Betis – Villarreal: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 29.
Real Betis
Teljesítmény:
V N V D V
  • Benito Villamarín
  • Július 01. 22:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Villarreal
Teljesítmény:
N D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Folytatta jó sorozatát a Villarreal, akik ezúttal Albert Celades Valenciáját fektették két vállra hazai pályán, míg a Betis ezúttal sem tudott nyerni, kisebb meglepetésre 4-2-es vereséget szenvedtek a Levante ellen. A Betis szurkolói enyhén szólva frusztráltnak lehetnek, ha rátekintenek a tabellára, ez a játékoskeret sokkal többre lenne hivatott. A Villarreal viszont nagyon elkapta a fonalat, az újrakezdés óta szárnyalnak és már EL-t érő helyen állnak. Ezt kellene most megtartani, ehhez pedig Sevillában is nyerni kellene.

Nézzük, mire számíthatunk a Betis – Villarreal találkozón.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Levante – Betis

Egyre mélyül a gödör, amelyben a Betis van, és úgy tűnik, hogy ezen Alexis Trujillo, az új vezetőedző sem tud segíteni. Trujillo egyébként már ült a Betis kispadján megbízott vezetőedzőként.

Az új edző általában új lendületet hoz, itt most nem így történt, hiszen a Levante szabályosan leradírozta a zöld-fehéreket a pályáról. Az első félidőben Borja Mayoral szerezte meg a vezetést, amelyet az észak-macedón Enis Bardhi gólja követett. Az Újpesten is megfordult középpályást egyébként a hírek szerint az Arsenal is meg akarja szerezni.

Ha ez még nem lenne elég, további két góllal szomorította a Betist a valenciai kiscsapat. A harmadikat Morales szerezte, a negyediket pedig Ruben Rochina. K.O. egy óra alatt, félő volt, hogy még egy ennél is nagyobb pofonba szaladnak bele Telloék.

Azonban nem így lett, a Levante visszavett, a meccs végefelé pedig szépíteni tudtak a vendégek, ráadásul két góllal. Amely ugyanúgy nem ér pontot, mintha csak egy szépítő találatot szereztek volna, de az eredmény kozmetikázására jók voltak.

Sergio Canales egy hosszú indítást követően talált a hálóba, majd a 83. percben Juanmi egy óriási potyával csökkentette a két csapat közötti különbséget.

Több gól már nem esett, Trujillonak nagyon össze kell szednie fiait, ha nem akarnak bajt saját maguknak a szezon hajrájára.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.27.La Liga
villarreal
5:1
real betis
La Liga
2019.04.07.La Liga
real betis
2:1
villarreal
La Liga
2018.11.25.La Liga
villarreal
2:1
real betis
La Liga
2018.02.03.La Liga
real betis
2:1
villarreal
La Liga
2017.09.10.La Liga
villarreal
3:1
real betis
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Villarreal – Valencia

Én is írtam a meccsről és hazai győzelemre fogadtam, de szomorú volt látni, hogy a Valenciának mennyire nem megy. Szinte momentumaik sem voltak a meccsen, lehetőségeket csak a sárgamezes hazaiak alakítottak ki és ami még fontosabb: Gólokat is csak ők szereztek.

Paco Alcacer rúgta az elsőt, egy felívelés találta meg őt és kapásból, félfordulattal bombázta szét Cillessen kapuját. Több komolyabb lehetőséget hagytak ki, azonban a második gól ezt minden szurkolóval feledtette.

Még mindig csak az első félidőben jártunk, amikor elaludtak a Valencia védői, Asenjo hosszú kirúgását a leshatáron mozgó Santi Cazorla készítette le Gerard Morenonak, aki nem teketóriázott, Alcacerhez hasonlóan félfordulattal lőtte el, gyönyörű gól volt.

A második félidő hasonlóan alalkult, mint az első, de újabb gól már nem született, teljesen összeomlani látszik a Valencia.

Összefoglalás

Gyökeres változásnak kellene beállnia a Betis háza táján, ez azonban nem látszik. Rendben, Rubi elküldését követően meg tudták verni az Espanyolt, de ők az utolsó helyen szerénykednek, ez nem nagy kunszt. Nagy kunszt az lenne, ha otthon tartanák a három pontot a bomba formában játszó Sárga Tengeralattjáró ellen, erre azonban vajmi kevés esély mutatkozik.

Őszi meccsükön kiütéssel nyertek Cazorláék, 5-1-gyel küldték haza Sevillába Fekiréket.

Ilyen mértékű kiütésre ezúttal nem számítok, de mivel kétséges Joaquin játéka, valamint William Carvalho is eltiltását tölti, emiatt is kevesebb a hazaiak esélye a győzelemre.

Egyedüli reménysugárnak az mutatkozik, hogy a Benito Villamarín még mindig egy olyan stadion, ahol megszenvednek az ellenfelek, nyolc győzelmet gyűjtöttek ezidáig, utoljára a Barcának sikerült itt győznie még februárban, a szünet előtt.

És hogy mi a helyzet a Sárga Tengeralattjáróval? Idegenben is szépen gyűjtik a pontokat, de azért itt becsusszant nyolc vereség a szezon során.

A vendégeknél csak Funes Morí nem játszhat majd valószínűleg, egyébként legjobb csapatát küldheti pályára Javier Calleja.

Az eszem azt mondatja, hogy a Villarreal elhozza a három pontot, de ezúttal inkább arra megyek rá, szerez-e mindkét csapat gólt? Véleményem szerint igen, és nem tehetünk rossz lóra, ha erre fogadunk.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső