Atalanta – Napoli: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 30.
Atalanta
Teljesítmény:
N N N N N
  • Gewiss Stadium
  • Július 02. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Napoli
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A forduló legjobb mérkőzésének ígérkezik az Atalanta – Napoli, ahol két élcsapat küzd majd meg egymással. Mindketten állnak a BL-ben, bár jövőre valószínűleg csak az egyikük szerepelhet ebben a sorozatban. Ráadásul az Atalanta ott folytatta, ahol a szünet előtt abbahagyta, elképesztő, mennyire összeállt Gasperini együttese.

Közben a Napoli tavalyi idényétől elég messze van, akkor ugyanis a Juventus mögött a második helyen végeztek, most pedig a hatodik helyen állnak. A Roma bukása miatt közelebb kerültek az 5. pozícióhoz, de annál előrébb már nem fognak végezni, ezt borítékolom.

Hogy mi lesz a két csapat meccsén? Megpróbáljuk kideríteni!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Udinese – Atalanta

Az Atalanta két nehéz meccsen van túl, előbb a bajnoki címre hajtó Lazio ellen, most pedig az Udinese ellen, mindkét mérkőzés 3-2-es bergamoi sikerrel zárult. Előbbi volt a nehezebb falat, itt ugyanis már 2-0-ra is ment a Lazio, innen sikerült megfordítani a mérkőzést.

Azért azt nem állíthatjuk, hogy sétagalopp volt ez a meccs, elég csak ránézni az eredményre, illetve aki látta a meccset, az pontosan tudja.

Az első helyzetre hazai oldalon került sor, Fofana szaladt el a baloldalon, azonban nem tudta a kilépő Gollini mellett ellőni a labdát.

Volt aztán tűzijáték a túloldalon, előbb Malinovsky távoli lövését védte Musso, majd Gomez próbálkozhatott újra, ezt is hárítani tudta a portás.

Egy perccel később viszont már nem volt menekvés, Gomez indította Zapatát, aki a labdaátvétellel lerázta Troost-Ekongot, majd belőtte a hálóba a labdát.

Húsz perccel később jött a hazaiak egyenlítő gólja: Lasagna kapott remek kiugratást, két védőt is lefutott, mielőtt 16-ról a kapuba lőtt.

Az első félidőnek így 1-1-es állásnál vetett véget a játékvezető, pedig az esély a gólokat követően is megvolt arra, hogy ez ne így legyen.

A fordulás után aztán jött Muriel, kétszer csapott le. Előbb egy szabadrúgást tekert tökéletesen a jobb felsőbe, majd tíz perccel később kettőre növelte csapata előnyét.

A meccs legvégén Lasagna is megrúgta (pontosabban fejelte) a maga második gólját, ezzel viszont csak egy gólra tudott zárkózni az Udinese, végül pont nélkül maradtak.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.30.Serie A
napoli
2:2
atalanta
Serie A
2019.04.22.Serie A
napoli
1:2
atalanta
Serie A
2018.12.03.Serie A
atalanta
1:2
napoli
Serie A
2018.01.21.Serie A
atalanta
0:1
napoli
Serie A
2018.01.02.Olasz Kupa
napoli
1:2
atalanta
Olasz Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Napoli – Spal

Alaposan bekezdtek a hazaiak, Dries Mertens találatával ugyanis már a negyedik percben vezetést szereztek. Volt egy kis közjáték, mivel az asszisztens lest jelzett, a videóbíró azonban bebizonyította, hogy Mertens a passz pillanatában nem állt lesen, így a gólja érvényes.

A gólt egy távoli Insigne kapufa követte, majd a 29. percben teljesen váratlanul egyenlített a Spal. Reca futott el a jobb szélen, középre passzolt, ahol Petagna állítgatás nélkül lőtte ki a bal alsó sarkot.

A Napoli támadt tovább, hét perccel az egyenlítést követően ismét náluk volt az előny: Elmas indította Callejont, a spanyol előbb átvette a labdát, majd Letica lábai mellett a kapuba lőtt.

Insigne a kapufája után rúgott egy gólt, amit nem adtak meg, a második félidőre pedig már csak egy találat maradt, azt is a hazaiak szerezték: Fabian Ruiz beívelését az a Younes fejelte a kapuba, aki előtte két perccel lépett pályára José Maria Callejon cseréjeként.

Nem is várt mást az ember fia ezen a meccsen, minthogy az EL-ért küzdő nápolyiak magabiztosan jutnak túl a szinte biztos kieső Spalon.

Összefoglalás

Két olyan csapat fog egymás ellen játszani, akiktől nem áll távol a támadófoci. Az Insigne – Mertens – Callejon hármas jó ajánlólevél, de az Atalantának sem kell szégyenkeznie támadóik miatt, gondolok itt Zapatára, Murielre vagy épp Ilicicre.

Előző összecsapásukon 2-2-es döntetlennel végeztek, most is gólokra számítok.

Az Atalanta hazai pályán 8-2-4-es mérleggel áll, ez azért nem olyan rossz, míg a Napoli 7-4-3-mal idegenben.

Nagy feladat hárul majd a hazai védőkre, akik az alacsony, gyors Napoli támadókat kell, hogy megfogják.

Ami rossz hír, hogy Malinovsky az Udinese ellen begyűjtötte ötödik sárga lapját, emiatt kihagyja majd ezt a meccset.

Hálás meccs ez fogadási szempontból. Lehet rakni arra, hogy mindkét csapat szerez gólt, lehet rakni arra, hogy 2,5 gól felett lesz az összesített gólszám, én viszont most az Atalanta sikerére teszem a pénzem, akik jó formában vannak, a Lazio elleni meccsük pedig bebizonyította, hogy még 0-2-nél sem adják fel.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső