BATE Borisov – Slutsk: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 13.
BATE Borisov
Teljesítmény:
N N N N D
  • Borisov Arena
  • Május 16. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Slutsk
Teljesítmény:
V N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Igazi szuperrangadót rendeznek a fehérorosz első osztályú bajnokság kilencedik fordulójában, hiszen az első és a második helyezett csap össze. A tét az első hely, amelyik csapat nyer, az biztosan az élről várhatja a folytatást.

Lássuk a BATE Borisov – Slutsk összecsapás beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

A BATE könnyű győzelmet várt a hétvégén, a továbbra is nyeretlen Smolevichihez látogattak. Győzelem lett végül a meccsen, de egyáltalán nem könnyű. Olyannyira nem, hogy még egy perc sem telt el a meccsből, máris vezetést szerzett a Smolevichi. Barsukov 15 méterről lőtt a kapuba, azonnali hidegzuhany az esélyesebb BATE-nak.

Össze is szedték magukat a vendégek és 3 perc alatt megfordították a meccset. Előbb Skavysh lőtt három védő gyűrűjében gólt a 11. percben, majd a csapatkapitány, a jó formában focizó Stasevics fejelt közelről a hazai kapuba.

Sőt, még a lefújás előtt növelni tudták előnyüket. Egy szögletre rosszul mozdult ki Filtsov, a labda átszállt a keze felett és Bagát találta meg, aki az üres kapuba fejelt. Nagy hiba volt.

Ekkor mindenki azt hihette, hogy ez ennyi volt, a második félidőben már kényelmesen futballozhatnak a sárgák, de egyáltalán nem ez történt. Feltámadtak a hazaiak és előbb Shegrikovics szépített, majd Poe egyenlített.

A szépítő gól is egy szögletből született, Bondarenko fejelt, de a labda mellé szállt volna, így jött a belorusz védő és kicsit rásegített az irányzékra. Lesgyanús helyzetből született a gól, de a játékvezető és az asszisztens nem így látta. 2-3.

Majd jött az elefántcsontparti Poe és akkora gólt ragasztott Serbickijnek, hogy csak na. Jó húsz méterről bombázott, a labda a kapufa segítségével jutott a gólvonalon túlra.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.05.Vysshaya League
slutsk
0:3
bate borisov
Vysshaya League
2019.05.24.Vysshaya League
bate borisov
3:0
slutsk
Vysshaya League
2018.09.02.Vysshaya League
slutsk
0:1
bate borisov
Vysshaya League
2018.04.28.Vysshaya League
bate borisov
3:1
slutsk
Vysshaya League
2017.09.23.Vysshaya League
bate borisov
6:0
slutsk
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Megtörtént, amire senki sem számított a félidőben, kétgólos hátrányból állt fel a Smolevichi. Senki nem hitte, hogy pont a BATE lesz az a csapat, akit meg tudnak szorongatni és lám… A fehérorosz foci szépsége.

De a BATE újra megrázta magát és elintézte a találkozó sorsát, továbbra is nyeretlenül hagyva a hazaiakat. A csereként beállt Milic előbb fejjel, majd a hosszabbításban lábbal is eredményes volt.

A végeredmény 3-5, ami a BATE számára ugyan 3 pontot ér, de a vitrinbe biztosan nem rakják ki ezt az eredményt. A 3 kapott gól pedig intő jel lehet a következő meccsekre.

A Slutsk idegenben továbbra is 100 százalékos, de hazai pályán már második vereségüket gyűjtötték be. Az Energetik elleni meccsen mindenki a hazaiak újabb győzelmére tippelt, de két tizenegyes megpecsételte a sorsukat. Mindkét alkalommal a góllövőlistát vezető Jaksibajev állt a labda mögé és mindkét alkalommal gólt szerzett.

A szépítés ugyan összejött Umar révén, de ennél többre már nem futotta a Slutsk erejéből. Még úgy sem, hogy bő húsz percet emberelőnyben játszhattak, miután Musahagiant kiállította a játékvezető.

A csapatok

Egyre közeledik a BATE számára a kupadöntő, valamint a bajnokságban is az élre kerültek elég hamar, köszönhetően a körbeveréseknek, így hiába a rossz szezonkezdet, egy csapat sem tudott elhúzni, nagyon sűrű a mezőny továbbra is.

Skavysh úgy tűnik, megtalálta a góllövő cipőjét, zsinórban másodszor volt eredményes, Stasevics pedig továbbra is remekül, csapatkapitányhoz méltóan futballozik.

A Slutsk esetén lehetett számítani rá, hogy megtörik a lendület, de én pont a most következő mérkőzésre gondoltam. Az Energetik viszont így vagy úgy, de nyert és letaszította az első helyről Umarékat.

Egymás elleni meccseiken egyáltalán nem meglepő módon a BATE győzelmek dominálnak, utolsó öt egymás elleni meccsükön csak ők nyertek. Ebben benne van egy csúnya 6-0 is. Döntetlent még sosem játszottak, a Slutsk pedig 15 meccsből egyszer nyert. Ez nagyon komoly fölény.

Előbb-utóbb a Slutsk-lufinak ki kell pukkadnia. Az Energetik elleni meccsen ennek első jele már megvolt, most pedig a BATE lehet az, aki elindítja őket a lejtőn. Nem drukkolok ennek, dehogy, csak próbálok reális lenni. Véleményem szerint 2-3 góllal jobb lesz a Borisov, én rájuk fogadok ezen a meccsen.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső