BATE Borisov – Neman Grodno: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 április 30.
BATE Borisov
Teljesítmény:
N N D N V
  • Borisov Arena
  • Május 03. 17:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Neman Grodno
Teljesítmény:
N V D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A tegnapi napon játszották a belorusz kupa elődöntőinek visszavágóit, így most már kijelenthető, hogy a kupadöntő egyik résztvevője lép pályára vasárnap 17:00-kor a Vysshaya Liga hetedik fordulójában.

Azzal, hogy a sárgamezesek meg tudta fordítani a Mozyr elleni párharcot, talán helyreállt a világ rendje, így érdekes lesz megnézni a BATE Borisov – Nemand Grodno mérkőzést. A kupacsatákkal külön cikkben fogunk foglalkozni, most tekintsünk előre, lássuk, mire számíthatunk!

Mi történt az előző fordulóban?

Mindkét mai alanyunk győztesen hagyta el a pályát a fehérorosz liga hatodik fordulójában. A BATE egy félidő után döntetlenre állt a Gorodeya otthonában, de aztán a második játékrészben Dragun góljával vezetést szereztek. A támadó gyönyörű gólt rúgott estében, a kapusnak nem volt esélye hárítani a bombát.

A második gól már annak volt köszönhető, hogy mindent egy lapra feltéve támadtak a hazaiak, még a kapus is elkóborolt a helyéről. Ezt tudta kihasználni Saroka, jó helyzetfelismerésének köszönhetően megduplázta csapata előnyét. Mivel Saroka gólja már a mérkőzés hosszabbításában esett, le is zárta a találkozót a BATE Borisov.

Nehezen indult az idény számukra, hiszen már két vereséget begyűjtöttek (tavaly az egész szezonban, azaz 30 mérkőzésen volt négy vereségük), de az utóbbi hetekben jó vagy legalábbis jobb formának örvendenek.

A Neman győzelme nem forgott veszélyben, számítani lehetett rá, hogy meg tudják verni az Energetik csapatát, de a 3-0-s győzelem mégiscsak tekintélyt parancsoló eredmény. Pedig az első félidőben nemhogy méltó ellenfél volt az Energetik, de enyhe fölényben játszott, míg a másodikban 15 perc alatt elrendezte a három pont kérdését a Neman, hiszen a 67. és a 82. perc között három hazai gól is esett. Ezeket Kadamyan és Tsabelin szerezték, utóbbi duplázni tudott.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.28.Vysshaya League
bate borisov
1:0
neman grodno
Vysshaya League
2019.05.17.Vysshaya League
neman grodno
0:1
bate borisov
Vysshaya League
2018.11.04.Vysshaya League
bate borisov
1:0
neman grodno
Vysshaya League
2018.06.17.Vysshaya
neman grodno
2:3
bate borisov
Vysshaya
2018.05.02.Belarus Cup
neman grodno
0:0
bate borisov
Belarus Cup
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A csapatok

A BATE – mint említettük – végre elkezdett úgy futballozni, ahogy azt tőle elvárják a szurkolói, azonban nem szabad előre inni a medve bőrére, hiszen két gyengébb kaliberű csapat elleni győzelem még nem jelenti száz százalékosan azt, hogy kint vannak a saját maguk ásta gödörből. Helyzetkihasználásuk továbbra sem az igazi, de a pálya többi részén vannak olyan játékosaik, akik rendre megbízható teljesítményt hoznak.

Többször került a Vysshaya által meghirdetett hét csapatába a bosnyák védő, Bojan Nastic. Az új igazolás hamar alapemberré vált, eddig mindegyik meccsen a kezdőben volt és mindet végig is játszotta.

Nastic mellett még ki kell emelni Dragunt, aki középpályás létére már három gólt szerzett. A Gorodeya elleni bajnokin egy perc sem kellett neki, hogy feltörje a hazai védelmet, csereként szállt be és szinte első labdaérintéséből gólt szerzett.

A BATE egy győzelemmel könnyen a dobogón találhatja magát, onnan pedig már nincs más hátra, mint visszaszerezni az első helyet, amit tavaly kiengedtek a kezükből.

A Neman jelenleg a 10. helyen áll a 16 csapatos bajnokságban és a múlt heti könnyed győzelem után most bizonyára nem lesz ilyen könnyű dolguk.

Összesen 37-szer csapott össze a két csapat, ebből 4 alkalommal tudott csak nyerni a grodnói csapat, a BATE viszont 27 győzelmet tudhat magáénak.

Utoljára 2013-ban tudtak nyerni, ennek már hét éve.

Ráadásul a Neman idegenben még nyeretlen, 1 döntetlen és két vereség szerepel a nevük mellett, ezzel pedig a liga egyik leggyengébb idegenben szereplő csapata. Bravúrra lenne szükség, hogy legalább egy pontot tudjanak rabolni az egyre inkább magára találó boriszovi együttestől.

Nem túl magas a BATE győzelmére az odds, leginkább kötésben vagy hendikeppel ajánlom a megtételét, viszont jó esély mutatkozik a hazai győzelemre. Ha még azt is hozzátesszük, hogy nem járni nyer a Neman a BATE-hoz, akkor minden kétségünk eloszlik. Tippem egy magabiztos BATE győzelem: 2-0; 3-0.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső