Barcelona-Internazionale – Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2019 október 01.
Barcelona
Teljesítmény:
N N V D N
  • Camp Nou, Barcelona
  • Március 28.
Nézd élőben itt:
QuickWin
Internazionale
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha a sorsolás után ránéztünk a Bajnokok Ligája F jelű csoportjára, akkor alapvetően az egyértelműnek tűnt, hogy a Barcelona kiemelkedik a négyesből és a második helyért majd a Borussia Dortmund fog meccselni az Internazionale csapatával és a Slavia Praha alakulata a futottak még kategóriába kerül. Ez még mindig megtörténhet ugyanígy, viszont az első fordulóban két döntetlennel kezdtek a csapatok (a Barcelonát például a kapus, Ter Stegen mentette meg, aki kivédte Marco Reus tizenegyesét), így meglepetésre jelenleg a prágai csapat vezet és a Barcelona az utolsó – hangsúlyozni kell, egy meccs nem jelent semmit, de ha meg akarjuk tippelni a katalán sztárcsapat szerdai, Internazionale elleni meccsének eredményét, akkor fontos ismerni a jelenlegi helyzetet.

A helyzet pikantériáját az adja, hogy a lagymatag szezonkezdés után a katalánok egyre inkább magukra találnak (a Borussia Dortmund elleni 0-0-s meccs óta volt ugyan egy meglepő vereség a Granadától, de azt két hazai, könnyed siker követte) és simán hazai egyesre mondaná bárki a találkozót, ha nem lenne a második oldalon az az Inter, amely a Serie A-ban eddigi hat meccsét játszi könnyedséggel nyerte meg (legutóbb idegenben alázták le a Sampdoria alakulatát).

Bajnokok Ligája F

Alapvetően hiába játszik az olaszoknál Lukaku és Alexis Sanchez is, ezzel még csak az garantálható valamennyire, amit eddig láttunk is a szezonban, azaz hogy lesz gól a vendégeknél (az Inter az összes eddigi meccsén betalált), a győzelem esélyei mégis inkább a Barcelona oldalán nagyobbak, tekintve hogy a Bajnokok Ligájában a spanyolok 2013 (!) óta nem kaptak ki hazai pályán, ráadásul az Inter ellen tradicionálisan jól megy nekik – tavaly is egy csoportban voltak, akkor Milánóban döntetlen, Barcelonában sima hazai siker volt az eredmény.

Ennek tetejében pedig talán még a keret is kezd összeállni a spanyol oldalon, úgyhogy a döccenők ellenére inkább hazai győzelem valószínűbb, egy olyan meccsen, ahol a vendégcsapat gólszerzésére jelentős esély van. Viszont a keret összeállása nem egyszerű, ha a legnagyobb sztár szereplése bizonytalan, jelenleg ugyanis a Barcelona edzőjének, Ernesto Valverdének amiatt is fájhat a feje, hogy Lionel Messi úgy tűnik, a Getafe elleni siker után kihagyja az Inter elleni meccset is és nem is igazán látszik, mikor lesz ismét teljes egészében csúcsformában.

Előző 5 meccs eredménye
2018.11.06.Bajnokok Ligája
inter
1:1
barcelona
Bajnokok Ligája
2018.10.24.Bajnokok Ligája
barcelona
2:0
inter
Bajnokok Ligája
2010.04.28.Bajnokok Ligája
barcelona
1:0
inter
Bajnokok Ligája
2010.04.20.Bajnokok Ligája
inter
3:1
barcelona
Bajnokok Ligája
2009.11.24.Bajnokok Ligája
barcelona
2:0
inter
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ugyanez a helyzet Ousmane Dembelével is, a brutális pénzért megszerzett francia a hétvége után Messihez hasonlóan ki fogja hagyni a milánói csapat elleni derbit is – mégis, a gondok ellenére inkább a katalánok felé billen továbbra is a mérleg nyelve, főleg a fentebb már említett félelmetes hazai pálya okán (23 meccse veretlenek otthon és az utolsó 13 hazai meccsüket kivétel nélkül behúzták), meg azért is, mert az Inter „hagyományosan” gyengébben teljesít a nemzetközi porondon.

Gondoljunk csak a Slavia elleni meccsükre, ahol a nagy sztárok helyett a csereként beállt Nicola Barrella mentette 1-1-re az utolsó pillanatokban a találkozót. Úgyhogy az eddigieket összefoglalva a legvalószínűbb tipp a hazai siker, a „mindkét csapat szerez gólt” kondícióval. A gólszám nagyon kérdéses, azért javasolt inkább a 2.5 gól feletti gólszám fogadása, mert Messi hiányzása és a hat meccsen eddig mindössze három gólt kapó Inter védelme kevés gólt ígér, ám ha nem akar egyik csapat sem hátrányba kerülni a csoportban, akkor rohamozni fognak kőkeményen és Suarez/Griezmann párosa biztosan képes lesz begyötörni 1-2 gólt.

És ami még erősítheti ezt a tippet, az a tény, hogy a Barcelona sérüléseinél nem említettük az Inter oldalát, ahol kérdőjelessé vált a chilei Alexis Sanchez szereplése, miután a Sampdoria elleni derbin összeszedett egy kisebb sérülést, Lukaku pedig általában hektikus teljesítményt nyújt, szóval akár egy könnyed Barca siker is elképzelhető a találkozón.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső