Auxerre – Lens: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2023.06.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 30.
Auxerre
Teljesítmény:
D V V D V
  • Stade Abbe Deschamps
  • Június 03. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Lens
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Igyekszem ma mindenhonnan hozni egy kicsit, most épp a franciák következnek, zárásként pedig egy spanyol találkozó jön.

Az Auxerre – Lens az online sportfogadás Magyarországon levő szerelmeseit nem igazán mozgatja meg, és ezt bizonyos szempontból meg tudom érteni. Az öt nagy bajnokság közül a francia az, amely nincs annyira fókuszban, az itteni csapatokat a legtöbben nem igazán ismerik. Pedig a Lens együttesére nem árt majd odafigyelni, a nemrég még másodosztályú gárda jövőre már a Bajnokok Ligájában bizonyíthat.

Ellenfelük meg a másodosztályban, ha úgy alakul a meccs, ahogy azt a bukik várják. Az Auxerre két pontra a kupadöntős Nantes-tól, és ők hazai pályán azt az Angers-t fogadják, akik tökutolsók, és már rég kiestek.

Kemény utolsó kör várható, sok nyitott kérdés van még, és terveink szerint az összesről szót fogunk ejteni.

Ó, a szorzók, majdnem elfelejtettem: A Librabetnél 2.70 a hazai győzelem, 2.40 a vendég, 3.60 a döntetlen.

Auxerre

Hiába nem áll rosszul az Auxerre csapata, az utolsó fordulóban még kieshetnek. Sokszor említettem már, de most megteszem még egyszer, talán lemaradt erről az információról valaki: Idén nem három csapat esik ki a Ligue 1-ből, hanem négy, mivel a szövetség csökkenti a létszámot, jövőre már csak 18 együttes szerepel majd a legjobbak között. Ergo nincs rájátszás sem, aki az utolsó négy hely valamelyikén végez, távozik az első osztályból.

Hárman már megvannak, a negyedik viszont még nincs. Lehet a Nantes, amely tavaly megnyerte a kupát és idén is döntőt játszott, és lehet az újonc Auxerre is.

Akiknek kétpontos előnye van a mögöttük levő kanárikkal szemben. Viszont jó ideje nem sikerült meccset nyerni, és most az ezüstérmest fogadják.

Utoljára a kupagyőztes Toulouse-zal szemben szereztek egy pontot, az 1-1-es meccsen Rayan Raveloson talált be a kapuba.

Mostantól lehet matekozni, mert egy pont nem biztos, hogy elég. Ha ikszel az Auxerre és nyer a Nantes, akkor utóbbi marad bent. Ha kikap az Auxerre és nyer a Nantes, megint a kékek esnek ki. Egyedül akkor biztosított a bentmaradás, ha megverik a Lenst.

Ha minden igaz, egyedül Elisha Owusu nem játszhat, a középpályás sérülés miatt marad ki.

A várható kezdőcsapat:

Radu – Zedadka, Raveloson, Jubal, Touré, Mensah – Hein, Massengo, Touré, Perrin – Da Costa

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.14.Ligue 1
lens
1:0
auxerre
Ligue 1
2019.10.21.Ligue 2
lens
0:0
auxerre
Ligue 2
2019.03.09.Ligue 2
lens
2:0
auxerre
Ligue 2
2018.10.06.Ligue 2
auxerre
1:2
lens
Ligue 2
2018.05.11.Ligue 2
lens
2:1
auxerre
Ligue 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lens

Egyre feljebb és feljebb lépett a Lens, mióta feljutottak a Ligue 2-ből. A gárda újoncként is a felsőházban végzett, mostanra pedig csúcsra értek. Valójában ők voltak a PSG egyedüli kihívói, annak ellenére, hogy a nyáron egy kicsit csapatuk meggyengült. Még erősebbé váltak több kulcsjátékos távozását követően, és a hétvégén kiderült, már semmi sem állíthatja meg őket, hogy ezüstérmesek legyenek. A forduló előtt ötpontos előnyük volt, de mivel a Marseille kikapott, ők meg nyertek, előnyük most már nyolc pont. És egy forduló van vissza…

A már kieső AC Ajacciot verték otthon 3-0-ra, Deiver Machado, Adrien Thomasson és Lois Openda találtak be. Mindhárom gól az első félidőben esett. Onnantól pedig kezdődhetett a buli…

A Lens lett a Ligue 1 legjobb hazai csapata, majdnem maximális pontszámot értek el, a megszerezhető 57 pontból 52-t, 17-1-1-es mérleget produkálva.

Idegenben sem rosszak, de messze elmaradnak az otthoni teljesítménytől, mérlegük 7-8-3.

Várható, hogy Franck Haise lehetőséget ad azoknak, akik nem játszhattak sokat az idényben, és a legjobbak csak a padon foglalnak majd helyet.

Steven Fortes és Jimmy Cabot sérült, ezért nem tudnak játszani, legutóbb Wuilker Farinez és Yannick Pandor is kimaradt.

A várható kezdőcsapat:

Leca – Gradit, Danso, Le Cardinal – Claude-Maurice, Abdul Samed, Onana, Haidara – Said, Da Costa – Buksa

Tippelde

Haise fejében lehet, hogy teljesen más van, de azt diktálja az értelem, hogy adjon lehetőséget a keveset játszóknak. Ez egy teljesen felborult kezdőt jelenthet, és ezt a hazaiak kihasználhatják.

A Lens remek csapat, amely idegenben csak háromszor kapott ki. Amennyiben valóban tartalékosan állnak ki, legjobb esetben is egy döntetlent érhetnek el. Ha meg a legjobbjaikkal állnak ki, akkor a hazaiaknak nagyon kell szurkolni, hogy az Angers pontot szerezzen…

Mi most a döntetlen mellett vagyunk, de nézni fogjuk a hivatalos kezdőt, és lehet, hogy módosítunk…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 3.50 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 3.51 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 3.55 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső