Aston Villa – Crystal Palace: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 13.
Aston Villa
Teljesítmény:
V N N D V
  • Villa Park
  • Május 15. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Crystal Palace
Teljesítmény:
N N D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hiába nincs már igazi tétje a mérkőzésnek, az Aston Villa – Crystal Palace hajtós meccs lesz. A két gárda egymást követi a Premier League táblázatán, a londoniak állnak előrébb, de a difi csak egy pont. Egy győzelemmel Steven Gerrardék előzhetnek.

A mester nem adta meg a lehetőséget a könnyű sikerre a Liverpoolnak legutóbb, majdnem a klub korábbi legendája volt az, aki meggátolta a Poolt abban, hogy tovább küzdjenek a sikerért. Tévedtem tehát, a Villa hajtani fog az utolsó fordulóig, előrébb szeretnének kerülni. Legjobb esetben a nyolcadik helyre érhetnek oda, ez azonban nem tűnik valószínűnek, hárman is előttük állnak.

A Palace a szezon végére ismét összeszedte magát, álltak ennél rosszabb helyen is, meg még a szezon elején jobb pozíciójuk is volt.

A bukiknál a hazaiak esélyesebbnek tűnnek, szerintünk Zaháék okozhatnak itt meglepetést. Már, ha szerintetek meglepetés az, hogy győzni tudnak a Villa Parkban. Szerintünk nem…

Aston Villa

Steven Gerrard már a következő szezonra készül, tegnap jelentették be, hogy féléves kölcsön után végleg megszerezték Philippe Coutinhot. A brazil jó ideje nem találta a helyét, a Villánál valamelyest megtalálta. A Liverpoolból Barcelonába egy vagyonért szerződő támadó középpályás pár vargabetű után kötött ki ismét a szigetországban, állítólag 20 millióért szerezték meg, tehát masszív veszteség ez a Barcának…

Sokszor mondtam már, hogy ilyen kerettel feljebb kéne állnia a csapatnak, és ha úgy küzdöttek volna végig, mint a Liverpool ellen, most nem a 12. helyen lennének. A csapat már korán vezetést szerzett Douglas Luiz révén, ám a bajnoki címre hajtó vörösök fordítani tudtak. Tényleg okozott volna némi feszültséget, ha pont Gerrard állítja meg a Poolt, akkor biztosan nem lenne esélyük a bajnoki címre.

A Villa az egyik legkétarcúbb gárda a PL-ben idén, erre hazai és idegenbeli mérlegük is remek példa. Hat meccset nyertek meg, háromszor döntetlent játszottak, nyolcszor pedig kikaptak. Vertek meg erős ellenfeleket hazai pályán, kaptak ki kiesőjelöltektől a Villa Parkban. Szóval, igen, kiszámíthatatlanok.

Jacob Ramsey már egy ideje sérült, azonban teljesen felépül vasárnapra, valószínűleg a fiatal középpályás egyből a kezdőcsapatba kerül. Szintén megsérült Ollie Watkins, ám az ő játékára is jó esély van. Kortney Hause és Leon Bailey viszont nem valószínű, hogy játszhatnak. Utóbbi igazán peches, hatalmas tehetség, aki a Bayer Leverkusenben remek teljesítményt nyújtott, mi azt gondoltuk, húzni fogja előre a Villát. De a kispadról meg a pálya széléről ezt nem lehet…

A várható kezdőcsapat:

Martinez – Cash, Konsa, Mings, Digne – D. Luiz, McGinn, Ramsey – Coutinho – Ings, Watkins

Egymás elleni meccsek:

Ritkán játszanak rossz meccset a csapataink, általában izgalmas, vagy legalább gólgazdag mérkőzéseik vannak. Ötből háromszor végeztek két és fél gól felett, sorozatban az utolsó három meccsükön.

Novemberben egy remek összecsapáson a Steven Gerrard által irányított birminghami együttes 2-1-re nyert Londonban, a Palace otthonában. Matt Targett szerzett vezetést a vendégeknek, amit aztán John McGinn duplázott meg. Marc Guéhinek a hosszabbításban sikerült szépítenie, másra nem futotta már az erejükből.

Megosztoznak a pontokon, a legutóbbi öt meccsükből hármat nyert a Villa, kettőt a Palace, viszont a C. Palace csak otthon tudott győzni. Ha a Villa Parkban lejátszott meccseiket nézzük, az látható, hogy a Palace majd’ tíz éve nem tudott nyerni, az látható, hogy a két csapat itt már nem játszik olyan gólgazdag meccseket, ugyanis ötből csak egy meccsen jött össze legalább három gól.

A Villa-fölény itt is megvan, háromszor nyertek ők, egyszer a Palace, egy meccsük pedig döntetlen eredménnyel végződött.

Előző 5 meccs eredménye
2021.11.27.Premier League
crystal palace
1:2
aston villa
Premier League
2021.05.16.Premier League
crystal palace
3:2
aston villa
Premier League
2020.12.26.Premier League
aston villa
3:0
crystal palace
Premier League
2020.07.12.Premier League
aston villa
2:0
crystal palace
Premier League
2019.08.31.Premier League
crystal palace
1:0
aston villa
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Crystal Palace

Ahogy gondoltuk, a Crystal Palace győzelmet aratott a Watford ellen, mondjuk az 1-0 elég karcsú eredmény. Viszont így a lódarazsakat kiejtették, ironikus/szürreális/szomorú, hogy az a Roy Hodgson ül most a Watford kispadján, akit korábban a szurkolók nagyon szerettek, és aki éveken át irányította a Crystal Palace-t. A múltheti meccs győztes gólját Wilfried Zaha szerezte.

A Palace most a 11. helyen áll, a középmezőny nagyon sűrű, így egy botlás is visszavetheti a londoniakat. Előttük egy pontra a Leicester, kettőre a Brighton, hatra a Wolves, őket reálisan már nem foghatják be. Guaitáék mögött a Brentford, az Aston Villa és a Newcastle, mindannyian 43 pontot gyűjtöttek, tehát lemaradásuk csak egyetlen pont.

Idegenben utolsó öt meccsükből hármat nyertek, kettőt elveszítettek, összessen négy meccset húztak be, hatszor ikszeltek, hétszer kikaptak.

Nathan Ferguson idén nem játszik már, de lehet, hogy Vincent Guaita, Marc Guéhi és James McArthur sem lehetnek pályán. Azt is írták, hogy előbbi kettő játékára van esély, nem gondolnám, hogy egy valamelyest téttel nem bíró meccsen kockáztatna Patrick Vieira. Bár, ha valóban százszázalékosan egészségesek lesznek, akkor játszatni fogja őket.

A várható kezdőcsapat:

Butland – Clyne, Andersen, Milivojevic, Ward – Gallagher, Hughes – Ayew, Eze, Zaha – Edouard

Tippelde

Nem hinném, hogy a bukiknak ennyire magabiztosnak kéne lenniük. Jó csapat az Aston Villa, aki olvas minket tudja, hogy én kifejezetten kedvelem is őket, de nézzétek meg a Palace várható kezdőjét (ami persze bőven eltérhet, hiszen ott van még Schlupp, Benteke, Mateta, Mitchell, egy csomó helyen alakíthat Vieira), ez nem egy gyenge csapat. Igen, idegenben nem túl erősek, de nem akarnak hátra csúszni a 15-16. helyre.

Szóval oda fogják magukat tenni, és mi úgy gondoljuk, ez gólokban is realizálódni fog majd. Gólokat várunk mindkét fél részéről, emellett fő fogadásunk az over 2,5 lesz.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.01 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.00 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.00 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső