Barcelona-Celta Vigo – Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2019 november 07.
Barcelona
Teljesítmény:
V N N N N
  • Camp Nou, Barcelona
  • április 23.
Nézd élőben itt:
Joker8
Celta Vigo
Teljesítmény:
V V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Azért a Barcelona csapata a spanyol elsőosztályú labdarúgó-bajnokságban nem panaszkodhat a szerencsére, annak ellenére sem, hogy a legutóbbi fordulóban óriási meglepetésre kikaptak a Levante otthonában (félidőben még vezettek, onnan fordított a hazai csapat, három gólt rúgva 7 perc alatt), hiszen ezzel párhuzamosan két legnagyobb riválisuk, a Real Madrid és az Atletico Madrid sem tudott nyerni (csak döntetlenre futotta tőlük) – így pedig a katalánok egyenlő pontszámmal, de még az élen tudtak maradni.

Nyomukban ugyanannyi ponttal ott liheg a Real Madrid és meglepetésre a Real Sociedad is, de azért figyelemreméltó, hogy még a hetedik Getafe is csak egyetlen győzelemre van az első helytől. Így a Barcelona számára a hétvégi hazai meccsen a Celta Vigo ellen létfontosságú és kötelező a győzelem, ezért ez a meccs minden szelvény kötelező tartozéka egy fix hazai győzelem tippjével.

A szorzó ennek megfelelően nem túl nagy, de ha az 1.2-es szorzót megbolondítjuk egy gólszámos tippel, akkor már egész jó oddszot érhetünk el. Ráadásul egyébként a Barca hazai pályán eddig ötből ötöt nyert és a meccsenkénti gólátlaga több mint négy, a vendég vigóiak pedig még nem is nyertek idegenben a szezonban és összesen három gólt szereztek otthonuktól távol. Így egyébként nem is meglepő, hogy utóbbi alakulat a legjobb kieső helyen, a 18. pozícióban szerénykedik csak és az elmúlt négy meccsükön egyetlen gólt szerezve szenvedtek el négy vereséget – egyszerűen képzelni sem kell ennél nagyobb hazai tutit.

És ezen még az sem változtat, hogy a hétközi Bajnokok Ligája fordulóban csak egy sovány 0-0-ra tellett a katalánoktól odahaza a Slavia Praha ellen. Ezzel együtt hazai pályán már 17 meccse veretlenek és mindössze kétszer fordult elő, hogy nem rúgtak kettő gólt, szóval a sima hazai győzelmet könnyedén megtoldhatjuk azzal is, hogy a hazai csapat 2.5 gólnál többet szerez, de a 3.5 gólnál többre tippelni azért már merészségnek tűnik, tekintve a Barca formáját.

Előző 5 meccs eredménye
2019.05.04.La Liga
celta vigo
2:0
barcelona
La Liga
2018.12.22.La Liga
barcelona
2:0
celta vigo
La Liga
2018.04.17.La Liga
celta vigo
2:2
barcelona
La Liga
2018.01.11.Copa del Rey
barcelona
5:0
celta vigo
Copa del Rey
2018.01.04.Copa del Rey
celta vigo
1:1
barcelona
Copa del Rey
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A Celta Vigo ellen ráadásul amúgy is nagyon jól megy Messiéknek, a legutóbbi négy, ilyen felállású meccsből hármat nyertek és 15 gólt rúgtak (!!). És hogy erre még tovább ráerősítsünk, a Celta nem elég, hogy még nem nyert a szezonban idegenben, az elmúlt 17 idegenbeli meccsükön nem tudtak nyerni, ráadásul a La Liga legrosszabb csapatának számítanak abból a szempontból, hogy 12 meccsen mindössze hat gólra futotta tőlük.

Egyszerűen nem találni olyan paramétert, ami valamennyire is amellett szólna, hogy itt akár a meglepetésre akár szikrányi remény is lenne, sőt, a fentebb említett hazai győzelem és 2.5 gólnál több gólszám fogadásunkat még azzal is kiegészíthetjük, hogy a Barca megnyeri mindkét félidőt, hiszen öt hazai meccsükön négyen már félidőben vezettek.

A gólszerzők tekintetében érdemes a hétvégén szezonbeli ötödik gólját szerző Messire vagy a már háromgólos chilei Arturo Vidalra figyelni – ha véletlenül esetleg a vendégek is találnának egy gólt, azt mindenképpen Iago Aspastól kellene várnunk, aki karrierje során már 77 gólt lőtt a La Ligában (ebből hatot a Barca ellen!), amióta 2015-ben visszatért Vigóba.

És ha valami hihetetlen merészség okán valamilyen meglepetést keresnénk a meccsen, akkor a fogadóirodák szorzói szerint akár megkockáztathatjuk, hogy a rosszabb formában lévő Barcelona képtelen lesz gólt szerezni és a Celta Vigo kihúzza kapott találat nélkül – de erre azért csekély az esély.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső