Aston Villa – Newcastle United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 augusztus 18.
Aston Villa
Teljesítmény:
V N N V N
  • Villa Park
  • Augusztus 21. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Newcastle
Teljesítmény:
V N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hetente általában egyszer, amikor futnak a topbajnokságok csinálok egy buliszelvényt, így tettem most szombaton is. A birminghamiek is szerepeltek, azt gondoltam, hogy a Watford hiába van hazai pályán, ez a mostani Villa sokkal erősebb. Jött a hidegzuhany, ami azért is volt rettenetesen fájó, mert csak az az egy meccs hiányzott. Na jó, ilyen hisztiket az amatőrök szoktak csinálni, szóval inkább rátérek a következő mérkőzésre az Aston Villa – Newcastle United találkozóra. És megpróbálom kinőni ezeket a buliszelvényeket, mert nem kifizetődők. Javaslom nektek is, hogy hanyagoljátok ezeket…

Tehát Dean Smith együttese hiába erősített – véleményünk szerint – nagyszerűen, hiába állt már a rendelkezésére egy viszonylag jó keret, az újonc Watford otthonából nulla ponttal távoztak.

Vereséggel kezdtek a szarkák is, őket a tavalyi esztendő egyik legpozitívabb csalódása, a West Ham kalapálta el (értitek, kalapálta…). A Villa számára úgy gondoljuk, itt a remek alkalom a javításra, az első pontok megszerzésére.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Watford – Aston Villa

Már tavaly is szimpatikus volt számunkra a birminghami csapat, akik miután majdnem kiestek megerősödtek a mögöttünk hagyott szezonra, ennek eredményeképp a középmezőny élén végeztek. Idén pedig ismét jó kis igazolást, igazolásokat hajtottak végre, többek között Danny Ings játékjogát is megszerezték. Lássuk az Aston Villa kezdőjét:

Martinez – Cash, Konsa, Mings, Targett – McGinn, Nakamba – El-Ghazi, Buendia, Young – Ings

Látható tehát, hogy a támadóharmad jó része az újakból állt össze. Ashley Young az Interben töltött évek után tért haza, Danny Ings a Southamptonban szórta a gólokat, Emiliano Buendia meg pont a Watfordból került leigazolásra.

Az újoncnál is volt új arc, például Juraj Kucka a Parmából vagy Emmanuel Denis, aki a következő sztorink főszereplője lesz:

A tizedik percben jártunk, amikor Cleverley és Sarr építették a támadást a Villa bal oldalán. Sikerült átjátszani Targettéket, Sarr pedig Dennishez passzolt, akinek első lövését még a blokk megfogta, ám a nigériai kapott egy második esélyt a gólszerzésre. Élt vele.

Hidegzuhany a javából és a java még hátra volt.

Maradtak támadásban a hazaiak, sorra jöttek a helyzetek, míg a Villa egyáltalán nem okozott veszélyt Bachmann kapuja előtt. Ismaila Sarr nagyot ment az első játékrészben, szinte minden támadás rajta futott végig. A jó teljesítmény pedig gólt eredményezett, Dennis adta vissza a kölcsönt, Sarr pedig 2-0-ra módosította az állást. Igen, kellett hozzá szerencse, mert egy becsúszó védő lábán irányt változtatott a szenegáli lövése, de a kétgólos előny is megérdemelt volt.

Emmanuel Dennis a második félidő derekán megsérült, Cucho Hernández lépett pályára helyette, és a nyáron a Getafét elhagyó kolumbiai azonnal betalált. Nem is kis gólt rúgott a 22 éves csatár, a 16-os széléről, jobbal tekert a bal sarokba, a kapufához is hozzáért a labda… Gyönyörű volt.

Ez már kezdett kínos lenni az Aston Villa számára, de John McGinn visszahozta a reményeket, Cucho gólja után három perccel szépített.

Az újabb szépítés Danny Ings révén – tizenegyesből – még összejött, de akkor már csak másodpercek voltak hátra a találkozóból.

Majd 3 és feles oddsot ért a darazsak győzelme…

Előző 5 meccs eredménye
2021.03.12.Premier League
newcastle united
1:1
aston villa
Premier League
2021.01.23.Premier League
aston villa
2:0
newcastle united
Premier League
2020.06.24.Premier League
newcastle united
1:1
aston villa
Premier League
2019.11.25.Premier League
aston villa
2:0
newcastle united
Premier League
2017.02.20.Championship
newcastle united
2:0
aston villa
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Newcastle United – West Ham

A St. James Park közönsége egy félidőt követően reménykedhetett abban, hogy a tavalyi meglepetéscsapat ellen otthon tudják tartani a három pontot, de a második félidőben a Benrahma – Soucek – Antonio tengely széttaposta az álmokat.

Steve Bruce az alábbi összeállításban küldte pályára a szarkákat:

Woodman – Ritchie, Clark, Fernandez, Krafth, Murphy – Almiron, Shelvey, Hayden – Wilson, Saint-Maximin

A csapat első és másodikszámú kapusai, Darlow és Dubravka is sérültek voltak, így Frederick Woodman bemutatkozhatott a nagyok között. Nem biztos, hogy szép emlékei lesznek a találkozóról.

De az ötödik percre biztosan szívesen emlékezik majd vissza. Saint-Maximin ugyanis olyan szinten bolondította meg Declan Rice-t, hogy azt öröm volt nézni. Rice ringlispilen érezhette magát, annyit forgolódott a francia után, ám az extravagáns támadó végül be tudta adni a labdát, ahol Callum Wilson érkezett, és közelről a hálóba fejelt.

Hamar, bő tíz perccel később Woodmant is felavatták, Aaron Cresswell centerezése sikerült olyan jól, hogy bár senki nem ért bele, mégis gól született belőle.

A hazaiak viszont még az első félidőben visszavették a vezetést. A második találat Jacob Murphy nevéhez fűződik, a jobbhátvéd fejjel volt eredményes a 40. percben.

A szünetben megkaphatták a magukét a vendégek, mert aztán bő húsz perc alatt hármat berámoltak szegény Woodmannek.

Először Said Benrahma talált be, majd ezt követte Tomas Soucek gólja – a cseh Michail Antonio kihagyott tizenegyesét javította -, végül a hibázó csatárnak is összejött egy találat, így alakult ki a 2-4-es végeredmény.

Összefoglalás

Csalódás volt a Watford elleni játék, mindezek ellenére hiszünk a Villában. Leon Bailey és Bertrand Traoré csak a kispadról szállt be, azután pörögtek fel a birminghamiek, miután ők ketten beszálltak. Egyikük gólpasszt adott, a másik meg kiharcolt egy tizenegyest.

Arról nem is beszélve, hogy Ollie Watkins sérülés miatt nem játszhatott. Viszont immáron egészséges – elvileg -, így Dean Smith is dobhatja a 4-2-3-1-et, mert Watkinst vagy Ingset padoztatni vétek volna. Buendia egyelőre nem győzött meg, de okkal fizettek érte egy vagyont, ez biztos.

A Villa sérültjei: Trezeguet, Sanson, Douglas Luiz, Bertrand Traoré szereplése egy rúgás miatt kétséges.

A Newcastle-nél továbbra is a két kapus nem játszhat, de Darlow visszatérése közelít már. Addig viszont Woodmannek kell állnia a sarat. Paul Dummett szintén sérült, más viszont nincs.

Bruce hajlamos öt védővel felállni, két támadó szellemű szélső védővel, az viszont feltűnő, hogy az egykori közönségkedvenc, Joelinton milyen kevés lehetőséget kap. Most is a Saint-Maximin – Callum Wilson kettőst várjuk a kezdőbe.

Tavaly hazai pályán a Villa nyert 2-0-ra, azt megelőzően szintén ilyen eredmény született a Villa Parkban. A NUFC utolsó győzelmét Birminghamben 2013-ban aratta.

Vereség ide vagy oda, mi bízunk a hazaiakban, ezért meg is fogjuk fogadni a győzelmüket.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső