Boavista – Moreirense: Fogadási Tippek és Primeira Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 03.
Boavista
Teljesítmény:
D V V V N
  • Estádio do Bessa Século XXI.
  • Június 06. 22:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Moreirense
Teljesítmény:
N D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétvégén az Ibéria-félszigeten is újra élő futballt lehet majd látni, ugyanis a spanyol bajnokság előtt két héttel a portugál első osztályú bajnokság is útjára indul. Szombaton egyetlen mérkőzést rendeznek, az egykor szebb napokat is megélt Boavista a Moreirense ellen játszik majd. Kicsit megismerkedünk a csapatokkal és megpróbáljuk kideríteni, milyen eredménnyel zárul a szombat késő esti összecsapás.

Lássuk a Boavista – Moreirense meccs beharangozóját!

A csapatokról

Mivel ez lesz az újrakezdés első fordulója, nem térünk ki a csapatok előző meccsére, hiszen az több mint két hónapja volt, így az akkori forma – mondjuk úgy -, nem igazán nyom sokat a latba.

Boavista

Az 1903-ban alapított klub megjárta a poklot az új évezredben, hiszen előbb az élvonalból zárták ki őket, majd a másodosztályú csapat majdnem csődbe ment, így a harmadosztályt is megjárták. 2014-ben sikerült visszajutniuk annak a Petit-nek a vezérletével, aki a klub legnagyobb sikerében is jelentős szerepet játszott, 2001-ben lett portugál bajnok a Boavista.

A 2014/15-ös szezontól kezdve stabilan a középmezőny tagjai, sőt egyre feljebb és feljebb kerülnek, tavaly és tavalyelőtt a nyolcadik helyen végeztek.

Idén egyelőre a 11. pozícióban állnak, ami a korábbi két évhez képest mindenképp egy lépés hátrafelé, de azért még van a szezonból hátra. Sokkal nagyobb probléma, hogy a góllövés nem annyira megy, pedig vannak olyan nevek a keretben, akiktől ezt joggal várhatná el az ember. Itt van például Alberto Bueno, aki anno még a Real Madridban indította pályafutását, vagy épp az angolai Mateus, aki bár már 35 esztendős, de még mindig benne van egy jó szezon.

Ha már az idősebb korosztály szóba került: A mai napig aktív az a Ricardo Costa, aki a nagy portugál válogatott alapembere volt, megjárta a Wolfsburgot és a Valenciát is. Jelenleg 39 éves.

Egymás elleni meccseik:

Ha csak az utolsó öt bajnokijukat vesszük alapul, akkor nagyon kiegyenlített mérleggel találkozhatunk. Két Boavista, két Moreirense győzelem és egy döntetlen. De összességében is hasonló a helyzet: 6 Boavista, 5 Moreirense győzelem, nyakon öntve 7 döntetlennel.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.26.Primeira Liga
moreirense
1:1
boavista
Primeira Liga
2019.04.28.Primeira Liga
boavista
3:1
moreirense
Primeira Liga
2018.12.22.Primeira Liga
moreirense
2:1
boavista
Primeira Liga
2018.07.21.Barátságos Mérkőzés
moreirense
0:3
boavista
Barátságos Mérkőzés
2018.04.09.Primeira Liga
moreirense
1:0
boavista
Primeira Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Moreirense

A Moreirense tavaly érte el történelme legjobb helyezését. A főként az alsóbb ligákban vitézkedő csapat a 6. helyen zárt és csak rosszabb gólaránya miatt maradt le az Európa Ligáraól. Jelen pillanatban a nyolcadik helyen állnak, de hét pontra vannak a 7. helyezett Famalicaotól.

Csapatukból Nenét és Fabio Abreut lehet kiemelni, utóbbi a csapat házigólkirálya, 10 találatot jegyzett eddig a szezonban.

Hogy idén elérik-e céljaikat, arra inkább nemleges volna a válaszom, Ivo Vieira távozott is a gárdától, helyét Ricardo Soares vette át.

Összefoglalás

Ami most történt – gondolok itt a koronavírus miatti leállásra – minden csapatnak, minden szurkolónak és minden sportfogadónak feladta a leckét. Teljesen új szituációk, ahol a forma, az eddigi eredmények szinte semmit sem számítanak.

El lehet kapni remekül a rajtot és be is lehet ragadni, hogy kicsit a Forma1-es zsargont használjam. Németországban remek példa erre a Schalke együttese, akik harcban álltak az EL indulásért, de 4 vereség és elszállt minden esélyük.

Innentől kezdve pedig nehéz jósolni, de azért megpróbáljuk.

Hazai pályán a Boavista a sereghajtók között szerepel, 3 győzelmet tudtak odahaza aratni, míg a Moreirense idegenben egy alkalommal győzedelmeskedett, az ikszek viszont jöttek, 6 alkalommal sem tudtak győztest hirdetni meccseiken.

Utolsó bajnokijuk is döntetlennel végződött, a Boavista gólszerzés terén nem remekel, így egy kevés gólos döntetlenre számítok, annak ellenére, hogy a bukik erőteljesen a Boavista győzelmét jósolják oddsaikkal.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső