Birmingham – Blackburn Rovers: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 27.
Birmingham
Teljesítmény:
N V N D V
  • St. Andrew Trillion Trophy Stadium
  • április 01. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Blackburn Rovers
Teljesítmény:
V N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai felhozatalt elnézve, mindegyik csapatnak megvolt a maga célja, amiért küzdhet. Egyedül talán a Birmingham lóg ki. Hiszen John Eustace csapatának a feljutásra nincs esélye, az meg, hogy kiessenek ugyanolyan valószínűtlennek tűnik. Aztán a fene sem tudja, az angol másodosztályban nyolc-kilenc forduló alatt sok minden megtörténhet.

Ezen a mérkőzésen talán érdekesebb, mi lesz az ellenféllel, vagyis a Blackburnnel. Jon Dahl Tomasson csapata a szezon egyik legnagyobb kérdőjele számomra. A Rovers járt az első két helyen, volt masszív play-offt érő helyeken, alatta szintén. És most megint a rájátszás tűnik reálisnak velük kapcsolatban. De még messze nincs vége a bajnokságnak.

A Blackburn simán elbukhat, és az egy hatalmas kudarc lenne a dán és legényei számára.

Szerencséjükre (ezt azért majd meglátjuk), a Birmingham nem egy verhetetlen ellenfél, hibázni nem lehet.

Az online sportfogadás szakértői közül mindenki a hazaiak győzelmét várja, ami kicsit azért furcsa. De tegyük hozzá, ők is látják, hogy a Blackburn idegenben nem egy világverő alakulat. Az OhMySpinsnél 2.50 a Birmingham sikere, 3.20 az iksz, 2.80 a Blackburn-győzelem.

Következzen a Birmingham – Blackburn Rovers találkozó!

Birmingham

Továbbra is nagyon csapongó csapat a Birmingham, nem is meglepő, hogy hamar kiszálltak a feljutásért vívott küzdelemből. A John Eustace vezette együttes bárkit képes legyőzni, ha épp olyan napot fognak ki, gyakoribb azonban, hogy nem olyat fognak ki.

Az együttes a legutóbbi öt mérkőzéséből kettőt veszített el (Luton, Watford), egyszer ikszeltek (Wigan), míg kétszer nyerni tudtak. Azért annyira nem kell tapsolni, a Rotherhamet és a QPR-t verték meg, ami kötelező volt. A Rangers ellen játszottak utoljára, idegenben tudtak nyerni, méghozzá 1-0-ra. Az egyetlen találat Tahith Chong nevéhez fűződött.

A tabellán továbbra is hátul szerepel a csapat, és várhatóan ott is maradnak. Azért teljes biztonságban nincsenek, hiszen a Huddersfield csak kilenc pontra van, annyit még le lehet dolgozni nyolc forduló alatt.

Mérlegük 12-9-17, otthon 6-5-8.

Továbbra is egész sok sérültjük van: Dion Sanderson, Gary Gardner, Troy Deeney, Jobe Bellingham, Josh Williams és Tate Campbell sem áll rendelkezésre.

A várható kezdőcsapat:

Ruddy – Colin, Roberts, Long, Trusty – Chong, Bielik, Mejbri, Khadra – Hall, Jutkiewicz

Egymás elleni meccsek:

Idén a Blackburn már megtapasztalta, milyen a Birmingham otthonában játszani. Az FA Kupában csaptak össze, konkrétan ez lesz majd a negyedik meccsük egymás ellen. Egyszer a bajnokságban játszottak (akkor a Blackburn 2-1-re győzött), majd megint otthon fogadták ellenfelüket, az FA Kupában döntetlent játszottak, ami miatt jöhetett az újrajátszás. Ott szintén nem született döntés, végül a Rovers egy öngóllal jobbnak bizonyult.

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.31.FA Kupa
birmingham
0:1
blackburn rovers
FA Kupa
2023.01.28.FA Kupa
blackburn rovers
2:2
birmingham
FA Kupa
2022.10.22.Championship
blackburn rovers
2:1
birmingham
Championship
2022.05.07.Championship
birmingham
1:2
blackburn rovers
Championship
2021.12.18.Championship
blackburn rovers
4:0
birmingham
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Blackburn

Ahogy a Burnley, úgy a Blackurn sem lépett pályára az utolsó bajnoki fordulóban, mielőtt a csapatok a válogatott szünet miatt rövid pihenőre mentek volna. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mérkőzés nélkül maradtak a fanok, az FA Kupában volt jelenése a Blackburnnek. És ez volt idén az utolsó fellépésük a patinás sorozatban. A szintén másodosztályú Sheffield United ellen játszottak, méghozzá idegenben. A találkozó sok gólt hozott, izgalmas mérkőzést, és bár Ben Brereton Díaz és Sammie Szmodics révén a Rovers kétszer is vezetést szerzett, kikaptak. Sam Gallagher öngólja után a hajrában a Blades kétszer vette be Pears kapuját.

A csapatnak maradt a bajnokság, meg kell próbálniuk feljutni. Mint a korábbi mérkőzéseknél mondtam, ez nem egyszerű meló, hiszen a 3-6. helyre vágyók listája egészen hosszú.

A Blackburn most az ötödik helyen áll, három pontra a negyedik helyen levő Lutontól. És van még egy elmaradt meccsük, ergo be is érhetik őket.

Nem a Blackburn a legjobb idegenbeli csapat, attól nagyon messze vannak. Hat győzelmük mellett van még három ikszük és tíz alkalommal maradtak alul. Ez is az egyik ok, amiért a Birminghamet esélyesebbnek tartják.

A másik pedig, hogy sok a sérültjük: Jack Vale, Daniel Ayala, Bradley Dack, Thomas Kaminski, Clinton Mola és Sam Barnes sem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Pears – Rankin-Costello, Carter, Hyam, Pickering – Travis, Morton – Thomas, Szmodics, Brereton Díaz – Gallagher

Tippelde

Ahogy mondtam, a Birmingham képes bárkit megverni, a Blackburn pedig gyenge a saját otthonától távol, de ettől függetlenül mi inkább az ő sikerüket tartjuk valószínűbbnek. A csapat célja világos és egyértelmű, amibe a bukás nem fér bele. Bár a legutóbbi meccsükön sem fért volna bele, mégis kikaptak.

Közelebb érezzük a Rovers csapatát a sikerhez, fő tippünk mégsem ez lesz, hanem a két és fél gól alatti eredmény.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.57 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.53 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.55 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső