Ausztria – Észak-Írország: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 13.
Ausztria
Teljesítmény:
N N N N V
  • Ernst Happel Stadium
  • November 15. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Észak-Írország
Teljesítmény:
V V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tovább erősítheti első helyét a B1-es divízióban Ausztria, akik a tökutolsó Észak-Írországot fogadják vasárnap este az Ernst Happel Stadionban. Észak-Írország válogatottjának tagjai ráadásul nagyon szomorúak lehetnek, mivel nem sikerült kiharcolni az Európa Bajnokságon való részvételt. Egy másik B divíziós ellenfél, Szlovákia ütötte el őket ettől hosszabbítás után.

Az osztrákokban viszont ég a bizonyítási vágy, nem semmi teljesítmény lenne felkerülni egy divízióval feljebb, pláne ilyen csoportellenfelek mellett. Nagyon kell igyekezniük, mert az utolsó fordulóban Norvégiát fogadják, ha pedig nem nyernek… Akár lépéshátrányba kerülhetnek Lagerbeck fiaival szemben.

Ejj, de szép a futball. Lássuk az Ausztria – Észak-Írország meccs beharangozóját!

Mi történt korábban?

Vegyük sorra, milyen meccseket játszottak mostanság, milyen kerettel vágnak neki a meccsnek a csapatok és hogy szerepeltek a csoportjukban?

Románia – Ausztria

Nem számíthattak könnyű meccsre az osztrákok, Romániában nem könnyű nyerni, még akkor sem, ha mostanság gyengélkednek és úgy érkeztek erre a meccsre, hogy egy négyest kaptak Norvégiától. Pont ez volt a veszélyes, bizonyítani akartak hazai környezetben.

Nagyon döntetlen-szagú meccs volt ez, ahol inkább a mezőnyjáték, a sárga lapok és a folyamatos hibák diktálták a tempót, helyzet csak elvétve akadt. Igaz ez az első, igaz ez a második félidőre is. Legyünk őszinték: Ez egy rossz meccs volt.

Ettől függetlenül látszott az akarat a románokon, az első félidőben övék volt a labdabirtoklási fölény, ritka volt az, amikor Tatarusanu kapuja előtt zajlott a játék. Az utolsó passzok viszont sosem sikerültek, gyenge befejezések, méterekkel fölé zúgó lövések tarkították a meccset. A másik oldalon Schlager ziccerénél nem kellett játékba avatkozni, az osztrák támadó a bal kapufa mellé helyezett.

Fordulás után megváltozott a játék képe, és immár a román kapu előtt volt többet a labda. Az osztrákok sem bántak jól a helyzeteikkel, nem akart hálóba kerülni a bogyó, egészen a 76. percig, ekkor Schopf kapott balról egy labdát, és laposan a kapuba lőtt.

Ez az egy gól elegendő volt a győzelemhez. Nehéz meccs volt mindkét csapat számára és ha mindkét félidőt nézzük, a döntetlen talán igazságosabb eredmény lett volna.

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.11.Nemzetek Ligája
észak írország
0:1
ausztria
Nemzetek Ligája
2018.11.18.Nemzetek Ligája
észak írország
1:2
ausztria
Nemzetek Ligája
2018.10.12.Nemzetek Ligája
ausztria
1:0
észak írország
Nemzetek Ligája
2005.10.12.VB-Selejtező 2006
ausztria
2:0
észak írország
VB-Selejtező 2006
2004.10.13.VB-Selejtező 2006
észak írország
3:3
ausztria
VB-Selejtező 2006
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Norvégia – Észak-Írország

Szintén 1-0-s meccset játszottak az északírek is, pedig ebben a meccsben benne volt egy zakó számukra. Az „odavágón” ugyanis 5-1-es vereséget szenvedtek, nagyon megszórták őket a norvégok. Ez viszont egy visszafogottabb találkozó lett, kevesebb gólt hozott, de a végeredmény ugyanaz lett: Nyertek a norvégok.

Nem ment könnyen, a gólvágó Haaland ezúttal nem találta a helyét, de a középpályások közül sem szerzett gólt senki, sőt, a védelem tagjai sem találtak a hálóba. De akkor ki szerzett itt gólt?

Hát Stuart Dallas, az északír hátvéd, aki egyébként a Leeds United futballistája. Az ő öngólja jelentette a norvégok számára a három pontot.

Rossz meccs volt, nem is nagyon tudok róla mit írni… Ugorjunk.

Összefoglalás

Ausztria egy barátságos meccsel hangolt a vasárnap esti találkozóra, Luxemburg legjobbjaihoz látogattak. Gondolom sejtitek, hogy kinek a győzelmével zárult a találkozó, osztálykülönbség van a két csapat között. A vége 3-0 lett, a gólokat Trauber, Grbic és Wiesinger szerezték a második félidőben.

Tehát egy félidőn keresztül sikerrel védték kapujukat a luxemburgiak. Nem kis szó ez…

Sok kezdőjátékos csak a padon foglalt helyet, úgy mint Gregoritsch, Baumgartlinger, Onisiwo és Ilsanker. Visszatért Valentino Lazaro, ő nagy erősítés lesz.

Az északírek számára kevésbé alakult sikeresen a tegnap este, pótselejtezőt játszottak a szlovák nemzeti tizenegy ellen, és bár a rendes játékidő 1-1-es döntetlennel zárult, a hosszabbításban elvették tőlük a reményt, hogy Európa Bajnokságon szerepeljenek, a vége 2-1 lett a szlovákoknak.

Gólt amúgy nem tudtak szerezni, az Inter légiósa, Skriniar tette meg ezt a szívességet nekik, de aztán Duris gólja mindent eldöntött. Ráadásul sokkal jobban játszottak ellenfelüknél, temérdek kapura lövésük volt, de ezek csak lehetőségek maradtak.

Így bizonyára egy hitehagyott válogatott lép pályára Bécsben, ráadásul egy fáradt válogatott.

Előző négy találkozójukat amúgy sem tudták megnyerni az osztrákok ellen, úgy hiszem, hogy most következik az ötödik zsinórban ilyen megvívott találkozó.

Az oddsok is ezt mutatják, túlságosan is ezt, szinte nem is éri meg erre tenni a pénzünket, 1,4 alatt ritkán fogadok, válogatott meccsre pedig szinte egyáltalán nem. Kivétel persze van, ami erősíti a szabályt, de…

A fölény itt inkább talán gólokban mutatkozhat meg. Arra számítok, hogy a hazai csapat nekiesik a vendégeknek, hogy minél hamarabb maguk javára fordítsák a találkozót. Nem vehetik félvállról, nem számíthatnak egy norvég buktára, az elejétől kezdve koncentráltnak kell lenniük. És ha sikerül nagyobb előnyt kiharcolni mondjuk az első félidőben, akkor lehet pihentetni a legjobbakat a következő meccsre. Észak-Írország pedig lassan beletörődhet a sorsába, hogy a következő Nemzetek Ligája idényt egy divízióval lejjebb kezdi meg.

Szóval, ne is késlekedjünk, legalább 2,5 gólt várok, de inkább többet. Azt is inkább az osztrákoktól, de meglephetnek bennünket a vendégek is. Annak én csak örülnék.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső