Atalanta – Bologna: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 20.
Atalanta
Teljesítmény:
D N D N N
  • Gewiss Stadium
  • Július 21. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Bologna
Teljesítmény:
V D D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Továbbra is veretlen, de ismét megbotlott az Atalanta csapata, ami a bajnokság ezen szakaszában már elég nagy baki. Ismét megbotlott… Igen, két döntetlent szedtek össze a temérdek (7) győzelmük mellett, de ha komolyan gondolják a bajnoki ezüstöt, akkor az ilyesfajta ikszek nem férnek bele. Szerencséjükre az Inter is botlott a Roma ellen, a Lazio pedig ma este látogat Torinóba a Juventushoz, szóval nem végzetes, ami szombaton történt. Az én szelvényemnek végzetes volt, de az Gian Piero Gasperiniéket egyáltalán nem érdekli.

A Bolognának mostanság jól ment, majd a bombaformában levő AC Milanhoz látogattak és szaladtak bele egy ötösbe, de ennek nem örültek úgy, mint anno az iskolában. Pioliék leiskolázták Mihajlovicsékat, és az a szomorú hírem van a Bologna-fanoknak, hogy csapatuknak ezúttal sem lesz könnyebb dolga.

Nézzük, mire számíthatunk az Atalanta – Bologna találkozón!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Verona – Atalanta

Hogy miért is vitte a szelvényem ez a meccs? Mert azt gondoltam, hogy az Atalanta biztosan rúg gólt, de szinte biztos voltam abban is, hogy kapni is fog. Abban hibáztam, hogy a győzelmükre is tettem. Így a mindkét csapat szerez gólt + vendéggyőzelem (2,50-es oddsért) végül rossz döntésnek bizonyult.

Pedig egy baromi jó meccs sült ki ebből a találkozóból és a tippem fele jött is. Az Atalanta vezető góljához egy elképesztő hiba kellett a második félidő elején: Gunter utolsó emberként veszítette el a labdát, amire Duván Zapata lecsapott. El is eshetett volna, hiszen Gunter élni sem hagyta és tépte le róla a mezt, de a kolumbiai talpon maradt és gólt szerzett.

Tíz percen belül kiegyenlített azonban az újonc, egy távoli lövést védeni tudott Gollini, de a kipattanóra érkezett teljesen üresen Pessina és a hálóba vágta a labdát.

A végeredmény 1-1 lett, pedig az Atalanta ismét nagyobbnál nagyobb helyzetekig jutott el, de míg például a Brescia ellen minden bement, most semmi sem akart összejönni.

Gasperiniék szerencséjére vasárnap este az Inter sem tudott győzni Rómában, így maradt köztük az egypontos különbség, de a Lazio ma visszaállhat a második helyre. Formájukat elnézve erre elég kicsi az esély.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.15.Serie A
bologna
2:1
atalanta
Serie A
2019.04.04.Serie A
atalanta
4:1
bologna
Serie A
2018.11.04.Serie A
bologna
1:2
atalanta
Serie A
2018.03.11.Serie A
bologna
0:1
atalanta
Serie A
2017.10.22.Serie A
atalanta
1:0
bologna
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AC Milan – Bologna

Nincs könnyű dolga annak, aki mostanában a San Siroba látogat, a Milan ugyanis extra formában játszik. Gondoljunk bele, milyen csapatot lehet ebből a gárdából összerakni. Egy-két jó igazolás (mondjuk Szoboszlai Dominik) és bajnokesélyes gárda lenne a piros-feketékből.

Persze, ez egy remek periódus, voltak a szezonban mélypontok is, nem kell azonnal dicsőíteni Ibráékat.

Tény és való, hogy elkapták a fonalat, ezúttal pedig a Bologna volt az áldozat, akik szép zakóval távoztak azon a szombati nyári napon.

Az első találatra nem kellett, csupán tíz percet várni. Ekkor Theo Hernández adott be laposan a bal oldalról. Ibrahimovic átlépte a labdát, amire érkezett a belga Saelemaekers és a bal alsóba gurított.

Negyed órával később a török Calhanoglu is betalált: Skorupski komoly hibáját használta ki a támadó, nem volt nehéz dolga, miután a Bologna kapusától szinte gólpasszt kapott.

A félidő vége előtt visszahozta a reményt a Bologna, Tomiyasu szedte ki Donnarumma kapujából a pókokat, ballal irtózatosan kilőtte a jobb felső sarkot. 3-0 helyett 2-1, Kessié lövése még Tomiyasu gólja előtt a kapufán csattant.

A második játékrészben aztán nem ismert kegyelmet a Milan.

Bennacer és Rebic góljai már a félidő elején eldöntötték a találkozó sorsát, de azért Calabria még betalált a 92. percben, így a meccs vége 5-1 lett.

Összefoglalás

Az Atalanta döntetlenje sokakat meglepett, de valahol nem annyira meglepetés ez az eredmény. Egyrészt nem lehet végigvinni egy szezont totálisan veretlenül, másrészt a Verona valljuk meg, nem egy rossz csapat. Ettől függetlenül az esély előttük állt, de ezúttal kimaradtak a lehetőségek.

A Bolognáról azt mondtam a bevezetőben, hogy jöttek az eredmények, de ez csak félig-meddig igaz, hiszen négy meccse nyeretlenek. Azonban a Napolitól elraboltak egy pontot, a Parma sem egy könnyű ellenfél (2-2) és a San Siroban verték az Intert.

A hírek szerint Muriel továbbra sem léphet majd pályára, ez nagy érvágás a csapatnak, de azért pótlása sem nehéz, remek képességű játékosok ugorhatnak be a helyére.

Legutóbb egyébként kisebb meglepetésre a hazai pályán játszó Bologna 2-1-re nyert a bergamóiak ellen, ezt a luxust még egyszer nem engedhetik meg maguknak, ha ezüstéremmel akarnak zárni.

Erre pedig minden esélyük megvan, de az ehhez hasonló mérkőzéseket ehhez kutya kötelességük hozni. Muriellel vagy Muriel nélkül.

Nem a meccs kimenetelére tippelek, hanem arra, hogy mindkét csapat szerez-e gólt. A hazai győzelem 1.2 körül mozog, a mi tippünk viszont legalább annyira reális, mint Zapatáék győzelme.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső