Atalanta – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 14.
Atalanta
Teljesítmény:
N N D V N
  • Gewiss Stadium
  • Január 16. 20:45
Nézd élőben itt:
QuickWin
Inter
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megyünk is tovább, a forduló leginkább várt mérkőzése következik, és nem csak szerintünk. A tabellát vezető Inter Milan együttese utazik egy kicsit arrébb, Bergamóba, hogy a Gewissben megmérkőzzön a tabellán negyedik Atalantával.

Nem lesz könnyű mérkőzés, és ez természetesen mindkét félre vonatkozik. Mindketten fáradtak lehetnek, az Inter a Juventus ellen mérkőzött meg a Szuperkupa döntőjében, míg az Atalanta a Venezia ellen a kupában. Pozitívan zárultak a meccsek számukra, az Inter elhódította a trófeát, az Atalanta pedig 2-0-ra nyert, és továbbjutott a negyeddöntőbe, ahol majd a Fiorentina lesz az ellenfelük.

A tabellát tehát az Inter vezeti, egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a mögöttük levő városi rivális, az AC Milan, kilenc ponttal lemaradva követi őket a másik kék-fekete csapat.

Egyértelmű rangadó az Atalanta – Inter, és az AC Milan dörzsölheti a tenyerét: Ha az Inter kikap vagy ikszel (és a rossoneri nyer), akkor visszaveszik a vezetést a tabellán.

Atalanta

Megszokhattuk már, hogy az Atalanta, ha törik, ha szakad ott van az élbolyban. Ez most sincs másképp, a bergamóiak eddig 20 mérkőzésen 41 pontot gyűjtöttek, ami a negyedik helyhez elég. Belátható távolságon belül a már jól megszokott harmadik hely, a Napolit meg is előzhetik hamarosan.

Nagyon érdekes, hogy a Gewissben ezúttal nem brillíroznak, sőt kifejezetten gyengék. Kilenc meccsükön 3 győzelem, 3 döntetlen és 3 vereség született. Magyarán mondva, mindhárom bajnoki vereségüket saját szurkolóik előtt „követték el”.

Legutolsó bajnokijukat Udinében, a Dacia Arénában vívták, és lehengerlő játékkal 6-2-re múlták felül Betoékat.

Összesen 44 gólt rúgtak, ebből otthon csak 18-at. Tehát a hazai gólszerzés sem megy az együttesnek.

Bár csak két sérültje van Gian Piero Gasperininek, mindketten fontos tényezői a csapatnak. Legalábbis Duván Zapata mindenképp, és Robin Gosens is az lenne, de ő folyamatosan lesérül. Alig, hogy felépül, újra mehet az orvosi szobába. Emiatt idén csak hat bajnokin kapott szerepet.

Több hiányzója nincs a csapatnak, senkit nem kell nélkülözniük.

A várható kezdőcsapat:

Musso – Djimsiti, Palomino, Toli – Zappacosta, de Roon, Koopmeiners, Maehle – Pasalic, Malinovsky – Muriel

Egymás elleni meccsek:

Az ősszel a Giuseppe Meazzában 2-2-re végeztek a felek, a találkozó utolsó tíz perce igazi őrületet hozott. Már kialakult a végeredmény, de Federico Dimarco a 86. percben kihagyott egy büntetőt, három perccel később Roberto Piccoli rúgott egy meg nem adott gólt…

A Gewissben rendezett öt bajnokiból csak kettőt tudott megnyerni a házigazda, egyszer az Inter nyert, kétszer megosztoztak a pontokon.

Változatos, de inkább kevésgólos meccseket játszanak itt, egyszer volt egy 4-1, meg még 2016-ból egy 2-1…

Az Atalanta 9 hazai meccséből 7 ért véget 2,5 gól felett, az Internél ez az arány (idegenben természetesen) 7-3.

Előző 5 meccs eredménye
2021.09.25.Serie A
inter
2:2
atalanta
Serie A
2021.03.08.Serie A
inter
1:0
atalanta
Serie A
2020.11.08.Serie A
atalanta
1:1
inter
Serie A
2020.08.01.Serie A
atalanta
0:2
inter
Serie A
2020.01.11.Serie A
inter
1:1
atalanta
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter

A friss Szuperkupa-győztes Inter tovább halad a siker útján. Kijött a lépés a Bajnokok Ligájában, állnak az Olasz Kupában, vezetik a bajnokságot, és Alexis Sánchez 121. percben szerzett góljával végül nehezen elintézték a Juventust is.

És ezzel folytatták remek sorozatukat: A Real Madrid elleni vereségen kívül sorra nyerik a meccseiket, senki nem tudja feltartóztatni őket. Kiütötték a kicsiket, megszenvedtek, de nyertek a nagyok ellen, de előnyük csak egy pont a riválissal szemben. Igaz, ahogy mondtam egy meccs mínuszban vannak.

Az Inter inkább otthon játszik jól, már csak ők veretlenek a Serie A-ban, de azért idegenben sem maradnak el sokkal attól a teljesítménytől. 7-2-1-es mérlegük van.

Ha lehet hinni a híreknek, akkor egyetlen sérültjük, betegük vagy eltiltottjuk sincs, Cordaz és Satriano kapták el a koronavírust, de elviekben már ők is felépültek. Így Simone Inzaghi a lehető legjobb összeállításban tudja pályára küldeni a csapatát vasárnap.

A várható kezdőcsapat:

Handanovic – Skriniar, de Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Brozovic, Perisic – Martinez, Dzeko

Tippelde

Nem lehet azt mondani, hogy csak az egyik csapatnak fontos ez a rangadó. Az Atalanta értelemszerűen szeretne feljebb lépni, ha nem nyernek, akkor a mögöttük levő Juventus beérheti őket, és az Intert is megelőzheti az AC Milan.

Nem várunk sok gólt, noha támadó csapatokról van szó, túl nagy a tét, ami ilyenkor azért rá szokta nyomni a bélyegét a mutatott játékra.

A döntetlen eredmény nem tűnik rossznak, simán elképzelhető egy 1-1-es eredmény, két fáradt csapat lesz majd a pályán…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 3.71 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 3.66 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 3.66 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső