Athletic Bilbao – FC Barcelona: Fogadási Tippek és Spanyol Kupa Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 19.
Athletic Bilbao
Teljesítmény:
V N D N N
  • San Mamés
  • Január 20. 21:30
Nézd élőben itt:
Joker8
FC Barcelona
Teljesítmény:
V D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még egy kupameccsről terveztünk ma írni. Két Szuperkupa résztvevő csap össze a San Mamésben csütörtökön, mindketten a Real Madrid ellen kényszerültek megadni magukat. Az Athletic Bilbao – FC Barcelona csata mindig is nagy érdeklődést váltott ki a szurkolókból, jó kis meccseket szoktak játszani a felek, és nagyon bízunk benne, hogy ezúttal sem okoznak csalódást.

A Szuperkupa ugyan úszott, de a kupában mostanság ők azért a végelszámolásnál ott szoktak lenni. Elég elmondani azt, hogy a Bilbao játszotta a tavalyi, valamint a tavalyelőtti kupadöntőt. És hogy ki volt tavaly az ellenfelük? Bizony ám, az FC Barcelona.

Tehát a tavalyi kupadöntő visszavágója következik, de egy jóval korábbi körben, a legjobb 16 között.

A Barcelona Xavival kezdi összeszedni magát, a Real Madrid elleni szuperkupa után Joan Laporta maga ment be az öltözőbe, hogy elmondja, mennyire jól játszottak a srácok, és hogy nagy jövő áll előttük. Nem kételkedünk benne, a Barca hamarosan visszakerül arra a polcra, ahova való…

Athletic Bilbao

De beszéljünk előbb egy kicsit a Bilbaoról, hiszen ők fognak hazai pályán játszani. Marcelino együttese lényegében ugyanazt hozza, amit szokott. Féltávnál a felsőházban találhatók a La Ligában, mennek előre a kupában, és a Szuperkupában ismét döntőt játszhattak. De amíg tavaly megnyerték a sorozatot (a Barcelona ellen, hosszabbításban egy őrült találkozón), addig idén meglehetősen simán bukták el. A Madrid részéről Modric és Benzema voltak eredményesek, és bár volt egy szakasza a mérkőzésnek, amikor a Bilbao szépíthetett volna, még erről is le kellett mondaniuk. Raúl Garcia ugyanis tizenegyest hibázott. Egyébként a támadónak nagyon nem megy a Real Madrid ellen, bajnoki mérkőzésen még sosem talált be a fővárosiaknak, és most a szuperkupában is megállították.

A második hely is szép, az meg pláne, hogy sok csapattal ellentétben ők kint maradtak a díjátadón, és megtapsolták az ellenfelet. Nem lehet őket nem kedvelni egyébiránt…

Négy mérkőzés óta voltak veretlenek, ennek vetett véget a kupadöntő, de egyébként a teljesítményre kevés panasz lehet. Igaz, hogy utolsó öt hazai meccsükből csak egyet tudtak megnyerni. A Real Madrid, a Sevilla és a Cadiz is három ponttal távozott, a Granada eggyel.

Hárman nem szerepelhetnek a Barca ellen: Unai Vencedor, Unai Nunez és Asier Villalibre.

A várható kezdőcsapat:

U. Simon – de Marcos, Álvarez, Martinez, Balenziaga – N. Williams, D. Garcia, Zarraga, Muniain – Sancet, I. Williams

Egymás elleni meccsek:

Mostanság tehát a bajnokság mellett egyéb helyeken is egymásba ütközik ez a két együttes. Az ősszel, pontosabban augusztusban játszották le az utolsó bajnoki meccsüket, amelyen döntetlen született, 1-1 lett a végeredmény. Előtte a Király Kupa döntőjében találkoztak, de az még barcelonai szempontból más világ volt, többek között ott volt még Lionel Messi is. Nem is csoda, hogy akkor 4-0 lett a meccs, és a Barca hódította el a kupát.

A meccsek több mint felét a Barca nyeri, 46-szor diadalmaskodtak ők, 12-szer a Bilbao, ezek mellett még volt 15 döntetlen.

Előző 5 meccs eredménye
2021.08.21.La Liga
athletic bilbao
1:1
barcelona
La Liga
2021.04.17.Spanyol Kupa
athletic bilbao
0:4
barcelona
Spanyol Kupa
2021.01.31.La Liga
barcelona
2:1
athletic bilbao
La Liga
2021.01.17.Spanyol Szuperkupa
barcelona
2:3
athletic bilbao
Spanyol Szuperkupa
2021.01.06.La Liga
athletic bilbao
2:3
barcelona
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

FC Barcelona

Újra bíznak a Barcelona szurkolói. Nehéz volt megemészteni, hogy Lionel Messi már nincs a csapattal, ők is látványosan szenvedtek a pályán, rengeteget gyengültek, és nem is igazán tudtak erősíteni. Most Xavinak abból kell főznie, ami van. Illetve azért már ő is bemutatkozott, és megszerezte Ferrán Torrest a Manchester Citytől. A spanyol a Szuperkupában be is mutatkozhatott, ám nem váltotta meg a világot, a félidőben le is cserélték. Majd idővel belelendül…

Reálisan nézve a kupában van a legnagyobb esélye a Barcának, ha szeretnének egy trófeát az idény végén. A bajnokságban kinéz egy dobogó, annál több nem, a BL-ből átkerültek az EL-be… Még akár ott is villanthatnak, de a kupára van a legnagyobb esélyük.

Ugyan Gavi a múltkor piros lapot kapott, de azt majd a bajnokságban kell letörlesztenie. Luuk de Jong viszont eltiltott lesz, még ’21 márciusában szedett össze egy pirosat, két meccsre büntették.

Nem lesz még ott Samuel Umtiti, Sergi Roberto, Eric Garcia és Martin Braithwaite.

A várható kezdőcsapat:

Neto – Alves, Pique, Lenglet, Alba – Gavi, Busquets, de Jong – Torres, Depay, Fati

Tippelde

Szoros meccs lesz, az egyszer biztos. Látva a csapatok képességeit, látva, hogy mennyien felépültek a Barcánál egy kicsit inkább az ő győzelmüket tartjuk esélyesebbnek.

Ahogy abban is biztosak vagyunk, hogy mindkét csapat legalább egyszer majd hálóba talál.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.83 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.80 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső