Bayer Leverkusen – Hoffenheim: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 19.
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
V V V N D
  • BayArena
  • Augusztus 20. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Hoffenheim
Teljesítmény:
N V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még alig kezdődött el az idény, a Bayer Leverkusen együttese máris mély gödörbe került. Gerardo Seoane csapata a tavalyi bronzérmet követően lázba hozta a szurkolókat, azonban a mostani szezont három vereséggel kezdték, aminek köszönhetően már nem résztvevői a Német Kupának, a pontvadászatban pedig az utolsó helyen állnak. Nyilván nem marad így, de a dobogóért, a Bajnokok Ligájáért folyó küzdelemben ezek a pontok hiányozni fognak majd…

Először rangadót vesztettek, azzal nincs is semmi gond, de a múlt hétvégén a Bundesliga egyik leggyengébb csapata ellen kaptak ki otthon. Nem beszélve arról, hogy egy alacsonyabb ligás együttestől estek ki a kupából. Részletesen fogunk majd erről is beszélni.

Most a Hoffenheim érkezik hozzájuk, akik új edzővel vágtak neki a bajnokságnak. Ami nem változott André Breitenreiter és Sebastian Hoeness irányítása alatt, az az, hogy a Hoffenheim leginkább hazai pályán veszélyes, idegenben pedig sok pontot fognak elhullatni. Mondom ezt két forduló meg egy kupameccs után.

Legalább ők már nyertek meccset, éles meccset, ez nem mondható el a Leverkusenről. A bukmékerek ettől függetlenül is a hazai győzelmet favorizálták, méghozzá nagyon, a Leverkusen győzelme nem éri el az 1.70-es szorzót. Tény, hogy a Hoffenheim nem szokott brillírozni, ha idegenbeli meccsről van szó, de azért a hazaiak meg sorozatban három vereségnél járnak.

Vegyük górcső alá a Bayer Leverkusen – Hoffenheim mérkőzést!

Bayer Leverkusen

A tavalyi bronzérmes tehát szörnyen kezdte meg az új idényt, és szükség lenne rá, hogy végre győzelemhez jussanak, mert különben Seoane bajba kerülhet. A svájcinál nem először fordulna elő, hogy szőnyeg szélére kerül, tavaly is volt a csapatnál egy mélyrepülés, de abból végül jól jöttek ki.

Minden most úgy kezdődött, hogy a Leverkusen hatalmas csalódást okozva kiesett a kupából. Az Elversberg nevű kiscsapat verte meg őket 4-3-ra, pedig nem a fakóval állt ki a gárda.

Ezt követte egy vereség a Borussia Dortmund ellen – erre nagyon nem is lehet mit mondani, a ruhr-vidékiektől nem ciki kikapni -, és nagyon peches volt az együttes, két góljukat is elvette a játékvezető.

Az igazán cinkes dolog múlt hétvégén történt, amikor hazai környezetben kaptak ki az Augsburg együttesétől. Hiába voltak sokkal jobbak, a védelem nem állt a helyzet magaslatán, és a vendégek kevés helyzetükből kettőt is gólra váltottak, miközben a Leverkusen 10 kapura tartó lövést mutatott be, de kétszer annyiszor próbálkoztak meg bevenni Rafal Gikiewicz kapuját. És nem is akárkik: Patrick Schick, Moussa Diaby, Adam Hlozek és Serdar Azmoun is pályán volt. A gárda egyetlen gólját nem ők, hanem Charles Aranguiz szerezte.

Meg van áldva a sérülésekkel Gerardo Seoane. Kezdjük azzal, hogy Florian Wirtz még mindig nem épült fel, a gyógyszergyáriak következő nagy tehetsége (Kai Havertz után) még tavaly szenvedett súlyos sérülést, de még láthatóan nincs a visszatérés a láthatáron. Szintén sérült Amine Adli, Karim Bellarabi, Andrey Lunev, valamint kérdéses, hogy Robert Andrich tudja-e vállalni a játékot. Elvileg igen, és a kezdőbe is várják, de szerintem nem árt, ha van egy tartalék terv is a mestere fejében.

Felépült Timothy Fosu-Mensah is, bár őt nem várjuk a kezdőcsapatba, a védelem azért elég fix, és az Augsburg elleni vereség sem ingathatja meg Seoane hitét bennük.

A legutóbbi meccsen szintén nem állt rendelkezésre Lukas Hradecky, helyette Lunev védett. Aki most sérült. De a finn meg helyrejött. Szóval ilyen hektikus a szitu most Leverkusenben.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Frimpong, Tapsoba, Tah, Hincapié – Azmoun, Andrich, Aranguiz, Hlozek – Diaby, Schick

Egymás elleni meccsek:

Nagyon ritkán fordult elő olyasmi, hogy a két csapat nem rúgott gólt közös meccseiken. Általában az over 2,5-et játszi könnyedséggel érik el, az utolsó öt meccsből négyen is megtörtént ez. A maradék egy nem volt egy jó meccs, ott nem született gól.

A tavalyi szezonban két találkozón összesen tíz gól született, a BayArénában 2-2-re végeztek a felek, míg a tavaszi visszavágón a Bayer Leverkusen 4-2-re tudott nyerni.

Azért annyira nem lehetnek büszkék hazai teljesítményükre Seoane-ék, a legutóbbi öt mérkőzésből egyet nyertek meg ők, egyet a Hoffenheim, és háromszor is ikszeltek. A gólok majdnem minden esetben potyogtak…

Előző 5 meccs eredménye
2022.05.07.Bundesliga
hoffenheim
2:4
bayer leverkusen
Bundesliga
2021.12.15.Bundesliga
bayer leverkusen
2:2
hoffenheim
Bundesliga
2021.04.12.Bundesliga
hoffenheim
0:0
bayer leverkusen
Bundesliga
2020.12.13.Bundesliga
bayer leverkusen
4:1
hoffenheim
Bundesliga
2020.02.01.Bundesliga
hoffenheim
2:1
bayer leverkusen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Hoffenheim

A tavaszi gyenge szereplés Sebastian Hoeness állásába került, a nyáron váltottak a hoffenheimiek, és a Zürichet BL-be juttató André Breitenreiter került a helyére. A mester eddigi szereplése érdekes. Vagy nem biztos, hogy ez a legjobb kifejezés. Inkább elmondom, eddig hogyan szerepeltek.

Először is, a kupában továbbjutottak, de a Rödinghauser elleni mérkőzés nem volt sima. Csak hosszabbításban sikerült gólt rúgniuk, kettőt is, a másik fél nem talált a hálóba.

Ezt követte a bajnoki nyitány, idegenben, ahol tudvalevő, hogy nem megy a Hoffenheimnek. Most sem ment, a Borussia Mönchengladbach simán nyert 3-1-re, de azt megemlíteném, hogy Stefan Posch az első félidőben az öltözőbe ment, mivel piros lapot kapott. És Robert Skov góljával még így is vezettek a vendégek, de nem bírták a hazaiak támadásait megállítani.

A következő alkalommal a VfL Bochum csapatát választották, hazai pályán álltak ki ellenük, és ha nehezen is, de sikerült megszerezni első sikerüket. 3-2-re nyertek, méghozzá úgy, hogy 0-2-ről fordítottak. Christoph Baumgartner szépített, majd Ozan Kabak egyenlített, végül Mounas Dabbur kései gólja jelentette a győzelmet. Valamint Andrej Kramaric kihagyott egy tizenegyest…

Breitenreiter a háromvédős felállás híve, már az előző két meccsükön is így álltak fel, és ezúttal is így fognak. Persze ilyenkor a szárnyakon ott van még két játékos, akik tudnak segíteni, ha arra szükség van.

Nem lehet a pályán majd Benjamin Hübner, valamint Phillipp Pentke. A tartalékkapusnak a könyökével vannak problémák, és kés alá kell feküdnie. Stanley Nsoki újra a kezdőbe kerühet, ám Ihlas Bebou és Ermin Bicakcic még nem, mindketten felépülőben vannak sérülésükből. Amiben a Hoffenheim bízhat, az a középpályája, David Raumot ugyan eladták, de cserébe jött Angelino, aki legalább olyan jó, mint a német, mellette Grischa Prömel csatlakozott az Union Berlintől.

A várható kezdőcsapat:

Baumann – Kabak, Vogt, Nsoki – Kaderábek, Samassékou, Prömel, Geiger, Angelino – Rutter, Kramaric

Tippelde

Az eddigi meccsek, valamint a két együttes stílusa is azt mondatja velem, hogy itt azért lesznek gólok. Az over 2,5 célszerű, de nyilván a bukik is készülnek erre, és nem túl nagy a szorzó. A Hoffenheim idegenben idén sem remekel, a Leverkusennek meg nagyon szüksége van egy sikerre.

A gólok száma mellett azt is megfogadjuk, hogy a hazai együttes nyeri meg a találkozót.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.69 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.69 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső