Atletico Madrid – Mallorca: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 01.
Atletico Madrid
Teljesítmény:
D N N N N
  • Wanda Metropolitano
  • Július 03. 22:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Mallorca
Teljesítmény:
N V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Újabb nagy esélyt kapott az Atletico Madrid, ezúttal a városi rivális segített neki. Tegnap este ugyanis a Barcelona nem tudta hazai pályán megverni Diego Simeone együttesét, ami azt jelenti, hogy 4 pontra húzhat el a Királyi Gárda, amennyiben csütörtök este megveri a Getafe együttesét. A tegnap esti vereséggel felérő döntetlen pedig azt is jelentheti, hogy hamarosan megválnak Quique Setien vezetőedzőtől a gránátvörös-kékek, legalábbis a hírek arról szóltak, hogy a spanyol mester ultimátumot kapott: Ha nem hozza a következő két meccset a Barca, akkor Setien még a szezon vége előtt repül. Az Atletico tett róla, hogy ne nyerjenek…

A vendégek pedig egy elég erős győzelemmel hangoltak a pénteki mérkőzésre, egy teljesen háromesélyes meccsen ütötték ki közvetlen riválisukat Kuboék.

Szóval volt történés, lesz miről beszélni. Lássuk az Atletico Madrid – Mallorca mérkőzés beharangozóját.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Barcelona – Atletico Madrid

Igazán fordulatos és bolond meccset játszott egymással a két csapat, gondolok itt arra, hogy a végeredmény három tizenegyessel és egy öngóllal állt össze. Nyilván a Barcának volt nagyobb szüksége a pontokra, de az Atletico sem mehetett feltett kézzel a pályára, őket ugyanis a Sevilla üldözi a harmadik helyért folytatott küzdelemben.

Az első helyzet a Matracosoké volt, Carrasco szabadrúgása suhant el mindenki előtt, két Atleti játékos is épphogy lecsúszott a labdáról.

A túloldalon pedig egy szögletet követően szereztek vezetést Messiék: Épp az említett zseni végzett el szögletet, amely a rövid oldalra érkezett. Ott állt Diego Costa, aki viszont meglepődött a labda érkezésén, az pedig a jobb térdéről a kapuba pattant.

Nyolc percet kellett arra várni, hogy egyenlítsen Diego Simeone csapata, de ez sem egy mindennapi gól volt. Legalábbis az előzményei nem mindennapiak voltak. Carrascot rúgták fel a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető büntetőt adott. Costa szeretett volna javítani, de gyengén helyezett lövését ter Stegen nemhogy kiütötte, meg is fogta. Azonban a videószobából rászóltak Hernández játékvezető fülére, hogy a német hálóőr elmozdult a gólvonalról, ez pedig az új szabályok értelmében tilos. Így ter Stegen sárga lapot, az Atleti pedig egy új lehetőséget kapott. Diego Costa érezte, hogy ez nem az ő napja, így átadta Saúl Nigueznek a lehetőséget, aki viszont magabiztos lövőnek bizonyult.

Főként a mezőnyben folyt a játék, Messi néha villantott valamit, volt egy remek csavarása, amely néhány centivel kerülte el a kaput, de az eredmény az első játékrészben már nem változott.

A másodikban viszont azonnal jött az újabb tizenegyes: Felipe rúgta fel Semedot, Messi pedig panenkás mozdulattal juttatta hálóba a labdát. Szerencséje volt, mert a löbbölés nem teljesen középre ment, ha Oblak eltalálta volna a sarkot, könnyedén háríthatta volna.

A nyomasztó labdabirtoklás ellenére nem nagyon tudott veszélyes helyzetet kialakítani a Barca, nem hiába kapott ez az Atletico mindössze 25 gólt ebben a kiírásban.

A 62. percben ismét Semedo hozott össze egy büntetőt, ezúttal is Carrasco volt az áldozat. Apró szabálytalanság volt, nem is szándékos, de attól még jogos. Ismét Saúl állt oda, most nem sok múlt, hogy ter Stegen megkaparintsa a labdát, de az végül becsorgott a kezei között.

Ezzel a döntetlennel kétpontos előnybe kerültek a Matracosok, a Barcelona pedig közel áll ahhoz, hogy elveszítse a bajnokságot.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.25.La Liga
mallorca
0:2
atletico madrid
La Liga
2013.05.26.La Liga
atletico madrid
0:0
mallorca
La Liga
2013.01.06.La Liga
mallorca
1:1
atletico madrid
La Liga
2012.03.18.La Liga
mallorca
2:1
atletico madrid
La Liga
2011.10.23.La Liga
atletico madrid
1:1
mallorca
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Mallorca – Celta Vigo

Mészárlást rendezett a Mallorca a Celta Vigo ellen tegnap este. A szigetlakók ugyanis öt góllal küldték haza a Celtát, akik pozíciójuk ellenére masszív kis csapatot alkotnak, míg a Mallorca jelenleg is kiesőhelyen áll.

Azért is nagy meglepetés ez, mert a hazaiak utolsó öt meccsükön 1 döntetlent és 4 vereséget hoztak össze, míg a Celta az újrakezdés óta csak egyszer kapott ki, és például 1 pontot elraboltak a Barcától.

Ante Budimir két góllal járult hozzá a sikerhez, rajta kívül pedig Pozo, Salva Sevilla és Cucho találtak még a kapuba, míg a túloldalon csak Iago Aspas volt eredményes.

Ezzel a győzelemmel helyet nem cserélt a két gárda, de közelíteni tudott. A Mallorca előtt nagyon sűrű a mezőny, a 13. és 17. hely között mindössze három pont van.

Összefoglalás

Nehéz a Wanda Metropolitanoban pályára lépni, az Atletico pedig hamar összeszedte magát, ez a harmadik hely legalábbis ezt bizonyítja. Nem csak hazai pályán stabilak, a Nou Campban szerzett egy pont is bizonyítja, idegenben is számolni kell velük.

Ugyanez nem mondható el a Mallorcára, Take Kubo és társai egy győzelmet számlálnak a La Ligai idei kiírásában, ez nem túl jó jel.

Ősszel is nyert az Atleti, ezúttal is nyerni fog, dacára ennek az óriási különbségű Mallorca győzelemnek. Az odds maga nem túl csábító, de ha kombináljuk a fogadásunk, akkor ez megnőhet. Személy szerint a gólzápor ellenére azt gondolom, hogy nem tudnak majd Oblaknak betalálni, tehát az, hogy a csapat kapott gól nélkül nyer jó lehet. Ennek az oddsa a 22Bet-en jelen pillanatban: 1.65.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső