Atletico Madrid-Barcelona – Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2019 november 28.
Atletico Madrid
Teljesítmény:
V D N V D
  • Wanda Metropolitano, Madrid
  • December 01. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Barcelona
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétvége mindenképpen legizgalmasabb spanyol meccsének ígérkezik a La Liga jelenlegi éllovasának, a Barcelonának az Atlético Madrid elleni vendégjátéka vasárnap, hiszen a katalánok vezetik ugyan a spanyol elsőosztályú bajnokságot 28 ponttal, de a korábbi évekhez képest az élmezőny most elég szoros, az Atlético 25 pontjával a negyedik és ennek megfelelően ha nyernek, akár javíthatnak is helyezésükön. Bár ez azért nem lenne egy papírforma győzelem (erre utalnak többek között a szorzók is a fogadóirodáknál), hiszen a jó szezonkezdés kezdés után Diego Simeone fiai csak 6 meccset tudtak megnyerni a 14 találkozójukból és meglepően sok volt a kevés gólos (akár 0-0-s) meccsük is.

Így hiába volt a szezonban eddig csak egyetlen vereségük a Real Sociedad ellen, a hét döntetlen és alacsony gólszámuk miatt könnyedén visszazuhanhatnak a középmezőnybe, ha nem tudnak végre elkezdeni nyerni (és a BL-ben elszenvedett vereségük a Juventus ellen sem éppen jó ómen).

A Barcelona sem játszik csúcsformában, 13 találkozójukból már hármat elvesztettek idén, ennek ellenére gólkülönbséggel ugyan, de még mindig a tabella élén állnak és az Atléticóval szemben az ő gólképességükkel nincs is baj – 13 meccsen 35 gólt rúgtak már. Idegenben most még rosszabbul megy a katalánoknak, legutóbbi 12 idegenbeli meccsükből csak négyet tudtak behúzni, a Leganest is legutóbb alig bírták maguk alá gyűrni. Ha az egymás elleni meccseket nézzük, akkor Simeone csapata a legutóbbi 8 meccsükből egyetlen egyszer sem tudta megverni a Barcát és a legutóbbi 17 meccsen is csak egyetlen győzelem van a nevük mellett.

De ha azt vesszük figyelembe, hogy nem igazán lehet a kőkemény Atlético-védelmet feltörni idén és a legutóbbi két, ugyanilyen párosításban lezajlott meccs is döntetlen lett, akkor a legvalószínűbb tipp a végeredményre a döntetlen, ráadásul nem valószínű, hogy gólzáporos találkozóra lehet számítani – hiszen az Atleti legutóbbi 13 meccséből 11-en kettő vagy annál kevesebb gól született, szóval döntetlen és 2.5 gólnál kevesebb találat a legvalószínűbb kimenetel.

Előző 5 meccs eredménye
2019.04.06.La Liga
barcelona
2:0
atletico madrid
La Liga
2018.11.24.La Liga
atletico madrid
1:1
barcelona
La Liga
2018.03.04.La Liga
barcelona
1:2
atletico madrid
La Liga
2017.10.14.La Liga
atletico madrid
1:1
barcelona
La Liga
2017.02.26.La Liga
atletico madrid
1:2
barcelona
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

És ehhez a merésznek tűnő döntetlen-tipphez jöjjön még néhány megerősítő információ: Diego Simeone még sosem nyert meccset a Barcelona ellen a La Ligában, mindkét győzelme a Bajnokok Ligájában történt, de Ernesto Valverdéék sem lehetnek túlzottan magabiztosak, hiszen már kikaptak háromszor, míg tavaly a bajnokká koronázásuk pillanatában is csak két vereség volt a nevük mellett, az azelőtti évben pedig egy sem. Játékosfronton is elég hullámzó mindkét csapat, bár a Barcát erősítő Lionel Messi sérülése után pillanatok alatt a góllövőlista második helyére küzdötte magát 8 találattal, és az Atleti egyik legjobbja, Morata is jó formában van, öt gólnál jár és a spanyol válogatottban is jó teljesítménnyel vetette észre magát mostanában.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső