Atalanta – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 30.
Atalanta
Teljesítmény:
N D N D N
  • Gewiss Stadium
  • Augusztus 01. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Inter
Teljesítmény:
N N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

No, itt az igazság pillanata, nem marad több kérdés vasárnapra, ugyanis az utolsó olasz bajnoki is lejátszásra kerül. Nem is jöhetett volna össze jobban a sorsolás, az ezüstért harcoló Inter és Atalanta egymással küzd meg, stílszerűen véget vetve az idénynek.

Érdekes forduló lesz, megannyi válaszra váró kérdéssel, a mi feladatunk csak annyi, hogy hátradőlünk és élvezzük. Valamint megpróbáljuk megtömni még utoljára a pénztárcánk az olasz első osztályú bajnokikkal.

A forduló leginkább várt mérkőzése nem csak Gasperini és Conte csapatának fontos: Fél szemmel a Lazio is követi őket, mert surranó pályán akár még nekik is összejöhet a dobogó második foka. Nem is kell hozzá nagy csoda.

Próbáljuk meg kideríteni, mire számíthatunk az Atalanta – Inter meccsen!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Parma – Atalanta

Számítottam a vendégek győzelmére, de a két csapat minőségi támadói és szétszórt védői miatt inkább a mindkét csapat szerez gólt opciót választottam és osztottam meg veletek. Milyen jól tettem, egész hamar megnyugodhattak azok, akik hozzám hasonlóan erre a kimenetelre fogadtak.

És ismét bebizonyosodott, hogy Dejan Kulusevski, a Parma 20 éves svéd középpályása kinőtte csapatát. Ismét ő volt a vezér a pályán, az első félidő pedig gyakorlatilag róla és a hazai csapatról szólt.

Elsőként egy remek mélységi passzal vétette észre magát, amelynek végén majdnem gólt szerzett Gagliolo, de Gollini résen volt.

Kulusevski nem állt le, percekkel később kapufáig jutott. A tizenhatoson belül befelé cselezett, majd lövésénél kifelé pattant a labda a lécről.

De hogy azért teljes legyen a kép, a gól is összejött az ifjú tehetségnek: Gervinho vezette a labdát, szerencsével ugyan, de nála maradt a játékszer, Kulusevski elé tálalt, az Atalanta védői nem tudták szerelni őt, így a svéd nyolc méterről a hálóba emelt.

Az Atalanta folytatta azt a sorozatát, hogy védői sikeresen összehoznak egy gólt az ellenfélnek. Itt is több lehetőség lett volna megszerezni a labdát, de minden próbálkozásuk dugába dőlt.

A második félidőre egy teljesen más mentalitású Atalanta lépett pályára, Zapata lövésével pedig jelezte: Még nincs vége a meccsnek. Gasperini a félidőben kettőt is cserélt, majd a 60. percben Murielt is pályára küldte.

Az egyenlítésre a 70. percben került sor: 18 méterről végezhettek el szabadrúgást a vendégek, melyet ballal a legutóbb tizenegyest hibázó Malinovsky vállalt el. Szerencséjére a sorfal szétugrott, így az emberek között a labda utat talált a hálóba.

Amilyen szerencsés volt az első találatuk, annyira szép volt a második. A 84. percben Gómez indult meg, kiosztott egy kötényt, majd kapásból lőtt. Bal lábbal eleresztett bombájára mozdulni sem tudott Sepe.

Győzelmével a bergamóiak nyitva hagyták a kérdést: Ki lesz a Serie A második helyezettje?

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.11.Serie A
inter
1:1
atalanta
Serie A
2019.04.07.Serie A
inter
0:0
atalanta
Serie A
2018.11.11.Serie A
atalanta
4:1
inter
Serie A
2018.04.14.Serie A
atalanta
0:0
inter
Serie A
2017.11.19.Serie A
inter
2:0
atalanta
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter – Napoli

Nagyon gyanúsan magas volt az Inter győzelmére adott odds, még akár azt is gondolhattuk, hogy valami turpisság van a dologban. De nem volt semmiféle turpisság, sikerült megcsípni egy remek szorzót egy remek meccsen, mindössze ennyi történt.

Az Inter Antonio Conte vezetésével egyre feljebb és feljebb kapaszkodik, a szezon közben jött hullámvölgy miatt azonban kiszálltak a scudettoért folyó harcból. Jövőre tovább erősödnek (Hakimi ugye már aláírt), és méltó kihívói lesznek a Juventusnak.

Ez a meccs nem csak az Internek volt fontos: A Napoli jelenleg hetedik helyen áll, ha kikapnak egy vereség megpecsételhette sorsukat, nem léphetnek ki az európai porondra.

11 percet kellett várni az első gólra, ekkor D’Ambrosio Biraghi középre passzolt labdáját lőtte a kapuba.

Ezután a Napoli magasabb sebességi fokozatba kapcsolt és folyamatosan dolgozták ki a helyzeteket. Insigne kétszer veszélyeztetett, de volt kísérlete Zielinskinek és Politanonak is.

Abszolút a vendégek akarata érvényesült, de Handanovic minden alkalommal a helyén volt, amikor szükség volt rá.

A második félidőben kicsit észbe kapott az Inter, a tavasszal gyengélkedő Lautaro Martinez pedig szép góllal növelte a kék-feketék előnyét.

Ezen a ponton a nápolyiak feladták a küzdelmet. Könnyen lehetett volna három a különbség, de ziccerben Alexis Sánchez hosszan szöktette magát.

Ezzel a Napoli esélyei elszálltak, azóta már tudjuk, hogy biztosan, hiszen tegnap a Milan 4-1-re verte a Sampdoriát, így egy fordulóval a vége előtt négypontos hátrányban vannak velük szemben.

Összefoglalás

Úgy várom már ezt a meccset, mint kisgyerek a karácsonyt. Mindkét csapat számomra tetszetős focit játszik, de az Atalanta az egész szezonban (A bajnokságban és a BL-ben is!) okozott akkora pozitív meglepetéseket, hogy sajnálnám, ha nem ők lennének a végül a másodikak.

Persze, az érzelmeket mindig ki kell zárni és csak a tényekre szorítkozni.

És az tény, hogy az Atalanta a százgólos határ közelében áll. 98 találatot jegyeztek a Serie A-ban, ez fantasztikus teljesítmény. Van-e esély a 100 gólra? Naná, hogy van!

Mi pedig ezt célozzuk meg!

Az Inter sem áll csehül a gólszerzéssel, bár ha olyan játékosok lennének az én csapatomban, mint Lukaku, Eriksen, Lautaro vagy Sánchez, ezt várnám el én is.

Az Internél a középpályások is rendre hozzájárulnak a győzelmekhez góljaikkal, bennük is lehet bízni.

Legutóbbi két meccsük döntetlennel ért véget, ez mindkét csapat szempontjából a legrosszabb eshetőség, így a Lazio egy győzelemmel előzne és nevető harmadikként eloroznák az ezüstöt.

Szóval támadófocira, sok gólra és nyílt sisakos játékra számítok… A hazaiaktól. Hiába vannak remek támadóik, Conte mester vissza fog állni, ha az Inter szerzi meg a vezetést.

Meglátjuk, én kitartok és azt mondom: 2,5 gól fölötti meccset fogunk látni szombaton este.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső