Bayer Leverkusen – Wolfsburg: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 25.
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N N N N
  • BayArena
  • Május 26. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolfsburg
Teljesítmény:
V N V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rangadót nyert szombat délután Peter Bosz együttese és ez a győzelem nagyon fontos volt, ezáltal letaszították a Borussia Mönchengladbach együttesét a dobogó legalsó fokáról és a helyükre léptek. Az egész szezonban nagyon szép focit játszó Havertzék megérdemlik, hogy ott legyenek, ráadásul az EL-ben is talpon vannak, remek szájízzel fejezhetik be a szezont, ha meg tudják tartani Bundesliga 3. helyezésüket és még az EL-ben is tovább menetelnek (majd valamikor…).

A Wolfsburg mondhatni papírforma vereséget szenvedett a Dortmund ellen, hazai pályán. Nem játszottak alárendelt szerepet, de egyetlen percig sem volt kétséges, melyik is a jobb csapat a pályán. Most sem lesz könnyebb dolguk Weghorstéknak…

Milyen eredményre számíthatunk a Bayer Leverkusen – Wolfsburg mérkőzésen?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Borussia Mönchengladbach – Bayer Leverkusen

Ez a meccs volt a 27. forduló leginkább várt összecsapása, nem hiába. A negyedik helyen álló gyógyszergyáriak igencsak látványos focit játszanak, a Gladbach nemkülönben. A tét pedig a harmadik hely volt.

Az első gólhoz elég volt 7 perc, ekkor Bellarabi kiugratását követően – ki más, mint – Havertz volt eredményes, ügyesen várt ki és ütemtelenül pöckölte el a labdát Sommer alatt/mellett.

Nem is volt ez akkora csoda, egyrészt jó formában a Bosz-legénység, másrészt mindig szép támadófocit játszanak, ez a meccs sem volt kivétel. A túloldalon is volt lehetőség, de Hradecky kis szerencsével hárítani tudta Bensebaini lövését, majd a kipattanónál társai siettek a segítségére.

A félidő krónikájához tartozik még egy Havertz kapufa, de az eredmény nem változott.

Egészen az 52. percig, amikor Marcus Thuram lőtte ki a jobb alsó sarkot egy szép kiugratást követően. Nem állítgatta, nem vette át, kapásból tüzelt és ennek eredménye lett a gól.

Sokáig viszont nem örülhettek, mert egy hosszúra nyúlt videózás után tizenegyesből ismét megszerezte a vezetést a Bayer. Ezúttal is Havertz volt eredményes. Jól ki kell használni a drukkereknek Havertz játékát, valószínűleg ez az utolsó szezonja Leverkusenben és valóban élmény nézni a játékát.

Sven Bender még tovább növelte az előnyüket a 81. percben, miután vállal (!) szerzett gólt egy szöglet után.

Hiába próbálkozott a Gladbach, Hradecky mindig útjukat állta, ezzel a győzelemmel a két csapat helyet cserélt a tabellán.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.10.Bundesliga
wolfsburg
0:2
bayer leverkusen
Bundesliga
2019.01.26.Bundesliga
wolfsburg
0:3
bayer leverkusen
Bundesliga
2018.09.01.Bundesliga
bayer leverkusen
1:3
wolfsburg
Bundesliga
2018.03.03.Bundesliga
wolfsburg
1:2
bayer leverkusen
Bundesliga
2017.10.15.Bundesliga
bayer leverkusen
2:2
wolfsburg
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolfsburg – Borussia Dortmund

Az imént már összefoglaltam ezt a mérkőzést, így hát csak dióhéjban beszéljünk a két csapat összecsapásáról: Az egész mérkőzésen aktívabb volt a vendégcsapat, a jó formában játszó Guerreiro góljával szereztek vezetést, majd Hakimi duplázta meg az előnyt a második félidő derekán. Klaust durvaságért idő előtt küldte zuhanyozni a játékvezető, és nagyjából ennyi történt.

A Wolfsburg nem tudott felnőni a feladathoz és már az Augsburg elleni mérkőzésen is látszott, hogy valami nincs rendben. Ott még sikerült győzni egy hosszabbításban szerzett góllal, de az Augsburg pocsék formában van, így annyira nem lehetnek büszkék a Farkasok erre a mérkőzésre.

Összefoglalás

Egységes csapat a Leverkusen, őket korábban az EL egyik legnagyobb esélyesének tituláltam és most a Bundesligában is bizonyítják, hogy jogosan állnak a harmadik helyen. Kai Havertz elképesztő formában van, de ki lehet emelni Demirbayt, Aranguizt és Diabyt is. De inkább csapatként működnek remekül, Peter Bosz igazán ütőképes együttest rakott össze, bár tény, hogy ez a gárda ebben a formában jövőre már biztosan nem lesz együtt, Havertz kiválása pedig ki tudja, mennyire veti vissza őket. Tényként kezelem a távozását, de nem csak én, hanem maga a játékos is azt vallja, hogy szeretne új kihívásokat.

Utoljára a Freiburg – Werder találkozón éreztem ennyire sima hazait, lám, annak mi lett a vége. De tény, hogy sokkal erősebb csapat a Leverkusen, jobb formában is vannak és van egy csodafegyverük Kai Havertz személyében.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső