Blackburn – Reading: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 16.
Blackburn
Teljesítmény:
V D N D V
  • Ewood Park
  • Július 18. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Reading
Teljesítmény:
V N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két középmezőnybeli gárda összecsapásának lehetünk majd szemtanúi szombaton, ha a Blackburn – Reading mérkőzést választjuk. Eléggé kiismerhetetlen mindkét csapat, akikben mindig ott a potenciál egy-egy nagy győzelemre, de olyan simán tudnak kikapni az esélytelenebbtől, hogy öröm nézni.

Valószínűleg ez a hektikus szereplés az oka, hogy ott vannak, ahol. A hazaiak kis szerencsével most a rájátszásért küzdenének, a Reading pedig egy valóban masszív középcsapat.

Egymás elleni meccsükön már nincs akkora tét, mint mondjuk a Brentford soron következő meccsén, így most nem a végeredményt célozzuk meg. Túlságosan háromesélyes a találkozó, hiszen tét nincs, a csapatok teljesítménye kiszámíthatatlan.

Megpróbálunk a gólokból kihozni valamit, abban több fantáziát látok.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Millwall – Blackburn

Furcsa mérkőzés volt a kedd este rendezett Millwall – Blackburn. A hazaiak előrébb állnak a tabellán, a vendégek mégis jobb futballal rukkoltak elő. Legalább egy pontot nem tudtak talán megérdemeltek volna a vendégek, messze többet birtokolták a labdát, a kapura is veszélyesek voltak, de a gól nem jött össze.

A gólszerző a 24 éves Mason Bennett volt, aki másodszor talált be a szezon során, ez volt a nyolcadik meccse a támadónak. A 20. percben a Blackburn saját térfelén veszítette el a labdát, Bradshaw gyenge lövését blokkolták, de pont Bennett elé került a kipattanó, amit a jobb alsóba vágott.

Ezt követően voltak helyzetek itt is-ott is (két nagyobb helyzet hazai oldalon, két nagyobb helyzet a vendégeknél), a meccs legvégén pedig a balhátvéd, Rankin-Costello egyenlíthetett volna, de lövése épphogy mellé ment.

Így a Millwall továbbra is szorosan a Cardiff mögött áll, két pont a különbség, míg a Blackburn számára a lényegi kérdések már lezártnak tekinthetőek.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.21.EFL Championship
reading
1:2
blackburn rovers
EFL Championship
2019.02.13.EFL Championship
reading
2:1
blackburn rovers
EFL Championship
2018.08.22.EFL Championship
blackburn rovers
2:2
reading
EFL Championship
2017.04.04.EFL Championship
reading
3:1
blackburn rovers
EFL Championship
2016.12.17.EFL Championship
blackburn rovers
2:3
reading
EFL Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Reading – Middlesbrough

Nem indult rosszul a mérkőzés a hazaiaknak, az első félidőben náluk volt többet a labda, több veszélyes helyzetük is volt, és a vezetést is sikerült megszerezni.

A 33. percben a hazaiak végezhettek el szögletet. A rövidre érkező labdába még belecsúsztattak, így került az ötösre berobbanó Moore elé, aki nem hibázott, ezzel a góllal vezetett a Reading.

Könnyen lehetett volna 2 vagy akár 3 gól is a különbség. Rafael kirúgásából nyargalhatott a kapura a gólszerző, de nem tudta eldönteni, mit kezdjen a kínálkozó lehetőséggel. Addig gondolkozott, amíg a kapus és a védő együttes erővel szerelni tudták.

Az első félidő krónikájához tartozik még egy Reading-kapufa, Swift lába sült el, de megúszták a vendégek.

Bánhatják a hazaiak a kihagyott helyzeteket, mert a lefújás előtt Fletcher fejesével egyenlített a Middlesbrough. Rafael kissé későn dobta el magát, talán védhető fejes lett volna.

A második félidő egy fokkal kiegyenlítettebb volt a játék, mindkét csapatnál benne volt a gól a levegőben. Ez végül a vendégeknek sikerült, Roberts (aki az első gól előtt Fletcher fejére varázsolta a labdát) egy balról érkező labdát vágott kapásból a kapuba.

Itt is ugyanazt tudom elmondani, mint egy picivel feljebb, talán egy pont járt volna a Readingnek, de ahhoz, hogy pontot, pontokat szerezzenek, be kell lőni a helyzeteiket.

Összefoglalás

Nem számítok nagy ütközetre, nem számítok kiélezett, durva meccsre, egyszerűen arra számítok, hogy mindkét csapat szerez legalább egy gólt.

Elég megnézni a két csapat örökmérlegét. Tizenöt mérkőzést játszottak egymás ellen, abból 3 végződött gól nélkül, egy eredmény lett 1-0, a többi meccsen mindig ment az adok-kapok, ráadásul sokgólos meccseken (2-2, 3,3, 4-2).

Most is hasonlóra számítok, hiszen már nincs akkora tét, így felszabadultabbak lehetnek a játékosok, kevésbé reális, hogy valamelyikük beáll védekezni.

A bajnokság újraindítása óta a Reading három mérkőzést játszott le, mindegyiken rúgott legalább egy gólt, ugyanez a helyzet a Blackburnnel is, mindig sikerült betalálni az ellenfél kapujába.

Szívem szerint még ajánlanám az Over 2,5-et is, hiszem, hogy lesz legalább három gól a találkozón.

Garanciát ezekre a tippekre nem lehet vállalni, hiszen a Championship van annyira szeszélyes, hogy pl. a Blackburn egy ötössel küldje haza az idegenben gyengélkedő Readinget, de a statisztikának remélhetőleg lehet hinni.

Szóval a képlet egyszerű: Mindkét csapat szerez gólt, és szerintem a Blackburn a mérkőzést is behúzza, otthon tartják a három pontot.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső