Bologna – Torino: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 20.
Bologna
Teljesítmény:
N V V N N
  • Renato dall Ara
  • április 21. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Torino
Teljesítmény:
N N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még egy olasz bajnoki belefér, igaz? A Bologna – Torino találkozót néztük ki, látunk benne fantáziát, nem mellesleg még egy jó meccs is kerekedhet belőle. Sinisa Mihajlovic és Davide Nicola együttese is nyerni tudott a hétvégén, főleg a torinóiak számára volt fontos ez a győzelem, és nem is kis hal akadt a horgukra, 3-1-re verték az AS Romát.

Ezzel menekülőre fogták, és maximum már csak a Cagliarinak van reális esélye arra, hogy végül bent maradjon. De a Torino felfejlődött a Fiorentina és a Benevento mellé, a Spezia – Genoa kettős is közel van, szóval még itt akár a vége nyugodt is lehet számukra.

A Bolognának nincsenek kiesési problémái. Sőt semmiféle problémájuk nincsen. A középmezőnyben ütöttek tábort, és nem is kívánkoznak elhagyni azt. Lefelé még csúszhatnak, az, hogy feljebb lépjenek már nem annyira életszerű.

Ez már a hajrá. A játékosok kimerültek, ez a szezon mindenkinek kimerítő volt. Azoknak pláne, akik még valamelyik európai kupában is részt vettek.

A vendégek számára fontosabb ez a meccs, meglátjuk, a Bologna mivel fog előrukkolni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Bologna – Spezia

Nyugodt, sima hazai győzelemre számítottunk ezen a meccsen, Mihajlovicék pedig nem okoztak csalódást számunkra, 4-1-re győzték le az újonc Speziát.

Egy nagyon buta hibából szerezték meg a vezetést a hazaiak, Simone Bastoni senkitől sem zavartatva kézzel nyúlt bele egy felívelt labdába, a játékezető pedig ott volt, tisztán látta a történteket, azonnal a sípjába fújt. Helyesen sejtettük, hogy Riccardo Orsolini visszatér a kezdőbe, ez így is történt, és a 12. percben a tizenegyest is bevágta a kapu jobb oldalába.

A gól után a Spezia nem igazán találta a helyét a pályán, és hat perc múlva kapták is a következőt: A teljes védelem elcsúszott, így egy remek ütempasszal Schouten tudott kilépni. Ment mellette Musa Barrow is, Schouten pedig önzetlen volt, az utolsó pillanatban a biztost választotta, és lepasszolta a társnak.

Negyedórával később a semmiből, egy szerencsés góllal szépítettek a vendégek: Bastoni szögletébe Ardian Ismajli szó szerint belebotlott, de olyan szerencsésen, hogy azzal Skorupski sem tudott mit kezdeni.

Ezzel az eredménnyel mentek pihenni a játékosok, a második félidőben pedig további két gól várt még ránk:

Mindkettőt Mattias Svanberg, a svéd középpályás szerezte, mindkettőt egy szöglet után, és mindkettőt nagyon közelről. Az elsőt lábbal, a másodikat fejjel.

És ismét hat perc telt el két hazai gól között (54. ill. 60.).

Még ennél komolyabb győzelmet is összehozhatott volna a Bologna, Barrow az első, Orsolini a második félidőben lőtt egy kapufát. De így is kényelmes győzelem lett ebből. Pont, ahogy mi is reméltük…

Előző 5 meccs eredménye
2020.12.20.Serie A
torino
1:1
bologna
Serie A
2020.08.02.Serie A
bologna
1:1
torino
Serie A
2020.01.12.Serie A
torino
1:0
bologna
Serie A
2019.03.16.Serie A
torino
2:3
bologna
Serie A
2018.10.21.Serie A
bologna
2:2
torino
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Torino – AS Roma

Nem ez volt az egyetlen olyan találkozó, ami 3-1-es hazai sikerrel ért véget. A Sassuolo és a Fiorentina meccse is így alakult, de még a meccs képe is hasonló volt: Vendégvezetés az első játékrészben, háromgólos fordítás a másodikban.

A Torino a harmadik percben beszorult a kapuja elé, nem tudtak felszabadítani, és ez lett a vesztük. Egy erőből felpasszolt labdába Pedro tette bele a sarkát – átvenni akarta a játékszert -, és így tökéletesen indította Borja Mayoralt, aki az ilyen ziccereket nem igazán szokta elhibázni.

Rövidesen Pedro találhatott volna kapuba, de a méterekről bevetődő Rolando Mandragora blokkolni tudott. Hatalmas mentés volt, járt is érte a puszi a feje búbjára a társtól.

Antonio Sanabria is helyzetbe került a túloldalon, estében húzta a labdát kapura, vagyis kapu mellé. Nem sokkal tévedett…

De, ami lábbal nem ment, az sikerült fejjel a második félidőben: Ansaldi adott be balról, Mirante rosszul mozdult ki a kapujából, a támadó pedig megszerezte ötödik bajnoki gólját. Bejött neki a váltás, hét meccsen öt gól…

Az első gól után tizennégy perccel jött a második, Andrea Belotti lövése kipattant Miranteról, Simone Zaza érkezett, és senki nem figyelt rá, könnyedén lőtt a hálóba.

Ezt követően megfogyatkoztak a rómaiak, Amadou Diawara a 85. percben kapta meg a második sárgáját – kissé túlzásnak éreztem… -, és Tomas Rincon révén a bikák bebiztosították a győzelmüket. Belotti lopta le a labdát Fazio lábáról, középre passzolt, ott pedig Rincon érkezett, 3-1.

Azért kíváncsi lennék Fonseca és Fazio beszélgetésére a harmadik gólról. Már az nagy hiba, hogy el tudták venni tőle a labdát, de hogy a védő ezt követően csak kocog a csatár után?! Hát…

Meglepetés-győzelem tehát, Davide Nicola hős lehet a szezon végére…

Összefoglalás

Két szimpatikus csapat. Szimpatikus edzők, szimpatikus játékosok, mindkét csapatban van valami szeretnivaló. Örülök, hogy a Torino jobban teljesít, megérdemlik, hogy a legjobbak között szerepeljenek.

Most nagyjából ugyanolyan formában vannak, bravúrgyőzelmeket aratnak, és ami igazán feltűnő, hogy utolsó öt meccsükből három is döntetlennel végződött. Már ez szöget ütött a fejemben, és bár Palacioék otthon nem sok döntetlent játszanak, ez nem egy buta gondolat. Térjünk még vissza rá.

A Belotti – Sanabria – Zaza hármasból általában csak kettő van pályán, de csereként mindegyikük segítséget tud nyújtani. Sanabria nagy vétel volt – egyelőre úgy tűnik -, míg a Belotti – Zaza duóról eddig is tudtuk, hogy értik a dolgukat.

A másik oldalon dicsérhető Barrow, Palacio, Soriano és Orsolini is ezen a téren, és itt jön a másik tipp: Hogy vajon mindkét együttes betalál-e.

A Torino számára a győzelem az igazán elfogadható eredmény, de valószínűleg egy döntetlennel sem lennének elégedetlenek.

Kétlem, hogy nekimennek majd az ellenfélnek, de egy pontrúgás, egy szabadrúgás után simán eredményesek lehetnek.

Szóval, igen. A tippem a következő: Mindkét fél betalál, a végeredmény tekintetében pedig kiegyeznék egy 2-2-es döntetlennel. Csak hogy legyen egy kis izgalom is…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső