Athletic Bilbao-Valencia – Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2019 szeptember 26.
Athletic Bilbao
Teljesítmény:
D N D N D
  • San Mamés Barria, Bilbao
  • Március 29.
Nézd élőben itt:
QuickWin
Valencia
Teljesítmény:
D D V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Alapvetően általában három csapatról szokott szólni az esélylatolgatás a spanyol elsőosztályú labdarúgó-bajnokság esetében, a Real Madrid, az Atletico Madrid és a Barcelona hármasa nem ok nélkül van állandóan a fókuszban, de most hétvégén, a 7. fordulóban van egy igazán ígéretes rangadó, amelyre érdemes fogadási szempontból is odafigyelni, ez pedig nem más, mint az eddig meglepően acélos teljesítményt nyújtó Athletic Bilbao és a mindig meglepetésre képes Valencia meccse. A hétközi, szerdai fordulóban a Bilbao és a Valencia is csalódást keltő eredménnyel hangolt az egymás elleni mérkőzésre, az Athletic idegenben csak 1-1-et tudott összehozni a Levante otthonában, a Valencia pedig egy fordulatos meccsen 3-3-as döntetlent játszott otthon a Getaféval.

Ennek ellenére a Bilbao még mindig a dobogón áll a két nagy madridi csapat mögött és ha szeretnék ezt a pozíciót megtartani, akkor otthon nem hibázhatnak a Valencia ellen. És a hazai siker mellett több elég erős tényező is szól: egyrészt a Bilbao ebben a szezonban három hazai meccsén három győzelmet aratott és még gólt sem kapott (arról ne is beszéljünk, hogy elkapták a Barcelonát is!), másrészt a két csapat legutóbbi 8 meccsén ebben a felállásban, a Valencia egyetlen egyszer sem tudott nyerni.

Ha megnézzük a bilbaói alakulat eddigi eredményeit, akkor láthatjuk, hogy sikerük kulcsa a védelmükben rejlik, ők kapták eddig a legkevesebb gólt a szezonban és több meccsüket is kapott gól nélkül tudták lehozni. Az biztos, hogy nem ők a szezon esélyesei és valószínűleg a jelenlegi csúcsformájukat nem fogják végig tartani 38 meccsen keresztül, főleg azért nem, mert nincs egy igazán jó csatáruk, eddig a nagy öreg Raul Garcia a középpályáról a legtöbb gólt szerző játékosuk a szezonban.

Előző 5 meccs eredménye
2019.03.03.La Liga
valencia
2:0
athletic bilbao
La Liga
2018.10.27.La Liga
athletic bilbao
0:0
valencia
La Liga
2018.02.28.La Liga
athletic bilbao
1:1
valencia
La Liga
2017.10.01.La Liga
valencia
3:2
athletic bilbao
La Liga
2017.02.19.La Liga
valencia
2:0
athletic bilbao
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Így tehát egy fanatikus szurkolótábor által megtámogatott és eddig rendkívül összeszedett formát mutató Bilbao fogadja azt a Valenciát, amely mindösszesen egyetlen győzelmet tudott eddig behúzni a szezonban és amelynek tulajdonosa, Peter Lim és elnöke, Anil Murthy ellen most már rendszeresen tüntetéseket szerveznek a szurkolók, mert szerintük a páros tönkreteszi a szebb napokat megélt alakulatot. Az elégedetlenség akkor kezdődött el igazán, amikor Limék eltávolították szeptember 11-én a klub edzőjét, Marcelinot és helyére Albert Celadest hozták, akivel nem igazán sikerült előre lépni, sőt az első bemutatkozás egy 5-2-s vereség volt a Barcelona ellen – mint később kiderült, Celades nem az elsőszámú opció volt, de José Mourinhoval nem sikerült nyélbeütni az alkut.

Lim egyébként sincs a szurkolók szívében, amióta megvásárolta a csapatot, tömegével adta el a szurkolók kedvenceit és alappilléreinek számító játékosait (ráadásul a beígért új stadion, a Nou Mestalla építkezését sem sikerült befejeznie és az ígéretekkel ellentétben idén sem fogja) és nem érkezett helyükre minőségi pótlás – bár alapvetően a csapat mostani kerete a 13. helynél többre lenne hivatott, de a játékosokat valószínűleg megviseli a kialakult zűrzavar a klub körül, hiszen nagyon durva, sok szabálytalansággal tarkított meccseket játszanak, amelyeken komoly védelmi hibák okoznak váratlan eredményeket.

Ettől függetlenül a meccsnek semmilyen formában nem ők az esélyesei, egy szűkös bilbaói siker a legvalószínűbb és a két csapat gólátlagát figyelembe véve 2.5 gólnál kevesebbre kell számítani.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső