Aston Villa – Wolves: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2021 október 13.
Aston Villa
Teljesítmény:
V N V N V
  • Villa Park
  • Október 16. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolves
Teljesítmény:
N N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két, általam nagyon kedvelt csapat összecsapását tekinthetjük meg szombaton délután négy órától, az Aston Villa – Wolves találkozót rendezik meg a Villa Parkban. Egyik együttes sem játszik kifejezetten jól, bár a Wolvesnál észlelhető némi javulás, a kezdeti borzalmas eredmények után most három meccsüket is behúzták, amivel feljöttek a tizenkettedik helyre. A játékoskeretben azonban több van, ez a csapat joggal indulhatna valamelyik európai kupában. De eredmények nélkül ez nem fog menni.

Egy ponttal előzi őket a birminghami együttes, akiknek a szereplése elég hektikus eddig. Egyik héten simán verik az Evertont, rá egy hétre az Old Traffordról hozzák el a három pontot, majd kikapnak a Tottenhamtől, amelyik zsinórban három vereséget szenvedett…

Igazi háromesélyes találkozó lesz ez, ha pedig azt nézzük, hogy a múltban milyen eredményeik voltak, akkor ez az érzésünk csak egyre jobban erősödik.

Meglátjuk, hogy Dean Smith vagy Bruno Lage bírja jobban ezt a csatát. Egyelőre megmondani nem tudjuk, hogy végződik a meccs, annyi viszont látszik, hogy a fogadóirodák a hazaiak győzelme mellett vannak…

Kezdjünk neki!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Tottenham – Aston Villa: 2-1

G.: Höjbjerg, Targett (ög) ill. Watkins

Nuno Espirito Santo edzősködése a Spursnél egyelőre nem egy valódi sikersztori, bár a kezdés felettébb biztató volt, hiszen a Manchester Cityt verték a nyitókörben. Aztán három győzelem után megtorpant a londoni csapat és begyűjtött három vereséget, összesen 9 gólt kaptak a Crystal Palace – Chelsea – Arsenal hármastól, vagyis a londoni városi rangadók nem igazán jöttek össze. Ezért volt fontos nyerni az Aston Villa ellen…

A kezdők:

Tottenham:

Lloris – Emerson Royal, Romero, Dier, Reguilón – Höjbjerg, Skipp – Lucas, Ndombele, Son – Kane

Aston Villa:

Martinez – Konsa, Hause, Mings – Cash, McGinn, Luiz, Ramsey, Targett – Watkins, Ings

Három vereséggel a hátuk mögött is a lehető legtöbb ember ment ki a White Hart Lane-re, és nem kellett csalódniuk. Az első félidőben sokkal jobban játszott a Spurs, hat kapura lövési kísérletükből három el is találta azt, míg az Aston Villa nem dolgoztatta meg Hugo Llorist. Arról nem beszélve, hogy a labdabirtoklás 62%-os volt a hazaiak javára. És nem mellesleg gólt is szereztek. A 27. percben a dán Pierre Emile Höjbjerg 16 méterre a kaputól kapott labdát, áttette a jobb lábára, majd a bal alsóba helyezett. Emi Martinez tehetetlen volt, ugyanis két védő is állt előtte, semmit sem láthatott a középpályás próbálkozásából.

A második félidőben fordult a kocka, a Villa támadott, birtokolta a labdát és a 67. percben az egyenlítés is összejött. Egy csúnya szabálytalanságot követően a játékvezető előnyszabályt adott, robogott tovább Dean Smith együttese, Matt Targett a balszélen kapott labdát, centerezett, ahol jött Ollie Watkins és közelről a hálóba továbbított. Bár a Spurs játékosai lest reklamáltak, ez végül nem volt megalapozott.

Matt Targett pozitív hősből negatívba ment át négy perc múlva, az Aston Villa balbekkje ugyanis öngólt vétett, Szon Hung-min beadását szerette volna a védő kivágni Lucas Moura előtt, szerencsétlenségére így sikerült, a labda a kapuban kötött ki.

A végén akár 3-1-re is módosulhatott volna az állás, Harry Kane parádés passzát Giovani Lo Celso vághatta volna be, de az önfeláldozó Tyrone Mingsnek sikerült szögletre tisztáznia. Ezt követően a védő nekiesett a kapufának, de komoly baj szerencsére nem lett.

A lefújáskor az eredményjelző 2-1-es állást mutatott, úgy tűnik, a Tottenhamnek csak a londoni csapatokkal van problémája…

Előző 5 meccs eredménye
2021.03.06.Premier League
aston villa
0:0
wolverhampton
Premier League
2020.12.12.Premier League
wolverhampton
0:1
aston villa
Premier League
2020.06.27.Premier League
aston villa
0:1
wolverhampton
Premier League
2019.11.10.Premier League
wolverhampton
2:1
aston villa
Premier League
2019.10.30.Angol Ligakupa
aston villa
2:1
wolverhampton
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolves – Newcastle United: 2-1

G.: Hwang (2) ill. Hendrick

A Newcastle United a héten jelentette be, hogy a klubot megvásárolták, a cél pedig az, hogy a szarkákból bajnokcsapatot faragjanak. A szaúdi tulajdonosok már a télen 150 millió fontot költhetnek átigazolásokra, így már ebben a szezonban szemtanúi lehetünk egy patinás klub újbóli felemelkedésének. Most viszont nem emelkedtek még sehova, a Wolves szűken, de legyőzte Steve Bruce együttesét.

A kezdők:

Wolves:

José Sá – Kilman, Coady, Saiss – Semedo, Neves, Moutinho, Marcal – Trincao, Jimenez, Hwang

Newcastle United:

Darlow – Manquillo, Fernández, Clark, Ritchie – Longstaff – Almiron, Willock, Hayden, Joelinton – Saint-Maximin

Raúl Jimenez kezdi visszanyerni korábbi formáját, a mexikói támadó koponyatörése után nehezen lendült bele, ám most már mennek a gólok, jönnek a gólpasszok… És úgy tűnik, egy új legjobb cimbit is talált a pályán Hwang Hee-Chan személyében. Merthogy a dél-koreai csatár szerezte a farkasok mindkét gólját, Jimenez pedig szolgáltatta ehhez a jobbnál jobb passzokat.

Az első frenetikus volt, két ember között ugratta ki Hwangot a 20. percben, aki bár ki volt sodródva, mégis sikerült Karl Darlow kapus mellett elrúgni a labdát.

Még az első félidőben sikerült egyenlíteni, Joe Willock helyére érkezett kényszerből Jeff Hendrick, hat perccel később pedig már gólt ünnepelhetett. A gólról annyit, hogy a cserejátékos úgy szerezte, hogy előtte José Sá egy ütközés miatt a földön maradt, Joelinton nem húzta fel a lábait, pedig láthatta, hogy a kapus jobb helyzetben van. A játékvezető nem állította meg a játékot, Hendricks pedig a vánszorgó José Sá mellett egyenlített. Nyilván ez nem nyerte el a szurkolók és játékosok tetszését…

Egyébként is bánhatják a hazaiak, mert a gólt megelőzően Trincao hatalmas ziccerben a felsőkapufát találta el.

Végül nem kellett csalódniuk vagy szomorkodniuk a Wolves szurkolóinak, az 58. percben ismét Raúl Jimeneztől kapott labdát Hwang Hee-Chan, és ezúttal is sikerült Darlow mellett a kapuba gurítania.

Így a Wolves zsinórban második mérkőzését nyerte meg, zsinórban…

Összefoglalás

Jól megy idegenben Bruno Lage csapatának, három meccsből kettőt behúztak, csak a Leicester otthonában kaptak ki. Viszont nem lesz könnyű dolguk, mert az Aston Villa otthon még nem kapott ki, két győzelem mellett egy döntetlen van a nevük mellett, az újonc Brentforddal nem bírtak Watkinsék.

Az elmúlt években nem lettünk elkényeztetve, pedig kifejezetten támadó együttesekről van szó, egymás elleni mérkőzéseiken mégis alig született gól: Tavaly 0-0 és 1-0 (a Villának), előtte 1-0 a Wolvesnak, 2,5 feletti gólszámot utoljára 2019-ben láthattak a nézők.

Most sem rúg sok gólt a Wolves, noha tényleg nagyon jó kis támadói vannak, remek középpályásokkal és gólerős védőkkel kiegészítve. Mégis csak öt találatnál járnak…

A csapatból hiányozni fog Pedro Neto és Jonny, valamint Yerson Mosquera, a legfrissebb hiányzójuk pedig Trincao, aki október elején kapta el a koronavírust.

Az Aston Villánál nem tudunk sérültekről vagy eltiltottakról, még a Spurs ellen Leon Bailey, Morgan Sanson, Trézéguet és Keinan Davis maradtak távol, úgy tűnik, mindannyian felépültek… Fenntartom a tévedés jogát, de az Aston Villa hivatalos oldala nem írt sérültről.

Szimpatikus a kevés gól a mérkőzésen, a múltban sem vitték túlzásba, és ebben a szezonban sem törik össze magukat, a Wolves öt gólt szerzett, a Villa 10-et. Illetve másik tippünk az, hogy a Wolves nem nyeri meg a mérkőzést, a Villa Parkból nem könnyű elhozni a három pontot, véleményünk szerint ez nem fog sikerülni Jimenezéknek.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső