdát a tizenhatoson kívül, de elszámolta magát. Barnes köszönte szépen a lehetőséget és a menteni igyekvő védők között a hálóba passzolt.

Nem csak Reina vétett kapitális hibát ezen a meccsen. Tyrone Mings vetődött bele kézzel egy labdába, amiért büntetőt kaptak a Rókák. A labda mögé a sérüléséből felépülő (és négy perce a pályán levő) Jamie Vardy állt, ő pedig nem szokott hibázni. 2-0.

És ha egy üzlet beindul: Barnes és Vardy is duplázni tudott, ezzel kialakítva a 4-0-s végeredményt.

Ezáltal elszenvedte a Villa szezonbeli 17. vereségét, zsinórban pedig a negyediket. Utoljára január közepén a Watfordot verték meg hazai pályán.

Heaton és Wesley továbbra is sérültek, ők gyakorlatilag az egész szezonra kidőltek.

Hazai mérlegük a bajnokságban nem annyira vészes, ötször nyertek és kétszer ikszeltek. A maradék hat meccs vereséggel végződött.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.04.Premier League
chelsea
2:1
aston villa
Premier League
2016.04.02.Premier League
aston villa
0:4
chelsea
Premier League
2015.10.17.Premier League
chelsea
2:0
aston villa
Premier League
2015.02.07.Premier League
aston villa
1:2
chelsea
Premier League
2014.09.27.Premier League
chelsea
3:0
aston villa
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Az utolsó öt Aston Villa – Chelsea párharc mérlege a londoniak felé dől: Mind az ötször megverték a birminghami újoncot. Legutóbbi találkozásukra a Stamford Bridge-en került sor, akkor Abraham és Mount góljaival 2-1-es hazai siker született.

Chelsea

Nem fogadtak volna sokan nagy pénzzel arra, hogy az eddig stabil lábakon álló Everton négyet kap Londonban. Mióta Ancelotti az edző, hasonlóra sem került sor, én magam is döntetlent tippeltem, mivel a Kékek is gyengéledtek az utóbbi időben.

Azonban a Chelsea szép játékkal, szép gólokkal rukkolt elő. Először Mason Mount volt eredményes, Pedro passzát átvette a tizenhatoson belül és fordulásból lőtt, Pickfordnak esélye sem volt elcsípni a rövid oldalra érkező labdát.

Pedro aztán a gólpassz után gólt is szerzett: A spanyol támadó két védő között lépett ki és megduplázta csapata előnyét. Az Everton gyermeteg helyezkedési hibákat vétett, nem támadták elég agresszívan a labdás embert, ez pedig nagyon sokba került nekik.

A harmadikat gólt Willian szerezte, húsz méterre a kaputól ismét senki nem támadta meg, volt ideje megnézni a sarkot és ki is lőtte azt, Pickford újfent nem tehetett a gólról. A negyediket Giroud szerezte egy igazi lesipuskás góllal. Willian adta be a labdát, amire az ötösön érkezett a francia és négy méterről bepofozta a kapuba. Kiütés, 4-0.

Nem igazán lehetett ilyen eredményre számítani a Chelsea-től, az utóbbi hetekben a BL-ben és a bajnokságban is szenvedtek, támadóik nem szereztek gólokat, sokszor Marcos Alonso tartotta életben őket.

Szükség volt erre a győzelemre, hiszen a Manchester United megemberelte magát az utóbbi időben és tapadnak Frank Lampardékra a negyedik helyért folytatott küzdelemben.

Távol a Stamford Bridge-től a csapat mostanság nem túl acélos, 5 meccséből csak egyet tudott megnyerni. Iksz a Brighton, Leicester, Bournemouth trió ellen, a Newcastle ellen pedig ki is kaptak.

A két csapat legutóbbi bajnokiját, a bajnokságban elfoglalt helyezését tekintve azt mondanám, sima vendég győzelem várható a meccsen. Tippem: 0-2.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső