Bayern München – Wolfsburg: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 13.
Bayern München
Teljesítmény:
N N V N D
  • Allianz Arena
  • Augusztus 14. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolfsburg
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ígértem, hogy a szombati napokon is lesznek tippek, és ehhez szeretném tartani is magam. Nem vagyok abban biztos, hogy ezt minden héten tudom tartani, de jelenleg igen. Négy meccset hoztam, mindegyik nagy bajnokságból egyet, köztük egy nagy rangadót. De arról majd csak valamikor később.

A Bundesliga második fordulóját néztük ki elsőként, azon belül is a Bayern München – Wolfsburg találkozót. A Bayern a nyáron elvesztette legjobb támadóját, így aggódni kezdtek a bőrgatyások, mi lesz, ha nem lesz Robert Lewandowski. Egy meccs után azért korai lenne nagy kijelentésekbe kezdeni, de egyelőre úgy tűnik: Semmi. Minden megy tovább úgy, ahogy eddig. A Bayern egy évtizede kiemelkedik a mezőnyből Németországban, és nem úgy tűnik, hogy ez idén megváltozik. Ha igen, akkor még inkább ki fognak emelkedni.

A Wolfsburgot fogják most vendégül látni, akik egy jó szezon után alaposan visszaestek, BL-indulóból egy alsó-középkategóriás csapattá váltak. Idénre az a cél, hogy ez megváltozzon, és a – Bayernt leszámítva – kiegyenlített mezőny élére visszaverekedjék magukat.

Az első fordulóban a hazaiak fölényes győzelmet arattak, míg a Wolfsburg örülhetett, hogy megcsíptek egy pontot.

Mondanom sem kell, a vendégeknek sok esélye nincs a pontszerzésre, és ez a szorzók láttán is elég egyértelmű. A Bayern München győzelme nagyon kevés pénzt ér, az 1.20-at sem éri el, a döntetlen már kilencszeres pénz, míg a Wolfsburg-győzelem van, ahol tizenhétszeres oddson érhető el…

Bayern München

Mindenki a Bayern Münchent azért féltette, mert nem tudták elképzelni azt, hogy ki fog gólt rúgni, amikor nincs Robert Lewandowski? Még akkor is így voltak ezzel, amikor már Sadio Mané is a csapattal készült, és azért róla el lehet azt mesélni, hogy érzi a kaput. Münchenben aztán megnyugodhattak. A címvédő két mérkőzést játszott az új idényben eddig: A Szuperkupa döntőjében a Leipzig ellen, míg a Bundesliga első fordulójában az Eintracht Frankfurt otthonában. A két találkozón összesen 11 gólt szereztek. Szóval, akik eddig aggódtak, azok most megnyugodhatnak.

A Leipziget 5-3-ra verték meg egy élvezetesnek mondható találkozón, megosztoztak a gólokon, Jamal Musiala, Sadio Mané, Benjamin Pavard, Serge Gnabry és Leroy Sané találtak be.

A Frankfurt ellen ugyanez volt a helyzet. Mindenki kivette a részét a győzelemből. A friss EL-győztes Frankfurt már az első félidőben 5-0-s hátrányban volt, tíz perc után már kétszer vették be Trapp kapuját. És itt is szépen megosztoztak a gólokon: Kimmich, Pavard, Mané, Gnabry és Musiala örülhettek, utóbbi két alkalommal is.

Nagelsmannak kellemes problémái vannak, amikor össze kell tennie a kezdőt: Elöl és hátul is nagyon erős a München. Bár két meccsen négy gólt kaptak, lehet, hogy be kéne állítani a nyári szerzeményt, a Juventustól vásárolt Matthijs De Ligtet. A védő 75 millió euróba került, de eddig még egyszer sem volt kezdő, pár percet kapott a Frankfurt ellen.

Lesznek hiányzók, két sérült van a keretben, valamint egy eltiltott. Kingsley Coman még az előző szezon végén kapott piros lapot, emiatt most sem játszhat, Leon Goretzka már elkezdett edzeni, ám a játék még korai lenne a térdműtétje után, illetve Eric Maxime Choupo-Moting is hiányozni fog, nála a vesekő okozott gondokat, és műteni kellett.

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Pavard, Upamecano, Hernández, Davies – Kimmich, Sabitzer – Gnabry, Müller, Musiala – Mané

Egymás elleni meccsek:

Ha valami van a Bayern München meg a Wolfsburg meccsein, na azok a gólok. A két együttes nagyon rég nem játszott két és fél gól alatti találkozót, az utolsó öt meccsük sorozatban hozta ezt a számot, sokszor bőven túl is szárnyalta. Például tavaly. Ősszel is és tavasszal is négy gól esett a meccseiken, de míg az őszi találkozót a Bayern München 4-0-ra megnyerte (Müller, Upamecano, Sané és Lewandowski találtak be), addig tavasszal 2-2-t (itt hazai oldalon Older Wind és Kruse lőtték a gólokat, a másik féltől Stanisic és Lewa találtak be).

A Wolfsburg jó régen nem győzött, az utolsó tíz meccsből nyolcszor a müncheni csapat diadalmaskodott, kétszer pedig döntetlent játszottak. És hogy mikor volt wolfsburgi győzelem? 2015-ben.

A Bayern ötből négy meccset nyert otthon a Wolfsburg ellen, lőttek 16 gólt, ami nem kevés öt mérkőzés alatt. A Wolfsburg 2017-ben tudott az Allianz Arénában pontot szerezni.

Előző 5 meccs eredménye
2022.05.14.Bundesliga
wolfsburg
2:2
bayern münchen
Bundesliga
2021.12.17.Bundesliga
bayern münchen
4:0
wolfsburg
Bundesliga
2021.04.17.Bundesliga
wolfsburg
2:3
bayern münchen
Bundesliga
2020.12.16.Bundesliga
bayern münchen
2:1
wolfsburg
Bundesliga
2020.06.27.Bundesliga
wolfsburg
0:4
bayern münchen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolfsburg

A tavalyi mélyrepülés után jobb játékot vártunk a Wolfsburgtól, de ezt nem igazán kaptuk meg. A Werder Bremen ellen játszottak az első fordulóban, és az újonc együttes pontot szerzett. Lucas Nmecha góljával hamar megszerezte a vezetést a Wolfsburg, de a vendégek pár perc alatt nem csak egyenlíteni tudtak, hanem fordítani is. Innentől kezdve Niko Kovac csapata futott az eredmény után. De a hajrában utolérték azt, és Josuha Guilavogui révén második góljukat szerezték. Ami egy pontot ért nekik. Apropó Niko Kovac. A horvát mester most először tér vissza Münchenbe azóta, hogy menesztették a Bayern kispadjáról. A német csapat ezt követően nevezte ki Hansi Flicket, és a Kovac alatt gyengélkedő bajorok aztán mindent megnyertek, mindenkit megvertek.

Bizonyára szeretné megmutatni, hogy hiba volt őt anno elküldeni, ám erre nincs sok esélye.

Főleg úgy nincs, hogy egyik legjobbja, Jonas Older Wind megsérült edzésen, és nem is léphet pályára. Ott lesz viszont Max Kruse, akiről azt mondták, sérült, de a Werder ellen már kispadon volt, és aztán pályára léphetett.

Wind mellett nem lesz Yannick Gerhardt, valamint Kilian Fischer és Bartol Franjic sem.

Kovac elhagyta a háromvédős rendszert, amit korábban van Bommel és Kohfeldt is játszott, és egy stabilabb védekezésre alapuló kezdőt állított össze. Ezen most sem fog változtatni.

A várható kezdőcsapat:

Casteels – Baku, Lacroix, Bornauw, van de Ven – Guilavogui, Arnold – Marmoush, Kruse, Wimmer – Nmecha

Tippelde

Tizennégy mérkőzés óta nem tud nyerni a Wolfsburg, az Allianz Arénában még egyszer sem sikerült győzniük. A 6-1-es győzelem még inkább csökkenti az esélyeiket, nem nyerni akarnak a Bayern ellen, maximum pontot szerezni.

Stabilan fognak védekezni, minden attól függ, hogy a hazaiak mikor tudnak betalálni. Ha már a meccs elején, akkor a Wolfsburgnak is kinéz egy nagy verés. Hendiben mehet a hazai győzelem, úgy azért értelme is van, emellett szerintünk az over 2,5 sem egy rossz döntés. Tudjuk, hogy nem lehet minden meccsen 5 meg 6 gólt rúgni, de ezt a Wolfsburgot még megszórhatják. És nem vagyok biztos abban, hogy a vendégek gólt szerezhetnek.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.96 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.00 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.00 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső