Benevento – Torino: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 január 20.
Benevento
Teljesítmény:
V V N V N
  • Ciro Vigorito
  • Január 22. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Torino
Teljesítmény:
D V V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A csütörtöki tippsor a következőképp fog kinézni: Három olasz bajnoki, valamint két spanyol meccs. Kezdjük a taljánokkal, első mérkőzésünk a Benevento – Torino lesz. Filippo Inzaghi együttese kellemes meglepetés volt a szezonban, főleg, hogy nem is olyan rég nagyon simán hullottak ki a Serie A-ból. Most viszont a 11. helyen szerepelnek, viszont utolsó két meccsük elég rosszul sikerült. Először kikaptak az Atalantától hazai pályán 4-1-re – ez még azért valahol elfogadható -, majd ugyanilyen arányban szenvedtek vereséget az utolsó helyezett Crotonétól. Na, ez már cikibb eredmény…

Ellenfelük, a Torino is szenved, mint disznó a jégen, most is kiesőhelyen állnak. Már tavaly is voltak problémák, de akkor még Longo mesterre húzták rá a vizes lepedőt, és alig várták, hogy megszabaduljanak tőle, a kispadra pedig leültethessék Marco Giampaolot. Hát, vele sem jobb a helyzet, sőt Longoval jobban játszottak a bikák.

Vessük bele magunkat ebbe a péntek esti olasz meccsbe!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Crotone – Benevento

Nagyon érdekes meccset láthattunk, a két újonc közül az első félidőben a vendég Benevento volt aktívabb, a gólokat mégis a Crotone szerezte. Összesen egy kaput eltaláló lövése volt a hazaiaknak, mégis 2-0-val vonultak öltözőbe a félidőben. Hogy ez hogyan lehetséges? Egy öngóllal.

Az ötödik percben egy bedobás után Pereira kanyarította középre a labdát, Simy és Kamil Glik várták más-más szándékkal, azonban fordítva sült el a fegyver. A lengyel védő valahogy véletlenül belecsúsztatott, ami így a kapu bal oldalában kötött ki. Ez egy nagyon szép gól is lehetett volna, de így Glik ezt nem fogja az unokáinak mutogatni.

Szinte azonnal egyenlíthettek volna a vendégek, Lapadula egy indítás után Sauhoz passzolt, a csatár tolt egyet a labdán, majd lőtt, de a blokkról szögletre vágódott a játékszer.

A Crotone viszont nagy helyzetben nem hibázott, egy rossz Benevento szöglet után iramodtak meg Montipo kapuja felé, és egy kis kavarodás után a szerelni kívánó Glik hozta kihagyhatatlan helyzetbe Simyt, aki köszönte szépen az ajándék labdát, és Montipo lábai között berúgta a második Crotone gólt. Ez nem a lengyel védő meccse volt…

Lapadula nem csak Saut hozta jó helyzetbe, de kiváló labdát adott a félidő derekán Roberto Insigne is parádés labdát kapott a volt Lecce csatártól. Nem tudott élni a lehetőséggel, Cordaz védett, a kipattanót pedig Lapadula mellé bombázta.

Az első félidő legszebb jelenete is a Beneventoé volt: Sau beadását Hetemaj akrobatikus mozdulattal húzta kapura, Cordaz ujjheggyel még védeni tudott. Gyönyörű volt a beadás, a lövés, a védés, szép jelenet volt.

Fordulás után rögtön elszálltak a vendégek esélyei, mert Simy meglőtte második gólját, nem sokkal később pedig Vulic tekert a bal alsóba. A Beneventonak csak a szépítés jött össze, a 82. percben Iago Falque góljával alakult ki a 4-1-es végeredmény.

Előző meccs eredménye
2018.01.28.Serie A
torino
3:0
benevento
Serie A
2017.09.10.Serie A
benevento
0:1
torino
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Torino – Spezia

A bikák a frissen felkerült Spezia ellen léptek pályára, a vendégek nagy sorozatban vannak, legyőzték a Napolit, majd utána egyből a Sampdoriát is. Itt egy kicsit nehéz helyzetbe sodorták magukat, mert a 8. percben már megfogyatkoztak, Vignali nyújtott lábbal csúszott oda Nicolas Murru lábára. A játékvezető először csak sárga lapot adott, de miután videón is látta az esetet módosított. Totálisan felesleges szabálytalanság volt, ráadásul nagyon durva, bár biztos vagyok benne, hogy szándékosság nem volt, nem a védőre utazott Vignali.

Szóval, rögtön az elején nehéz helyzetbe került Vincenzo Italiano csapata, így már nevezhetjük bravúrnak a 0-0-s döntetlent.

Egyáltalán nem látszott, hogy a Torinoban egy emberrel több játszik, el sem jutottak Provedel kapujáig, egy gyengécske lövés, egy stadionból kirúgott labda, egyáltalán semmit nem láthattunk a hazaiaktól. Bezzeg a Spezia! Ők háromszor is helyzetbe kerültek és csak a tapasztalt Sirigun múlt, hogy nem vezettek a vendégek, kétszer is nagyot védett a válogatottat is megjárt kapus.

A második félidőben is a Spezia játszott jobban, bár látszott rajtuk, hogy fáradnak. Itt már a Torino is eljutott az ellenfele kapujáig, Ansaldi egészen kapufáig jutott, de ezzel a bikák el is lőtték az összes puskaporuk. Jó eredmény ez a Speziától, de lehetett volna jobb is…

Nagyon nagy gondban a Torino, ez nem vitás.

Összefoglalás

Nem sok győzelmet tudnak felmutatni Giampaoloék, novemberben a Genoát verték, aztán azt a Parmát, akik mélyen alulteljesítenek, amúgy meg sorra jönnek a vereségek. Számomra érthetetlen, hogy lehet ez a csapat a tabella legalján, amikor olyan játékosok alkotják, mint például Andrea Belotti, Simone Zaza, Simone Verdi, Karol Linetty vagy Salvatore Sirigu?!

Az újonc ellen sem ők számítanak esélyesnek, még a 4-1-es vereség sem tántorít el ettől a kijelentéstől. Vannak félresikerült meccsek, itt semmi nem jött össze a Beneventonak, míg a Crotone kis híján még helyzet nélkül is gólt tudott rúgni. Az ilyen mérkőzéseket gyorsan el kell felejteni, és menni tovább.

Lássuk, ki nem léphet pályára: Federico Bonazzoli és Mergim Vojvoda a napokban estek ki, a Beneventonál Sau eltiltását fogja tölteni (A Crotone ellen kiállították a cseréjét követően), Pasquale Schiattarella koronavírusos, Moncini és Letizia is sérültet jelentett a hónap elején, Volta visszatérése pedig még odébb van, miután októberben megműtötték a védőt.

Az újonc nem kiemelkedő hazai pályán, már ötször vereséget szenvedett, de amikor hasonló képességű ellenfél tette be a lábát a Ciro Vigoritoba, akkor azért otthon tartotta a három pontot. A Genoát és a Bolognát győzték le egyébként hazai pályán.

Kissé kockázatos, de a Benevento győzelmére számítok, de őszinte leszek, benne van a pakliban a döntetlen. Nem látom, hogy a Torino nyerhetne, csak akkor, ha a hazaiak megint olyan borzasztó napot fognak ki, mint legutóbb. Ha a győzelemben nem hisztek, akkor még a gólszám lehet nyerő, nem számítok sok gólra…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső