Athletic Bilbao – Real Madrid: Fogadási Tippek és Spanyol Szuperkupa Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 14.
Athletic Bilbao
Teljesítmény:
N N N V N
  • King Abdullah Sport City Stadium
  • Január 16. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Madrid
Teljesítmény:
N D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Spanyol Szuperkupa átalakításával sokan nyertek, sokan viszont veszítettek. A játékosok mindenképp az utóbbi csoportba tartoznak, hiszen a plusz utazás sokat kivesz belőlük. Mindez persze azért, hogy a spanyol szövetség zsebre tegyen egy valag pénzt… Mindenesetre lelkesek az Athletic Bilbao és a Real Madrid tagjai, vasárnap este döntőt vívhatnak.

Az Athletic ismét megcsinálta, tavaly után idén is döntőbe került. Akkor az elődöntőben találkoztak a Real Madriddal, és nagy meglepetésre ki is ejtették őket, hogy aztán a Barcával ugyanezt tegyék. A katalánok keményebb diónak bizonyultak, de a lelkes baszkokat azon az estén nem lehetett legyőzni. Unai Simon ihletett formában védett, de igazságtalan lenne csak őt kiemelni.

Hogy most mennyi esélye van a Bilbaonak? Mi azt mondjuk, hogy kevesebb, mint tavaly. A mai napot a Spanyol Szuperkupa döntőjével, az Athletic Bilbao – Real Madrid mérkőzéssel zárjuk.

Athletic Bilbao

Az elődöntőben Marcelino fiai az Atletico Madrid ellen játszottak, és bár a colchonerok szerezték meg a vezetést a találkozó 62. percében, a Bilbao szokásához híven nem adta fel. Egy szöglet után Joao Félix fejese a kapufán pattant, majd Yeray Alvarez és Unai Simon egymásra vártak, végül a kapus hátáról jutott a labda a gólvonalon túlra.

Ahogy mondtam, a baszkok nem adták fel, és a hajrában sikerült megfordítaniuk a meccs állását. A 77. percben Yeray Álvarez javította hibáját, és fejelt a kapuba, majd négy perccel később Nico Williams szerezte meg a győztes gólt.

Az Atleti nehezen viselte a vereséget, Giménezt állította ki a játékvezető, amiért kegyetlenül fejbe talpalta Inigo Martinezt.

Több nem fért a meccsbe, ismét döntőbe került az Atlhetic Bilbao.

Ahol öt játékosára nem számíthat Marcelino. Unai Vencedor hiánya a legfájóbb, de a matracosok ellen megmutatták a pályán levők, hogy a középpályás nélkül is tudnak nyerni. Unai Nunez, Ander Kapa, Yuri Berchiche és Asier Villalibre szintén hiányozni fognak. Mi maximum egy változtatást várunk a csütörtök estihez képest.

A várható kezdőcsapat:

U. Simon – de Marcos, Álvarez, Martinez, Balenziaga – N. Williams, D. Garcia, Zarraga, Muniain – Sancet, I. Williams

Egymás elleni meccsek:

Az Athletic Bilbao és a Real Madrid idén már kétszer megmérkőzött egymás ellen, méghozzá elég rövid időn belül. Ennek az volt az oka, hogy a kilencedik fordulóban elmaradt a bajnokijuk, ezt december első napján pótolták, majd karácsony előtt két nappal jöhetett is a visszavágó. Mindkét mérkőzést a Real Madrid nyerte, bár az Athletic nem adta könnyen magát. Madridban 1-0-ra, Bilbaoban 2-1-re győzött a királyi gárda, miközben a baszkok egy sor helyzetet rontottak el.

Több, mint háromszor annyi meccset nyertek meg a habfehérek, mint ellenfelük (39-12), közben tíz döntetlen is esett.

Előző 5 meccs eredménye
2021.12.22.La Liga
athletic bilbao
1:2
real madrid
La Liga
2021.12.01.La Liga
real madrid
1:0
athletic bilbao
La Liga
2021.05.16.La Liga
athletic bilbao
0:1
real madrid
La Liga
2021.01.14.Spanyol Szuperkupa
real madrid
1:2
athletic bilbao
Spanyol Szuperkupa
2020.12.15.La Liga
real madrid
3:1
athletic bilbao
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Madrid

Carlo Ancelottinak újabb kiesővel kell számolnia, a minap még a pályán volt Dani Carvajal, tegnap viszont pozitív koronavírus-tesztet produkált, így természetesen elkülönítették a többiektől, és nem fog pályára lépni a döntőben. Ez a pasi mintha el lenne átkozva…

A Real Madrid egyébként az utóbbi évek egyik legjobb El Clasicoját játszotta, a Barca alaposan felszívta magát a mérkőzésre, és nagyon, de nagyon megnehezítette a királyi gárda dolgát. Vinicius Jr. szerzett vezetést a Madridnak, amit aztán a félidő vége előtt Luuk de Jong tett semmissé, a szünetre 1-1-gyel fordultak a csapatok.

A második félidő elején a Barcelona nagyon nyomni kezdett, gólt később mégis a Real szerzett Karim Benzema révén. Erre is volt válasza a katalánoknak, a sérüléséből most felépült Ansu Fati fejesével 2-2-re mentett, jöhetett a hosszabbítás.

Amit a Real Madrid bírt jobban, egy nagyszerű kontra végén Federico Valverde góljával alakult ki a 3-2-es végeredmény.

Dani Carvajalon kívül még négy ember nem lehet ott a döntőben: David Alaba, Mariano Díaz, Gareth Bale és Sergio Arribas.

A várható kezdőcsapat:

Courtois – Lucas, Militao, Nacho, Mendy – Kroos, Casemiro, Modric – Asensio, Benzema, Vinicius Jr.

Tippelde

Egyik meccs sem volt könnyű idén a Real Madridnak, és várhatóan ez sem lesz az. Ráadásul egy fináléról van szó, trófea kerülhet a vitrinbe, a baszkok még nagyobb elánnal fognak majd küzdeni. Külön előnyük lehet, hogy a Real hosszabbításra kényszerült szerdán.

Mi meghúzzuk a váratlant, és döntetlen eredményre fogadunk. A Real jobb csapat, de a fáradtság miatt a Bilbao sem esélytelen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 4.01 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 3.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 3.80 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső