Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 március 04.
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
D N N N N
  • BayArena
  • Március 07. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
D V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Bundesliga 25. fordulójában két Európa Ligában vitézkedő csapat mérkőzik meg egymással (Bayer Leverkusen vs Eintracht Frankfurt). Megvizsgáljuk, melyek azok a tényezők, amik által a legtöbbet ki tudjuk hozni ebből a mérkőzésből. Megnézzük, mi történt a csapatok háza táján, milyen formában várják a meccset, kik nem állhatnak az edzők rendelkezésére, és megtippeljük a végeredményt.

Kezdjük is a hazai csapattal: Peter Bosz tanítványai jelenleg az ötödik helyen állnak a Bundesligában, harcban vannak az Európa Ligában és a német kupában is. Igazi erőltetett menet lesz számukra a hátralévő közel két hónap, de minden esélyük megvan rá, hogy sikeresen zárják a szezont.

A bajnokság régóta nem volt ennyire kiegyenlített és kiegyensúlyozott, legalábbis ami a felsőházat illeti. Az első öt gárda 8 ponton belül tartózkodik egymástól, ez a sorrend szinte bármikor változhat. Főleg, ha a Leverkusennek sikerül két vállra fektetni vendégüket, ugyanis a harmadik helyezett Dortmund a negyedik Mönchengladbach ellen játszik, és ha az események jól alakulnak, egyel előrébb léphetnének Havertzék.

Jó formában van a Leverkusen, több mint egy hónapja veretlenek, ráadásul ez idő alatt legyőzték a Dortmundot, döntetlent játszottak a Leipziggel és oda-vissza verték a Portót az EL kiesés szakaszának első körében. Hat győzelem és egy döntetlen, ez tehát a mérleg és az oddsokat elnézve is vonzó lehet egy hétvégi, hazai győzelem.

Épp a hétvégén volt a már említett találkozó Gulácsiék ellen, ami 1-1-es döntetlennel zárult. Leon Bailey 29. percben szerzett góljára szinte azonnal válaszolni tudtak a hazaiak Schick révén, aztán pedig már nem született újabb találat.

Ki kell emelni, mekkora tehetségek kezdenek beérni és egyre nagyobb szerepet követelni maguknak a csapatban. Leon Bailey, Kai Havertz vagy épp Diaby Moussa előtt óriási jövő állhat. Mellettük pedig a már tapasztaltabb játékosok teremtik meg a csapatban az egyensúlyt, legyen szó Demirbayról, Alarioról vagy a Bender testvérekről.

A formájukat már pedzegettem, de térjünk rá ki bővebben. A Hoffenheim volt az utolsó csapat, aki a bajnokságban meg tudta őket verni. Hazai pályán hat győzelmük mellett négy döntetlent és két vereséget hoztak össze, ami annyira nem félelmetes, inkább idegenben gyűjtögetik a pontokat (7-1-4).

És ha már szóba került az erőltetett menet: Nyolc nap alatt három mérkőzést fognak játszani, így lehet, hogy Bosz mester valamelyik sorozatot háttérbe szorítja, hogy legjobbjai tudjanak pihenni. Én a kupára tippelnék, ahol ma este fognak összecsapni az Union Berlinnel.

Sérült az a Kevin Volland, aki idén toronymagasan vezeti a házi kanadai táblázatot. A csatár kilenc gól mellett hétszer hozta kihagyhatatlan helyzetbe társait.

Utolsó közös meccsüket Frankfurtban játszották, ahol a hazaiak 3-0-ra tudtak nyerni, akkor Paciencia kétszer volt eredményes, a harmadik gólt a most biztosan hiányzó Bas Dost rúgta.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.18.Bundesliga
eintracht frankfurt
3:0
bayer leverkusen
Bundesliga
2019.05.05.Bundesliga
bayer leverkusen
6:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
2018.12.16.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:1
bayer leverkusen
Bundesliga
2018.04.14.Bundesliga
bayer leverkusen
4:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
2017.11.25.Bundesliga
eintracht frankfurt
0:1
bayer leverkusen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A Frankfurt is továbbjutott az Európa Ligában, amelyről egyébként itt írtam. Mivel a Salzburg télen elvesztette két legjobbját, így a győzelmük annyira nem is meglepő. A bajnokságban azonban már közel sem teljesítenek ennyire jól, hiszen mindössze a 12. helyen szerénykednek. Igaz, mivel az EL meccsüket csak az eredeti időpont másnapján tudták lejátszani, a hétvégi bajnokijukat elhalasztották.

Utolsó két bajnokijukat elvesztették, így hát fontos lenne javítani. Idegenben viszont a legrosszabb bajnoki mutató az övék. Összesen kétszer tudtak nyerni, egyszer ikszeltek a többi meccsen vereséget szenvedtek. Összefoglalva: A Frankfurt idegenben borzalmasan szerepel.

A legutóbbi meccsükről már írtam, de nézzük, hogy előtte hogy szerepeltek egymás ellen a csapatok: Az elmúlt öt meccsükön döntetlen nem született. Háromszor a Leverkusen nyert, kétszer a Frankfurt, de ha csak azt nézzük, amikor a Leverkusen otthon szerepelt, még erősebb a kontraszt. Egészen 2014-ig kell visszamennünk, hogy döntetlent lássunk és 2013-ig, hogy vendég győzelmet. Ráadásul az Eintracht beleszaladt pár igen kellemetlen pofonba ezen a pályán. Elég megemlíteni, hogy született már 6-1-es és 4-1-es leverkuseni siker is.

Összességében igencsak komoly meglepetés lenne, ha a Frankfurt pontot vagy pontokat tudna rabolni ellenfelétől. Egyre jobb formába lendülnek a hazaiak, így én rájuk voksolok ezúttal. Aki kicsit többet szeretne nyerni a mérkőzésen, rakhatja hendikeppel is, vagy 2,5 gól fölé. Az én tippem: 3-1.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső