Aston Villa – Chelsea: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 19.
Aston Villa
Teljesítmény:
D V V V V
  • Villa Park
  • Június 21. 17:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Chelsea
Teljesítmény:
N N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Immáron minden Premier League csapat 29 mérkőzést tudott le az idei bajnokságból, hétvégén pedig már folytatódik a meccsdömping. Abból kaptunk már egy kis ízelítőt, hogy mire lehet számítani az Aston Villától, ők szerdán pótolták elmaradt meccsüket a Sheffield Utd. ellen, ami egy 0-0-s eredményt hozott, de történt ott pár dolog, amire megéri majd kitérni.

A Chelsea közben szépen csendben megszerezte az egyik legjobb csatárt: Tegnap jelentették be, hogy Timo Werner a következő szezontól a londoni Kékeket erősíti majd.

Lássuk, mit várhatunk az Aston Villa – Chelsea találkozón!

Aston Villa

Ahogy említettem, az Aston Villa szerdán játszotta elmaradt mérkőzését, és egy esetleges győzelemmel a vonal fölé kerülhettek volna. A Premier League hátsó régiója iszonyatosan szoros, megjósolhatatlan, hogy melyik három csapat fog a szezon végén elbúcsúzni az első osztályú bajnokságtól.

A Sheffield elleni mérkőzés is megemlékezéssel kezdődött, ahogy az látható volt Spanyolországban, Németországban és az olasz kupa döntőjében is. Itt azonban a játékosok féltérdre ereszkedtek és nem a koronavírus áldozataira emlékeztek, hanem egy másik sajnálatos eseményre hívták fel a figyelmüket, ami pár hete történt az Egyesült Államokban. Hátukon sem a nevük szerepelt, hanem az a szlogen, ami bejárta már az egész világot.

Ez a két csapat a tavalyi évben még a Championshipben csapott össze, mindketten felkerültek az élvonalba, de nézzük csak meg, kinek hogyan sikerült a szezonja. Így egyértelműen a vendégek győzelmére rakták a pénzüket az emberek. Mint kiderült, rosszul tették.

Aston Villa támadásokkal, helyzetekkel indult a meccs, játékba avatkoznia Hendersonnak, a Sheffield Utd. kapusának.

Csordogált a mérkőzés, az egész félidőben inkább a Villa dominált, majd eljött a 41. perc és egy vendég szabadrúgás. Ez az a jelenet, amit ha látunk, akkor sem hiszünk el teljesen, pedig megtörtént és még hosszú ideig fog témát szolgáltatni Angliában.

Norwood végezhetett el szabadrúgást az ellenfél térfelének bal oldalán. Az ívelés senkinek nem volt jó, így az Nyland kezében kötött ki, de most jön a turpisság. Nyland szabályosan beesett a kapuba, egyik kezével a hálót, másik kezével a labdát szorította. A Sheffield játékosai pedig szaladtak a játékvezető felé, hogy márpedig itt szabályos gól esett.

A bíró sporttárs jelezte, hogy nem rezgett a kezén levő óra, ami arra hivatott, hogy jelezzen, ha a labda áthaladt volna a gólvonalon. A visszajátszások alapján kiderült: A gólvonal-technológia bizony csődöt mondott, egy szabályos góltól fosztották meg a Sheffieldet.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt: Villa támadások, Henderson védések. Gól azonban nem született, így maradt a 0-0, ami hízelgő a Sheffieldre nézve, még akkor is, ha ők rúgtak is egy szabályos gólt.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.04.Premier League
chelsea
2:1
aston villa
Premier League
2016.04.02.Premier League
aston villa
0:4
chelsea
Premier League
2015.10.17.Premier League
chelsea
2:0
aston villa
Premier League
2015.02.07.Premier League
aston villa
1:2
chelsea
Premier League
2014.09.27.Premier League
chelsea
3:0
aston villa
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Chelsea

Frank Lampard legénységének nem volt elmaradt találkozója, így ők vasárnap fognak először tétmeccsen pályára lépni március óta. Legnagyobb hír velük kapcsolatban, hogy hivatalosan is bejelentették Timo Werner érkezését, aki az RB Leipzig csapatától érkezik majd hozzájuk. Ezzel egy nagy probléma megoldódik a keretben, hiszen az év elején Tammy Abraham szórta a gólokat, de aztán belefásult a mezőnybe illetve sérülések is hátráltatták. Aztán ott van még Olivier Giroud, aki epizódszereplő volt idén, összesen kétszer talált be a bajnokságban. Batshuayi gól/perc mutatója még rosszabb: Ő 16 meccsen 1 gólt szerzett.

Szóval ráfért a támadó szekcióra a vérfrissítés, Werner pedig már évek óta a Bundesliga egyik legjobb csatára.

Kilenc forduló van még hátra a bajnokságból. A Chelsea a negyedik helyezett, öt pont hátrányban van a jelenlegi bronzérmes Leicesterrel szemben. Mögötte viszont ott a Manchester United és a Sheffield is látóhatáron belül. Minden pontra szükségük van, hogy jövőre is a BL-ben szerepeljenek.

Ha már BL: Még ugyan nem estek ki, de hivatalossá vált, hogy augusztus elején pályára lépnek a Bayern München elleni visszavágón. 3-0-s hátrányból kellene felállniuk idegenben.

Összefoglalás

Sem a Villa, sem a Chelsea nem lazsálhat, mindkét gárdának megvan a maga célja. Mivel ez már a szezon hajrája, így egyre nő a feszültség a cél elérése miatt, de úgy gondolom, nem a Chelsea-t kell elsősorban megvernie Grealishéknek.

Ősszel egyébként 2-1-re nyertek a Stamford Bridge-en Lampardék, a két felfedezett, azaz Mount és Abraham rúgta a gólokat.

Arra azonban lehet építeniük, amit szerdán tettek le az asztalra. Rengeteg helyzetet kidolgoztak a 6. helyen álló Sheffield ellen, de a gól nem jött össze, ezen javítaniuk kell.

Magam részéről Chelsea győzelmet várok, habár egy meccsel előrébb járnak a birminghamiek. Játéktudásban viszont a Kékek járnak előrébb, így magabiztos londoni sikerre számítok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső