Belgium – Anglia: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 11.
Belgium
Teljesítmény:
N V D N N
  • Heysel Stadium
  • November 15. 20:45
Nézd élőben itt:
QuickWin
Anglia
Teljesítmény:
V N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Valószínűleg a forduló egyik legnagyobb rangadóját játsszák vasárnap este Brüsszelben. A Belgium – Anglia találkozóra is jó sokan várnak, mert egyrészt baromi jó meccsnek ígérkezik, másrészt pedig nekünk, fogadóknak is okozhat pár kellemes percet a találkozó.

Belgium harcban az első helyért, ehhez pedig óriási segítséget kapott Dániától, akik a Wembley-ben verték meg a Háromoroszlánosokat. Lépéselőnyben Lukakuék, Angliának pedig nehéz dolga lesz, hogy innen visszakapaszkodjon. De Gareth Southgate már számtalanszor bizonyította, hogy nem hiába ő a nemzeti csapat szövetségi kapitánya, szóval ez tényleg jó kis meccsnek ígérkezik.

Lássuk, mire számíthatunk!

Mi történt korábban?

Vegyük sorra, milyen meccseket játszottak mostanság, milyen kerettel vágnak neki a meccsnek a csapatok és hogy szerepeltek a csoportjukban?

Izland – Belgium

Csütörtöki ellenfelünk ellen lépett pályára Roberto Martinez együttese, természetesen ők voltak a meccs esélyesei, már csak azért is, mert az azt megelőző napokban egy őrületesen fárasztó meccsen vettek részt az izlandiak, a play off elődöntőjében a románok ellen nyertek, de a végén már alig tudták vonszolni magukat.

A Vörös Ördögöktől hiányzott Eden Hazard, Thibaut Courtois és Kevin De Bruyne is, a támadók között pedig helyet kapott Romelu Lukaku mellett a fiatal Jeremy Doku és Leandro Trossard.

Az első gólra nem is kellett sokat várni, a 10. percben esett. Érdekes találat volt, mert két izlandi védő hozta asszisztált Lukakunak, gyakorlatilag Magnusson hozta őt gólhelyzetbe. Lukaku köszönte a lehetőséget és szépen a jobb sarokba lőtt. Három izlandi között.

Az egyenlítés sem váratott magára sokáig: Sigurjonsson adott zseniális labdát a jobb oldalt felfutó Saevarssonnak, ő pedig a kilépő Mignolet mellett a hálóba lőtt. Váratlan, ámde nagyon szép gól volt az izlanditól, remélhetőleg ezeket a felfutásokat Marco Rossi és stábja is kielemezte.

A mérkőzés végeredményét a 37. percben Romelu Lukaku állította be, most nem akcióból, hanem tizenegyesből volt eredményes. Ő is harcolta ki a büntetőt, Eyjolfsson rúgta őt fel, az Inter klasszisa pedig nem hibázott.

A második félidőben nem hajtották túl magukat a belgák, de nem is nagyon volt szükség rá. Mignolet előtt nem sok védeni való akadt.

Egy nagy helyzet akadt ebben a játékrészben, Yannick Carrasco lőhetett 16 méterről, és ha a labda kapura megy, nem tudta volna védeni Rúnarsson. De nem ment kapura, elsuhant a jobboldali kapufa mellett.

Mondhatjuk, hogy jó meccs volt, de a második félidő nem volt az. A belgák haladnak a play off felé…

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.11.Nemzetek Ligája
anglia
2:1
belgium
Nemzetek Ligája
2018.10.14.Világbajnokság 2018
belgium
2:0
anglia
Világbajnokság 2018
2018.09.07.Világbajnokság 2018
anglia
0:1
belgium
Világbajnokság 2018
2011.11.11.Barátságos Mérkőzés
anglia
1:0
belgium
Barátságos Mérkőzés
2003.11.12.Világbajnokság 1990
anglia
1:0
belgium
Világbajnokság 1990
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Anglia – Dánia

Szeptemberben játszott egymás ellen a két csapat, és akkor nagyon meglepték Gareth Southgate fiait a hazai pályán játszó dánok, a meccs vége 0-0 lett, de közelebb álltak a győzelemhez Poulsenék, még akkor is, ha az utolsó pillanatban Harry Kane megszerezhette volna a győztes gólt.

Hát, most októberben hogy kikerekedhetett mindenki szeme, amikor meglátta a Wembley-ben lejátszott mérkőzés végeredményét. Az enyém kikerekedett. Dánia ugyanis 1-0-ra legyőzte, és így meg is előzte az angolokat.

Christian Eriksen és társai meglepően fegyelmezetten, pofásan és fantáziadúsan futballoztak, remek labdakihozatalokkal, szép megoldásokkal és egyéni megmozdulásokkal.

Eriksen szöglete után jött az első dán helyzet: Az Inter középpályása nem beívelte, hanem legurította lövőre Dolbergnek, de egy blokkoló láb miatt csak egy újbóli szöglet lett a dologból. A szögletből meg semmi.

Lehetséges, hogy az angolok végül begyűrték volna a dánokat, de Harry Maguire kétszer is felelőtlen volt, előbb az 5. majd a 32. percben gyűjtött be egy sárgát (mindkettő inkább narancs-színű belépő volt…), így teljesen jogosan a kiállítás sorsára jutott.

Három perccel később pedig tizenegyest kaptak a vendégek, mert Kyle Walker lerúgta Thomas Delaney bal lábát. Kétségtelen, hogy volt kontakt, de a Dortmund középpályása már akkor esett el, amikor Walker még a közelében sem volt.

Eriksent ez nem érdekelte, a kapu közepébe lőtte a labdát, míg Jordan Pickford eldőlt jobbra.

A második félidőben Anglia mindent egy lapra feltéve rohamozott, egy jó Reece James lövés még csemege volt Kasper Schmeichel számára, de Mason Mount fejesét csak emberfeletti bravúrral tudta kiütni. Hihetetlen védés volt.

Hiába a nagy hajtás, az óriási futómennyiség, a gól nem sikerült, így Anglia meglepetésre hazai pályán kapott ki az esélytelenebbnek gondolt dánoktól.

Összefoglalás

No, az biztos, hogy Harry Maguire és Reece James nem fog játszani ezen a meccsen. Igen, Maguire-nél egyértelmű a helyzet (2 meccset kapott), Reece James pedig a dánok elleni meccs lefújása után szedett össze magának egy piros lapot, neki csak ezt a meccset kell kihagynia.

Danny Ings sérülés miatt nem lehet ott, nagyon nagy meglepetéseket nem tartogat ez a keret. Ott van a remek formában futballozó James Ward-Prowse, Calvert-Lewin, Jadon Sancho, természetesen Harry Kane is meghívót kapott, valamint újra a csapattal van Phil Foden, a Manchester City üdvöskéje.

A belgáknál Eden Hazard ugyan meghívót kapott, de közben elkapta a koronavírust, biztosan nem szerepelhet. Romelu Lukaku nemrégiben megsérült, a hírek szerint viszont tudja majd vállalni a játékot, ahogy ott van Kevin De Bruyne, Thorgan Hazard, Dries Mertens és Thibaut Courtois is. Tehát a legnagyobb sztárok mind szerepelhetnek, kivéve a Real Madrid támadóját.

Az októberi meccsen Anglia 2-1-re nyert, Rashford és Lukaku büntetőből találtak be, a második félidőben Mason Mount döntötte el a meccset.

Jelen állás szerint, ha Belgium nyer, Anglia döntős álmai odalesznek. Hazai pályán remekül futballoznak a Vörös Ördögök, de fel van adva a lecke, mert egy borzasztóan erős angol válogatott ellen kell megvívniuk.

Én a gólokra szavazok. Méghozzá, hogy lesznek. A legutóbbi találkozón is összejött, most pedig Angliának támadnia kell és Belgium is nyerni akar. Talán lesz egy jó kis adok-kapok a meccsen.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső