Aston Villa – Crystal Palace: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 10.
Aston Villa
Teljesítmény:
V V V D V
  • Villa Park
  • Július 12. 15:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Crystal Palace
Teljesítmény:
V V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még mélyebb gödörbe került az újonc tegnap este. Eddig sem álltak valami jól, valamint arra is számítani lehetett, hogy a Manchester United elviszi mindhárom pontot a Villa Parkból, arra azonban kevésbé, hogy a Bournemouth pontot rabol a Tottenhamtől. Így a tabella utolsó előtti helyén áll az Aston Villa, hátránya négy pont a már bennmaradást érő 17. helytől. És már csak négy forduló van hátra.

A Crystal Palace sem lehet elégedett a pályán nyújtott teljesítményükkel, a Chelsea elleni vereség zsinórban a negyedik volt, azonban ott már voltak biztató jelek a jövőre nézve, de a szerencse nem állt Gary Cahillék mellé.

Ezúttal egymás ellen néznek farkasszemet és egy újabb Villa vereség minden bizonnyal már a biztos kiesést jelentené.

Lássuk az Aston Villa – Crystal Palace meccs beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Aston Villa – Manchester United

Tegnap este játszották a Premier League 34. fordulójának zárómeccsét, ahol a Vörös Ördögök látogattak Birminghambe. Sok jóra nem számíthattak a hazaiak, tekintve saját teljesítményüket, a tabellán elfoglalt helyezéseket és a Manchester formáját. Hamar be is igazolódott, hogy sok sót nem eszik majd itt a Villa, a Manchester pedig tovább menetel a BL-ért, sőt már a dobogó legalsó foka is ott van a közelükben.

Magáról a meccsről mit is lehetne mondani? Elképesztően sima volt, egyszerűen egy momentumot, egy pozitívumot nem tudék leírni az Aston Villa játékáról. A MU akkor jutott el az ellenfél kapujáig, amikor csak akart, reális végeredmény lett volna egy 0-6 mondjuk.

Az első gólt Bruno Fernandes tizenegyesből lőtte, miután vele szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül. Rashford ezúttal nem lőtt, pedig ő vette át Pogbától a stafétát, de a portugál sem hibázott.

Aki egyébként nagyon elemében volt, nagyon jól osztogatott, többször került helyzetbe.

A fiatal Greenwood szerezte a másodikat, a labdát mintha zsinóron húzták volna, Pepe Reina joggal dühöngött a gólt követően, senki nem támadta, senki nem próbálta meg blokkolni a támadó lövését.

De Geának nem sok dolga volt az első félidőben és ez totálisan igaz a másodikra is, ott egy védést kellett bemutatnia, míg az első negyvenöt percben egyet sem.

Az utolsó gól a visszatérő Pogbáé volt, Fernandes nem beívelte a szögletet, hanem laposan gurított a tizenhatos előterében álló francia világbajnok elé, aki egyet tolt rajta és okosan elcsavarta a kapu bal alsó sarkába.

27 egységet gyűjtött a Villa ebben az idényben, nagyon nagy csodának kellene történnie, hogy sikerüljön meghosszabbítani Premier League tagságukat.

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.31.Premier League
crystal palace
1:0
aston villa
Premier League
2016.01.12.Premier League
aston villa
1:0
crystal palace
Premier League
2015.08.22.Premier League
crystal palace
2:1
aston villa
Premier League
2015.01.01.Premier League
aston villa
0:0
crystal palace
Premier League
2014.12.02.Premier League
crystal palace
0:1
aston villa
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Crystal Palace – Chelsea

Az elmúlt időszak nem kedvezett a Palace-nak, akik három vereséget követően fogadták a Chelseat. Idegenben jól muzsikál Frank Lampard együttese, de az ezt megelőző idegenbeli meccsükön váratlanul vereséget szenvedtek a West Ham ellen.

Ebben bízhattak Ayewék, de a meccs mégsem az ő szájuk íze szerint indult.

Ennek pedig a Chelsea triója Willian, Giroud és Pulisic voltak az okozói. Utóbbi kettő szerezte meg a Chelsea első két gólját, a gólpassz mindkét esetben a braziltól érkezett.

Talán ennek hatására vett vissza egy kicsit a Chelsea, Zaha pedig megszerezte a szépítő gólt. Nem akármilyen gól volt, ha összegyúrnánk a világ legjobb kapusát a történelem legjobb hálóőreiből, még talán ő sem tudta volna hárítani a tökéletes lövést.

A második játékrész első huszonöt percében nem igazán történt semmi, majd az idén befutott Tammy Abraham megszerezte a Kékek harmadik gólját, de egy perc múlva újra zárkózni kezdett a Palace, Benteke közelről volt eredményes.

Az egyenlítés azonban nem jött össze, bár még egy kapufáig eljutottak a hazaiak, Giroud-ék vitték el a három pontot a Selhurst Parkból.

Összefoglalás

A fogadóirodák szerint az Aston Villa az esélyesebb a vasárnap délutáni találkozón. Hajlok is efelé, talán igazuk van, de a tegnap esti játékukat elnézve már vannak kétségeim. Rendkívül passzív volt a Villa, bár tény, hogy a MU sokkal erősebb csapat minden téren.

A Villa – nem annyira meglepő módon – győzelmeinek többségét a Villa Parkban szerezte, idegenben csak a biztos kieső Norwich City mutathat fel rosszabb statisztikát.

A Crystal Palace egyébként 2013-ban tudott utoljára nyerni a Villa ellen idegenben, bár tegyük hozzá, hogy nem mindig szerepeltek egy osztályban a csapatok.

Legutóbb majd’ egy éve, 2019 augusztusában találkoztak, akkor Jordan Ayew gólja döntött, 1-0-ra nyert a Crystal Palace.

Mondom, a hazai győzelem felé hajlok, de inkább mennék biztosabbra. Egymás elleni meccseik nem bővelkednek a gólokban és ezen a meccsen is inkább a taktikai csata fog dominálni érzésem szerint.

Így ezúttal arra tippelek, hogy 2,5 gól alatti gólszám lesz a meccsen. A hazai győzelem oddsa egyébként 2.245.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső