Bologna – Benevento: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2021 február 08.
Bologna
Teljesítmény:
N V V N V
  • Renato dall Ara
  • Február 12. 20:45
Nézd élőben itt:
QuickWin
Benevento
Teljesítmény:
D V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Három meccset is pénteken rendeznek a mai tippjeink közül, egyet már megnéztünk, következzen a Serie A-ból is egy találkozó, méghozzá a Bologna – Benevento. Két korábbi kiváló futballista, Szinisa Mihajlovics és Filippo Inzaghi csapatáról van szó, a két mester pedig nem egyszer futott össze a pályán is, Mihajlovics védő, Pippo pedig csatár volt, így az olasz bajnokságban gyakran feszültek egymásnak.

Most a pályán nem segíthetnek, az már a játékosaik feladata lesz. A Benevento újoncként remekül szerepel, a három új csapat közül ők nyújtják a legjobb teljesítményt, bár az utóbbi hetek eredményeire nem lehetnek büszkék.

A Bologna is a középmezőny tagja, pontosan ugyanúgy áll a két csapat a bajnokságban (hat győzelem, öt döntetlen, tíz vereség), csak a gólkülönbsége jobb Barrowéknak.

Ősszel az újonc 1-0-ra tudott nyerni hazai pályán. Vajon most milyen eredmény várható?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Parma – Bologna

Bíztam a Parmában. Megint. És megint csalódtam bennük. Pedig csak egy apró gól kellett volna az örömhöz (nekem, nekik négy), de nem tudták teljesíteni, sima vereséget szenvedtek a Bolognától. Nem kellett sokat tennie a Parmának, hogy már a félidőben hátrányba kerüljenek, elég volt Barrowt kétszer nagyjából üresen hagyni.

A támadó kihasználta a pármai védelem gyengeségét, és előbb a 15. percben fejjel, majd a félidő derekán lábbal volt eredményes. Mindkét esetben Nicola Sansone adta a gólpasszt, aki az elmúlt időszakban újra meghatározó tagja a csapatának, holott volt hét meccs, amikor még a meccskeretbe sem tudott bekerülni.

A hazaiak egyszer közel jártak a gólhoz, Andreas Cornelius lekészítését Gaston Brugman tűzte kapura, de Skorupski szögletre mentett.

A második félidő bátrabb Parmát hozott, de hiába próbálkoztak, minden lehetőségük elkerülte a kaput, Skorupskinak szinte semmi dolga nem akadt.

Egyszerűen semmi, de semmi nem akart összejönni.

Egyre jobban kinyíltak a hazaiak, a hajrában pedig a Bologna könyörtelenül kihasználta ezt: Orsolini észrevétlenül suhant el a jobbszárnyon, érkezett is menetrendszerűen a labda Roberto Sorianotól, és ezzel el is dőlt végérvényesen a meccs.

A mérkőzés összképét látva arra volt esély, hogy a mi tippünk bejöjjön. Arra sokkal kevesebb, hogy a Parma nyerjen. Ezzel továbbra is kiesőhelyen állnak, ezúttal a D’Aversa csoda elmaradni látszik…

Előző meccs eredménye
2020.10.04.Serie A
benevento
1:0
bologna
Serie A
2018.01.21.Serie A
bologna
3:0
benevento
Serie A
2017.08.26.Serie A
benevento
0:1
bologna
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Benevento – Sampdoria

A katasztrofális eredménnyel záruló Inter elleni meccs után szerettek volna javítani Lapaduláék, a Claudio Ranieri vezette Sampdoria volt az ellenfél. Maradéktalanul nem lehetett boldog egyik fél sem, a meccs 1-1-es döntetlennel zárult.

Az első félidő nem a gólokról, hanem inkább a szabálytalanságokról lesz emlékezetes, egyetlen találat sem született, ellenben négyszer is fel kellett mutatni a játékosoknak a sárga kártyát.

Picit füllentettem, amikor azt mondtam, hogy egyetlen találat sem született. Ernesto Torregrossa betalált ugyan, de lesről, szóval végül is igazat is mondtam, meg nem is.

Ezen kívül Keita Baldé az egyik, Gianluca Caprari a másik oldalon veszélyeztetett, az eredményt ismerjük.

A fordulás után jöttek a gólok, a már egyszer a gólhoz közel járó Caprari az 55. percben szinte nullszögből talált a hálóba. Megérdemelte, ez már a sokadik volt a lehetőségek közül.

A gólt követően még Lapadula is betalálhatott volna, Audero azonban ezúttal falat képezett a labda és a kapu között.

Nem tudták behúzni a meccset a hazaiak, erről Keita Baldé gondoskodott: A támadó a 81. percben közelről egyenlített, és ez is lett a találkozó végeredménye. Közel járt a sikerhez a Benevento, és megérdemelték volna a győzelmet.

Összefoglalás

Arról már meséltem, hogy a tabellán a két csapat ugyanúgy áll, 12. helyen a Bologna, a rosszabb gólkülönbség miatt 13.-on a Benevento. Most azonnal aláírnák Inzaghiék ezt a pozíciót, de azért még messze a vége. Kétlem, hogy a Crotone – Parma – Cagliari – Torino négyes miatt kiesési gondjaik lennének, de ha egy vagy két csapat feltámad az előbb említettek közül, akkor akár még gond is lehet. Nem túl valószínű – látva az eddigieket -, de mindenképp számba kell vennie a Beneventonak ezt a lehetőséget is. És persze, ugyanez igaz a Bolognára is…

Furcsa mód, az újonc inkább idegenben teljesít jól, és ez még akkor is megállja a helyét, ha legutolsó két bajnokijukat bukták. Nincsenek jó formában, ez tény, pedig a mutatott játék egyáltalán nem gyenge. Mégis, az eredmények elmaradnak mostanában.

És a Bologna van annyira jó, hogy legyőzze Caprariékat, ahogy azt már kétszer megtették combos három találkozójuk alatt. A harmadikról meg már meséltem, ősszel történt, és a Benevento 1-0-ra nyert Gianluca Lapadula góljával.

Két sérült a vendégeknél (Antei és Moncini), valamint egy eltiltott (Ionita), míg Szinisa Mihajlovics három játékosára nem számíthat: Az újonnan igazolt (kölcsönkapott) Paolo Farago, Gary Medel és az októberben műtött Federico Santander.

Hiszem, hogy az Orsolini – Barrow – Soriano – Palacio négyesből valaki áttöri a Benevento védelmét, az odds kiváló, vétek kihagyni ezt a meccset. Kivéve, ha az újonc megtáltosodik és kiszúr velünk…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső