Barcelona – Napoli: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 augusztus 05.
Barcelona
Teljesítmény:
N V N N N
  • Camp Nou
  • Augusztus 08. 21:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Napoli
Teljesítmény:
N V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Quique Setiennek, a Barcelona vezetőedzőjének eljött a pillanata: Ő marad a vezetőedző a következő szezonban is, vagy kénytelen lesz dicstelenül távozni? Ez a kérdés kering sok játékos, stábtag és szurkoló fejében, a spanyol mester ugyanis nem győzött meg senkit. Már érkezésekor voltak negatív hangok, amelyek aztán a szezonbeli teljesítmény után felerősödtek. Setien ugyanis nem találta meg a hangot a csapattal, amely végül előnyből veszítette el a spanyol bajnokságot a Real Madriddal szemben.

A Napolinál Gennaro Gattuso alatt is rezeg a léc, hiszen tavaly második helyen végeztek a bajnokságban, most viszont csak hetedik lett az együttes. Hiába nyerték meg az olasz kupát a Juventus csapatával szemben, a szurkolók és De Laurentis többet vár az egykori kiváló középpályástól.

Itt az esély, mi más adhatna nagyobb lökést a dél-olaszoknak, mint kiejteni a Barcelonát, akik minden évben a favoritok közé tartoznak?

A Bajnokok Ligája szombati játéknapján Barcelona – Napoli mérkőzést rendeznek.

Mi történt a felfüggesztés óta?

Érdemes szemügyre venni a két csapat szezonvégi formáját, hiszen március óta sok víz lefolyt a Dunán.

Barcelona

Hát, nincs minden rendben a gránátvörös-kékeknél, ebben szerintem megegyezhetünk. A La Liga újrakezdése után nem tudtak annyira felpörögni, mint legősibb riválisuk, ennek eredménye pedig csak a második hely lett, ami Barcelonában egyenlő a bukással. Tény, zsinórban háromszor lettek ők a bajnokok, nincsenek hozzászokva a La Liga-kudarchoz. Arról nem is beszélve, hogy Setien érkezése után pár héttel a Király Kupából is búcsúzniuk kellett, a Bilbao 1-0-ra nyert ellenük.

Egyelőre tehát nincs komoly trófea a vitrinben, meg is pendítették Setien távozását, helyére pedig felmerült Xavi és Laurent Blanc érkezése is.

Sőt, tetézve a problémákat, egyre több és egyre komolyabb hír születik Lionel Messi távozásáról, akit az Inter ostromol. Azért legyünk szkeptikusak, nehéz elképzelni a Barcelonát az argentin nélkül, de hamarosan így vagy úgy, de ez is valósággá válik.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.25.Champions League
napoli
1:1
barcelona
Champions League
2019.08.11.Barátságos Mérkőzés
napoli
0:4
barcelona
Barátságos Mérkőzés
2019.08.08.Barátságos Mérkőzés
barcelona
2:1
napoli
Barátságos Mérkőzés
2014.08.06.Barátságos Mérkőzés
barcelona
0:1
napoli
Barátságos Mérkőzés
2011.08.22.Barátságos Mérkőzés
barcelona
5:0
napoli
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Napoli

Tavaly második hely, idén hetedik, ez nem túl jó hír a nápolyiak számára. Egyedüli örömük, hogy az olasz kupa döntőjében nyerni tudtak, így nem maradnak le a következő évi Európa Ligáról, de hát Nápolyban inkább a Bajnokok Ligájához szoktak.

A keretet tekintve ott lenne a helyük, a Serie A egyik legjobb támadó triója szerepel náluk, középen Zielinski, Fabián Ruiz, egyszóval jó kis csapat ez, de ebben a szezonban nem működtek jól. A San Paolo már nem egy bevehetetlen erőd, mint korábban…

A keret megerősítését ők is megkezdték, leigazolták ugyanis a Lille csapatától Victor Osimneh-t, akiért nem kevesebb mint 70 millió eurót fizettek. Meglátjuk, hogy Olaszországban mire megy a csatár, a Lille-ben 18 gólt szerzett a csonka idényben, ez nem rossz ajánlólevél.

További igazolások várhatóak a BL idény után, de lesznek olyan távozók is, akik miatt minden bizonnyal a szurkolók dühösek lesznek…

Az odavágó

A szokásos Barcelona-fölény jellemezte ezt a találkozót is, már ami a labdabirtoklást illeti. A vendégek járatták a labdát, helyzetig, sőt, kapura lövésig sem jutottak az első negyvenöt percben. A Napoli viszont igen, félelmetes volt a hangulat a San Paoloban, minek köszönhetően a játékosok is mintha vért ittak volna.

A 30. percben meglett ennek az eredménye: Zielinski passzolt Dries Mertenshez, aki 17 méterről gyönyörűen tekert ter Stegen kapujának bal felső sarkába, a német tehetetlen volt.

A második félidőben is volt lehetősége a Napolinak, Insigne és Callejón is gólt szerezhetett volna, de a Barca hálóőre mindkét esetben védeni tudott.

A túloldalon is felpörögtek az események, egyre többször kellett Ospinának vagy a védőknek játékba avatkozni, de Griezmann góljára nem volt ellenszerük. Messi ugratta ki Semedot az 57. percben, a jobbhátvéd centerezését Griezmann kapásból bevágta a kapuba.

Igazságosnak mondható döntetlen született, ahol felemás arcukat mutatták meg a csapatok.

Összefoglalás

A Barcelona hazai pályán játszik, rúgott egy gólt idegenben, szóval egyértelműen ők várják kedvezőbb helyzetből a találkozót.

Az viszont probléma, hogy a hírek szerint sem Samuel Umtiti, sem a Busquets – Vidal páros nem léphet pályára. Előbbi megsérült (ismét), míg utóbbi kettő eltiltott lesz.

A Napolinál viszont Insigne nem játszhat, őt viszont Politano vagy épp Milik tudja pótolni.

Esélyesebbnek találom a Barcelonát, azonban a meccs végeredményére inkább nem tippelnék. Azonban tartom, hogy mindkét csapatnál minőségi támadók vannak, akikben mindig benne van a gól.

Épp ezért azt gondolom, hogy látni fogunk gólokat, méghozzá sokat. Rakjátok bátran, elég jó esély van rá.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső